phoenixNAP Maakt gecentraliseerde toegang tot door Veeam aangedreven services mogelijk

phoenixNAP Maakt gecentraliseerde toegang tot door Veeam aangedreven services mogelijk

phoenixNAP integreert Veeam Service Provider Console met zijn beschikbaarheidsservices om de gegevensbeschermingsactiviteiten van klanten te vereenvoudigen

Phoenix, Arizona, 20 april 2023 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, API-gestuurd toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologieoplossingen, hebben vandaag de Veeam® Service Provider-console (VSPC). Dit gecentraliseerde portaal laat toe phoenixNAP's bestaande en nieuwe klanten beheren en bewaken hun volledige door Veeam aangedreven ecosysteem voor gegevensbescherming vanuit één enkel venster.

Na een snelle en volledig geautomatiseerde aanmeldingsprocedure kunnen eindgebruikers de VSPC-console gebruiken om zelfstandig vitale gegevensbeschikbaarheidsoperaties uit te voeren, waardoor ze meer controle krijgen over hun omgeving. De portal geeft gebruikers all-in-one toegang tot hun Veeam backup agenten, Veeam Backup & Replication™ installaties of opgeslagen backups en replica's over phoenixNAP's wereldwijde doellocaties.

Om het VSPC-onboardingproces verder te stroomlijnen en te ondersteunen, phoenixNAP biedt nu een gratis proefperiode van 30 dagen aan Veeam Cloud Connect Backup voor maximaal 5 TB opslag voor alle VSPC-aanmeldingen. Dit maakt het mogelijk eindgebruikers om de portalfunctionaliteit te verkennen, test backup server verbindingen en latentie, uitvoeren backup taken op afstand, en bekijk hun implementaties zonder verplichtingen.

“Als een platina Veeam Cloud & Dienstverlener (VCSP), phoenixNAP streeft er voortdurend naar om deskundige ondersteuning te bieden om klanten te helpen bij het eenvoudig en kosteneffectief opzetten en beheren van hun Veeam-aangedreven bedrijfsbeschikbaarheidsresources”, aldus William Bell, EVP of Products bij phoenixNAP. “Vandaag kunnen we met trots zeggen dat we met behulp van de Veeam Service Provider Console een stap verder zijn gegaan. We hebben zowel kleine teams als zakelijke gebruikers in staat gesteld om op afstand toegang te krijgen tot de toonaangevende moderne gegevensbeschermingsoplossingen van Veeam en deze te beheren, met minimale inspanning en zonder investeringen vooraf.”

Het VSPC-portaal biedt phoenixNAP's klanten de volgende mogelijkheden:

  • Geautomatiseerde implementatie, configuratie en beheer van Veeam backup agenten
  • Gecentraliseerde monitoring en geautomatiseerd beheer van Veeam Backup & Replicatie
  • Bronbewaking voor Veeam Cloud Connect
  • Zelfbedieningsmonitoring en backup rapportage
  • Toegang tot aanvullende diensten (Object Storage, Licenties, Insider Protection en onveranderlijkheid)
  • meervoudig backup doellocaties beheerd door phoenixNAP
  • 30 dagen gratis Veeam Cloud Backup service voor maximaal 5 TB opslag

Met behulp van het uitgebreide platform van Veeam kunnen klanten eenvoudig hun 3-2-1 realiseren backup strategie, of hun beveiligingspositie versterken door gebruik te maken van on-demand geavanceerde services zoals Insider Protection of Immutable Backups.

“Onze langdurige samenwerking met phoenixNAP heeft ons in staat gesteld geavanceerder te leveren data security, herstel en hybride cloud capaciteiten dan ooit tevoren aan onze gezamenlijke klanten”, aldus Matt Kalmenson, Vice President of Global Cloud en serviceproviders bij Veeam. “Nu data, workloads en teams heterogener zijn dan ooit, is het beschermen en beheren van digitale activa van het grootste belang, ongeacht de branche. Veeam integreren met phoenixNAPDe infrastructuur van het bedrijf stelt bedrijven in staat beschikbaarheidsdiensten op ondernemingsniveau te benutten met ongeëvenaarde eenvoud en betrouwbaarheid. Onze gezamenlijke klanten hebben volledige controle over hun data security operaties zonder een fortuin uit te geven aan het bouwen van een off-site backup infrastructuur of het inhuren en behouden van IT-beveiligingsexperts.”

Terwijl phoenixNAPDe initiële VSPC-release richt zich alleen op eindgebruikersfuncties, toekomstige releases zullen aanvullende en huidige Reseller Portal-mogelijkheden ontgrendelen, evenals toekomstige verbeteringen van Veeam. Het portaal introduceert verschillende wederverkopers van tools en Backup-as-a-Service (BaaS) of Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) providers kunnen gebruikmaken van het automatisch implementeren van clientservices, het bewaken en beheren van de implementaties van hun klanten, of het automatiseren van hun facturering en backup rapportage operaties. Dit zal hen helpen meer waarde te leveren aan hun klanten en nieuwe inkomstenstromen te genereren met minder beheeroverhead.

Voor meer informatie over Veeam powered backup en replicatiediensten door phoenixNAPVindt u op de Veeam Cloud Connect product pagina.

Om u aan te melden voor de proefperiode van 30 dagen van Veeam backup op VSPC, bezoek onze VSPC-proefpagina.