phoenixNAP Maakt kant-en-klare netwerkopslagimplementaties in Bare Metal Cloud

phoenixNAP Maakt kant-en-klare netwerkopslagimplementaties in Bare Metal Cloud

Bare Metal Cloud gebruikers kunnen nu hun opslagcapaciteit uitbreiden met eenvoudig aan te sluiten netwerkopslag

Phoenix, Arizona, 14 septemberth, 2022 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, heeft vandaag een Network Storage-functie binnen zijn Bare Metal Cloud platform. Deze optie activeert Bare Metal Cloud gebruikers om de opslagcapaciteit op hun instance uit te breiden zonder hardware-updates of prestatievermindering. Netwerkopslag kan worden aangevraagd en geïmplementeerd via de Bare Metal Cloud interface in slechts een paar klikken.

Als een betaalbare, kant-en-klare opslagoptie, Bare Metal Cloud Netwerkopslag stelt bedrijven in staat om op een kosteneffectieve manier te voldoen aan hun behoefte aan geavanceerde opslagcapaciteit. Dit systeem met hoge capaciteit kan terabytes aan gegevens verwerken zonder prestatieverlies, en daarom wordt het vaak gebruikt om grote hoeveelheden ongestructureerde gegevens op te slaan. Zeer schaalbaar en scherp geprijsd, de oplossing is ideaal voor het opslaan van archiefgegevens, backups, en uitgebreide databases. Organisaties die hun opslaggebruik willen optimaliseren zonder complexe hardware-upgrades, kunnen hiervan profiteren Bare Metal Cloud om zowel infrastructuur als netwerkopslag automatisch in te richten.

“Met de release van Network Storage breiden we onze storage-as-a-service-opties uit in Bare Metal Cloud”, zegt Ron Cadwell, CEO van phoenixNAP. “Samen met onze S3 API-compatibel Object Storage service, biedt Network Storage kritieke bronnen aan organisaties die grote hoeveelheden zeer dynamische gegevens verwerken. Beide services zijn beschikbaar tegen concurrerende prijzen en stellen organisaties in staat hun opslagkosten te optimaliseren en geavanceerde schaalbaarheid te garanderen. Met Network Storage, een veerkrachtig, kant-en-klaar opslagsysteem, tillen we eenvoud naar een nieuw niveau, waardoor bijna onmiddellijke implementaties mogelijk zijn via onze Bare Metal Cloud web-UI.”

phoenixNAP De release van Network Storage volgt op een reeks functie-uitbreidingen op: Bare Metal Cloud. Kort na het toevoegen van Public Network IP-blokken, het vereenvoudigen van IP-beheer en het mogelijk maken van zeer beschikbare Kubernetes-clusterimplementatie, phoenixNAP introduceert Network Storage als een andere belangrijke functie die bedoeld is om infrastructuuroptimalisatie mogelijk te maken. Storage-as-a-service-mogelijkheden toevoegen aan Bare Metal Cloud stelt organisaties in staat om te kiezen tussen meerdere beschikbare opties op basis van hun behoeften.

"Organisaties die grote hoeveelheden gegevens verwerken, hebben een eenvoudige manier nodig om hun opslag te schalen en tegelijkertijd de kosten onder controle te houden", zegt Martin Wielomski, Director of Products and Infrastructure Services bij phoenixNAP. “Dit is precies wat Network Storage mogelijk maakt door een vereenvoudigd implementatieproces en een uitgebreid factureringsmodel. We zijn van mening dat deze nieuwe functie van grote waarde zal zijn voor: Bare Metal Cloud gebruikers wiens opslagbehoeften dynamisch groeien. Samen met de andere technische mogelijkheden van het platform biedt Network Storage DevOps-teams en op automatisering gerichte organisaties geavanceerde flexvaardigheid in infrastructuurbeheer, wat bijdraagt ​​aan geweldige bedrijfsresultaten.”

phoenixNAP's Bare Metal Cloud is ontworpen om te bieden flexflexibiliteit en veerkracht voor organisaties die afhankelijk zijn van infrastructuurautomatisering om hun CI/CD-pijplijnen te stroomlijnen. Zijn geavanceerde hardware, flexBeschikbare factureringsopties, concurrerende bandbreedteprijzen en factureringsopties per uur en per maand stellen organisaties in staat hun IT te moderniseren, de productiviteit te verbeteren en de releasetermijnen te versnellen.

Het platform kan binnen enkele minuten worden geïmplementeerd via API-, CLI- en Infrastructure-as-Code-modules. Door integratie met een populair containerorkestratiesysteem, Bare Metal Cloud maakt de gestroomlijnde implementatie van upstream en downstream Kubernetes-clusters mogelijk. Bij elk account is 15 TB gratis bandbreedte inbegrepen, en flexible pakketten tot 1000 TB zijn beschikbaar voor meer geavanceerde behoeften.

Bezoek Bare Metal Cloud pagina voor meer informatie over de functies of bekijk alle exemplaren en prijzen.

Bare Metal Cloud Kenmerken:

  • 100% toegewijde fysieke CPU, RAM en opslag
  • 40+ server instantietypen die zijn geoptimaliseerd voor algemene doeleinden, rekenkracht, geheugen of edge-workloads
  • Tot 50 Gbps netwerkcapaciteit met opties voor privénetwerken
  • 15 TB vrije bandbreedte met flexible bandbreedtepakketten
  • Gebruiksvriendelijke API- en CLI-tools
  • Automated server provisioning met infrastructuur als codetools (Terraform, Ansible, Pulumi, Chef en Puppet)
  • Opslagplaatsen, acties en SDK's beschikbaar op GitHub
  • Optie voor facturering per uur, kortingen voor maandelijkse en jaarlijkse reserveringen