phoenixNAP en Inflect Samenwerken om oplossingen te bieden voor bedrijven met gespecialiseerde werklast en infrastructuurvereisten

phoenixNAP en Inflect Samenwerken om oplossingen te bieden voor bedrijven met gespecialiseerde werklast en infrastructuurvereisten

phoenixNAP kondigt samenwerking aan met Inflect, de wereldwijde markt voor digitale infrastructuur

Phoenix, AZ, 20 septemberth, 2022 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het is gaan samenwerken met Inflect, 's werelds toonaangevende marktplaats voor kopers en verkopers van internetinfrastructuur. Via het intuïtieve platform van Inflect, phoenixNAP biedt gedetailleerde, actuele informatie over zijn infrastructuur- en netwerkoplossingen, zodat organisaties oplossingen kunnen vinden en kopen die het beste aansluiten bij hun zakelijke behoeften.

Het platform van Inflect vereenvoudigt het kopen en verkopen van complexe infrastructuur met een gebruiksvriendelijke online marktplaats, intuïtieve onderzoekstools en programma's om zowel kopers als verkopers van internetinfrastructuur te helpen. Als onderdeel van de Inflect-marktplaats, phoenixNAP bedrijven die op zoek zijn naar op maat gemaakte infrastructuuroplossingen die inspelen op specifieke bedrijfsbehoeften, beter kunnen bereiken.

"De diversiteit aan factoren die van invloed zijn op beslissingen over het kopen van infrastructuur, maakt het voor organisaties een uitdaging om de juiste oplossing te kiezen", zegt Ron Cadwell, oprichter en CEO van phoenixNAP. “Als een uitgebreid en intuïtief platform met up-to-date informatie over leveranciers van infrastructuur, vereenvoudigt Inflect dit proces en helpt het organisaties een weloverwogen keuze te maken. We zijn verheugd om deel uit te maken van dit ecosysteem en tegemoet te komen aan de geavanceerde behoeften van Inflect-gebruikers met onze flexbleke kleur, cloud, toegewijd server, backup, en noodhersteloplossingen.”

"We zijn enthousiast om toe te voegen phoenixNAP naar ons platform”, zegt David McCullough, SVP Product and Engineering bij Inflect. “phoenixNAP breidt ons leveranciersecosysteem uit en biedt een breed portfolio van veelgevraagde IT-oplossingen voor moderne organisaties. Toegewijd aan het voortdurend uitbreiden van ons platform en het bieden van meer tools en opties voor de bedrijven van vandaag, kijken we ernaar uit om samen te werken met phoenixNAP op het leveren van geoptimaliseerde oplossingen voor cryptocurrency-bedrijven en andere organisaties met gespecialiseerde workloads. Door samenwerking met phoenixNAP, kunnen we inspelen op een grotere diversiteit aan infrastructuurbehoeften en wereldwijde locatievereisten.”

phoenixNAP's uitgebreide productportfolio stelt organisaties in staat om hun bestaande IT aan te vullen met oplossingen die complex en duur zouden zijn om intern te onderhouden. De diensten van het bedrijf zijn beschikbaar op een opex-gebaseerd model en bieden bedrijven een kostenefficiënte en zeer schaalbare oplossing om te voldoen aan complexe behoeften op het gebied van internetinfrastructuur. Organisaties kunnen gebruikmaken van phoenixNAPis uniek cloud oplossingen die zijn gebouwd in samenwerking met leiders in de technologie-industrie om hun doelstellingen op het gebied van prestaties, beveiliging en connectiviteit te behalen tegen een betaalbare prijs.

phoenixNAP's data center in Phoenix biedt geavanceerde connectiviteitsopties via meer dan 40 binnenlandse en wereldwijde carriers die zijn gevestigd in de twee meet-me-rooms van de faciliteit. Het is ook de enige AWS van de staat Direct Connect en Google Cloud Interconnect-locatie, met directe links naar Amazon en Google clouds. De fysieke beveiligingscontroles, stroom- en netwerkmogelijkheden en deskundige medewerkers maken het een ideale colocatie-optie voor bedrijven die hun voetafdruk in het zuidwesten van de VS willen uitbreiden of een wereldwijd bereik willen bereiken.

Om meer te leren over phoenixNAP's data centers en aansluitmogelijkheden, bezoek de colocatiepagina.

Belangrijkste feiten over de stroming phoenixNAP data center:

  • Eigendom van en geëxploiteerd door phoenixNAP
  • Veiligheid voorop ontwerp met 200,000 vierkante voet vloeroppervlak
  • SOC type 2 gecontroleerd, PCI-compatibel en HIPAA-ready faciliteit
  • Gebouwd in een gebied vrij van natuurrampen
  • 100% netwerk-uptime — DDoS-beveiligd netwerk
  • Carrier-neutraal met twee Meet-Me-Rooms met meer dan 40 carriers
  • De enige AWS van Arizona Direct Connect en Google Cloud Interconnect locatie
  • Volledige Infrastructure-as-a-Service-productportfolio
  • Krachtige hardware en krachtige netwerktechnologieën

Over Inflect

Inflect faciliteert soepele transacties voor kopers en verkopers van digitale infrastructuurdiensten. Bedrijven moeten gemakkelijk de digitale infrastructuur kunnen vinden en kopen die ze nodig hebben, voor elke use case en elke locatie ter wereld. Maar het vinden en kopen van de juiste internetinfrastructuur is van oudsher een moeizaam, handmatig proces. Het platform van Inflect vereenvoudigt het kopen en verkopen van complexe infrastructuur met een gebruiksvriendelijke online marktplaats, intuïtieve onderzoekstools en programma's om zowel onze klanten als partners te helpen. Met een uitgebreide lijst van netwerk-, peering-, cloud en data center providers helpt Inflect organisaties om eenvoudig een infrastructuurleverancier te vinden die het beste aan hun zakelijke behoeften kan voldoen.