phoenixNAP Biedt een veilige Cloud VPN-service via GoodAccess

phoenixNAP Biedt een veilige Cloud VPN-service via GoodAccess

phoenixNAP kondigt samenwerking aan met GoodAccess, a flexible SaaS-platform dat veilige VPN-verbindingen mogelijk maakt met zero trust toegangscontrole

Phoenix, AZ, 26 julith, 2022 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, kondigde vandaag zijn samenwerking aan met GoodAccess, een leverancier van cloud VPN met zero-trust toegangscontrole. Organisaties die hun bedrijfsmiddelen willen beveiligen, kunnen nu gebruikmaken van GoodAccess Cloud VPN-oplossing bovenop phoenixNAP infrastructuur om het risico op netwerkinbreuken te minimaliseren.

GoodAccess . is gebouwd om een ​​versleutelde verbinding tussen gebruikers en bedrijfssystemen te bieden Cloud VPN verbetert de netwerkbeveiliging en helpt bij het aanpakken van verhoogde cyberrisico's in thuiswerkomgevingen. Door de toegang van werknemers tot het bedrijfsnetwerk te beveiligen, kan GoodAccess Cloud VPN helpt bedrijfsgegevens en applicaties te beschermen tegen een inbraak of inbreuk. De oplossing maakt het onmogelijk voor kwaadwillende actoren om bedrijfssystemen te detecteren, waardoor organisaties zero-trust-beleid mogelijk maken en geavanceerde bescherming van hun netwerken garanderen.

Als een phoenxiNAP aanbevolen Cloud VPN-optie, GoodAccess kan eenvoudig bovenop worden ingezet Bare Metal Cloud en andere phoenixNAP's infrastructuuroplossingen. GoodAccess biedt robuuste netwerkbescherming via een intuïtieve interface en voegt een kritieke beveiligingslaag toe aan een bedrijfsinfrastructuur.

"Beveiligde netwerktoegang voor werknemers is essentieel voor het handhaven van een veilige en gezonde IT-omgeving", zegt Ron Cadwell, CEO van phoenixNAP. “In een poging om bedrijven geavanceerde beveiligingstools en -oplossingen te bieden, hebben we samengewerkt met GoodAccess om een ​​eenvoudige manier te bieden om Cloud VPN voor netwerkbeveiliging. Dit is vooral belangrijk voor organisaties met een beleid voor werken op afstand, omdat het hun werknemers in staat stelt om veilig toegang te krijgen tot bedrijfsgegevens en -systemen, ongeacht waar ze zich bevinden. We zijn verheugd om met GoodAccess samen te werken en zijn geavanceerde oplossingen aan te bieden aan organisaties die gebruikmaken van phoenixNAPde infrastructuur.”

“Onze samenwerking met phoenixNAP stelt bedrijven in staat om eenvoudig geavanceerde infrastructuur- en netwerkbeveiligingstechnologieën in te zetten om opkomende beveiligingsproblemen aan te pakken”, zegt Artur Kane, VP van product, GoodAccess. “Goede toegang Cloud VPN helpt organisaties zowel hun bedrijfsmiddelen als hun werknemers te beschermen door te zorgen voor zero-trust externe toegang tot bedrijfsgegevens. In ons streven om veilige en compliance-ready oplossingen te leveren tegen een flexbaar en betaalbaar model, we zijn afgestemd op phoenixNAP en we kijken ernaar uit om bedrijven te helpen hun beveiliging naar een nieuw niveau te tillen.”

Door zijn gevarieerde infrastructuur-as-a-service-portfolio, phoenixNAP stelt organisaties in staat stabiele en veilige IT-omgevingen te bouwen volgens een opex-gebaseerd model. Ze kunnen gebruikmaken van een breed scala aan beveiligings- en beschikbaarheidsoplossingen om geavanceerde gegevensbescherming, bedrijfscontinuïteit en nalevingsgereedheid te garanderen. phoenixNAP's oplossingen zijn beschikbaar vanaf strategische locaties in de VS, Europa en Azië-Pacific, en bieden wereldwijd bereik en consistente connectiviteit wereldwijd.

Als een van phenixNAP's meest flexibele infrastructuuroplossingen, Bare Metal Cloud stelt ontwikkelteams in staat om automatisch dedicated servers en beheer ze eenvoudig via API- of IaC-tools. Zijn flexBeschikbare factureringsmodellen per uur en per maand maken het voor organisaties mogelijk om hun budget te optimaliseren en resources gemakkelijk op te schalen naarmate hun vraag toeneemt. Goede toegang Cloud VPN kan eenvoudig worden toegevoegd aan Bare Metal Cloud als een netwerkbeveiligingsoptie om geavanceerde omgevingsbeveiliging te garanderen.

Leer hoe u externe teams in staat stelt om veilig toegang te krijgen tot uw bedrijfsnetwerk. Neem deel aan een expert webinar gehost door phoenixNAP en GoodAccess. Klik hier om te registreren.

Bezoek phoenixNAPwebsite om meer te weten te komen over zijn infrastructuuroplossingen of: uw . inzetten Bare Metal Cloud instantie in minuten.

Over GoodAccess

GoodAccess is het wereldwijde bedrijf dat zich toelegt op het vereenvoudigen van "altijd en overal" veilige connectiviteit en toegang voor kleine en middelgrote bedrijven over de hele wereld, te beginnen met het gratis GoodAccess Starter-product voor onbeperkt gebruik voor maximaal 100 werknemers. Voor bedrijven die behoefte hebben aan statische IP-adressen, Zero Trust-toegang en andere vereisten, biedt GoodAccess een scherp geprijsd platform dat eenvoud en gebruiksgemak handhaaft. GoodAccess-producten zijn ontworpen voor installatie binnen 10 minuten en de flexmogelijkheid om aan wisselende voorwaarden te voldoen. www.goodaccess.com