Toegewijd Servers met NVIDIA Tesla GPU's nu verkrijgbaar bij phoenixNAP

Toegewijd Servers met NVIDIA Tesla GPU's nu verkrijgbaar bij phoenixNAP

phoenixNAP introduceert nieuwe generatie GPU's voor high-performance computing

Phoenix, 1 oktober 2018 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologieoplossingen, kondigde vandaag de beschikbaarheid aan van dedicated servers aangedreven door NVIDIA® Tesla® GPU's. Met versnelde rekenkracht en supersnel ingebouwd geheugen biedt NVIDIA's Volta GPU-architectuur baanbrekende prestaties voor data-zware werklasten zoals kunstmatige intelligentie (AI), gaming en machine learning-applicaties.

Erkend als 's werelds toonaangevende data center versnellingsplatform, NVIDIA Tesla kan geavanceerde computertaken ondersteunen en tegelijkertijd zorgen voor optimale prestaties en een hoge energie-efficiëntie. De oplossing maakt het mogelijk data centers om minder ruwe energie te gebruiken om gegevensintensieve werklasten te verwerken en superieure prestaties te leveren. Nu verkrijgbaar met phoenixNAPis toegewijd servers, NVIDIA Tesla GPU's stellen organisaties in staat supercomputing-architecturen te bouwen op een opex-model.

"Na met onze klanten te hebben gesproken en te hebben ontdekt dat NVIDIA Tesla hun beste keuze is voor grafisch zware werklasten, hebben we besloten om het een onderdeel van ons standaardaanbod te maken en innovatie verder te versterken in hun organisaties", zegt Ian McClarty, President van phoenixNAP. "Gaming-bedrijven, wetenschappelijke instellingen, ondernemingen en mid-market organisaties die AI gebruiken voor business intelligence kunnen met name profiteren van het gebruik van dit platform en we zijn verheugd dat we in hun behoeften kunnen voorzien"

phoenixNAPis toegewijd servers maken gebruik van CUDA-compatibele NVIDIA Tesla V100 en P40 GPU's om de doorvoer te verbeteren en de prestaties te optimaliseren. GPU servers volledig aanpasbaar, deze systemen zijn geschikt voor verschillende zakelijke behoeften. In combinatie met de nieuwste Intel® Xeon® schaalbare processors, biedt 4x of 8x NVIDIA Tesla V100 met NVLink-interconnectie een ideaal platform voor het bouwen van krachtige architecturen.

"Door NVIDIA Tesla GPU's te combineren met ons wereldwijde 10 Gbps netwerk, geavanceerde beveiligingsoplossingen, beheerde services en de nieuwste hardwaretechnologieën, kunnen bedrijven een echt supercomputingplatform bouwen", aldus William Bell, Executive VP of Products, phoenixNAP. "We zijn verheugd om deze mogelijkheid aan onze klanten aan te bieden, omdat we geloven dat dit een werkelijk revolutionaire technologie is die zijn volledige potentieel nog moet bewijzen in wetenschap, onderzoek, deep learning, AI en vele andere industrieën."

phoenixNAP is een Premier serviceprovider functie in het VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.