phoenixNAP en Pulumi werken samen om te vereenvoudigen Bare Metal Cloud Management

phoenixNAP en Pulumi werken samen om te vereenvoudigen Bare Metal Cloud Management

hoenixNAP's cloud-natief gereed IaaS-platform Bare Metal Cloud integreert nu met Pulumi.

Phoenix, Arizona, 29 september 2020 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologieoplossingen, kondigde vandaag aan dat zijn Bare Metal Cloud is nu volledig geïntegreerd met Pulumi - het toonaangevende open-source infrastructuur als code (IaC) platform. Deze integratie vereenvoudigt het proces van provisioning en beheer Bare Metal Cloud resources op schaal, waardoor ontwikkelaars zich meer kunnen concentreren op het bouwen van apps in plaats van tijd te besteden aan het beheren van infrastructuur.

Bare Metal Cloud is een cloud-native ready IaaS-platform gebouwd voor organisaties die sterk afhankelijk zijn van IT-automatisering. Als een niet-gevirtualiseerde infrastructuur met één tenant levert het de brute kracht van fysiek servers op de modellen voor facturering per uur en gereserveerde instanties. Bare Metal Cloud stelt DevOps-teams in staat om snel infrastructuurresources te voorzien en op te schalen om hun CI / CD-pijplijnen te versnellen, sneller naar de markt te gaan en hun algehele IT-efficiëntie te verbeteren. Geïntegreerd met belangrijke IaC-platforms, Bare Metal Cloud is gemakkelijk te gebruiken voor een breed scala aan projecten en teams.

Wat Pulumi onderscheidt van andere infrastructuur als codetools, is de ondersteuning voor 's werelds meest populaire programmeertalen. Pulumi's unieke benadering van infrastructuur als code elimineert de complexiteit die gepaard gaat met het automatiseren van infrastructuur met domeinspecifieke talen of sjablonen. Pulumi gebruiken, Cloud Engineeringteams kunnen definiëren cloud bronnen in hun favoriete talen, zoals Python, Go, .NET, TypeScript of JavaScript, en dynamisch programmeren, schalen en buiten gebruik stellen Bare Metal Cloud omgevingen.

“We zijn verheugd om met het Pulumi-team samen te werken en deze waardevolle optie binnen ons te bieden Bare Metal Cloud, ”Zei Ian McClarty, voorzitter van phoenixNAP. “Vanaf het begin waren we aan het ontwikkelen Bare Metal Cloud op basis van de feedback van gebruikers, en we hebben ervoor gezorgd dat we het met Pulumi hebben geïntegreerd, aangezien het een van de favoriete opties voor infrastructuurbeheer is onder DevOps-professionals. "

Pulumi wil de weg fundamenteel verbeteren Cloud Engineeringteams werken samen en communiceren met cloud-natieve infrastructuur. Of die infrastructuur is Bare Metal Cloud instanties, virtuele machines, containers of serverminder functies, het vergemakkelijkt herhaalbaarheid en consistentie in DevOps-omgevingen. Als een cloud-neutraal platform, Pulumi wordt ook geleverd met een overvloed aan krachtige tools die het gemakkelijk maken om infrastructuurimplementaties te definiëren en te automatiseren op elk cloud.

“Het is geweldig om te zien dat innovatieve IaaS-providers dit leuk vinden phoenixNAP Pulumi gebruiken om de implementatie en het beheer van infrastructuur voor hun gebruikers te vereenvoudigen, ”legt Isaac Harris, hoofd Business Development bij Pulumi, uit. "We geloven phoenixNAP's Bare Metal Cloud is precies wat Cloud Ingenieurs hebben het nodig om de prestaties te verbeteren en hun infrastructuurstacks te moderniseren, en we zijn verheugd dat Pulumi er deel van uitmaakt. Als modern cloud engineeringplatform helpt Pulumi operators en applicatieontwikkelaars dezelfde taal te spreken - waardoor het hele team sneller naar iedereen kan verzenden clouds. "

phoenixNAP's Bare Metal Cloud is een speciaal platform dat vertrouwt op automatisering om een ​​naadloze implementatie van de infrastructuur mogelijk te maken. Met flexible factureringsmodellen, vrijwel onmiddellijke installatie, API, CLI en verschillende DevOps-integraties, Bare Metal Cloud gaat in op de belangrijkste uitdagingen in organisaties die agile principes en DevOps-methodologieën willen toepassen. Pulumi is een geweldige oplossing voor teams die de samenwerking willen verbeteren, bottlenecks in infrastructuurbeheer willen minimaliseren en hun CI / CD-pijplijnen willen versnellen.

Bezoek de Bare Metal Cloud pagina voor meer informatie over het platform en zijn integraties.

Over Pulumi

Pulumi's Modern Infrastructure as Code-platform levert cloud technische superkrachten, waardoor teams beter kunnen samenwerken om sneller en met vertrouwen te verzenden. Pulumi's open-source tools maken gebruik van 's werelds meest populaire programmeertalen en gemeenschappen, waaronder Python, Node.js (JavaScript, TypeScript), Go en .NET (C #, F #, VB). Pulumi's SaaS-product maakt een consistente workflow mogelijk voor het leveren en beveiligen van applicaties en infrastructuur op elk cloud—Openbaar, privé of hybride — inclusief AWS, Azure, GCP, Kubernetes en meer dan 30 andere cloud providers. Organisaties van elke omvang, van startups tot Global 2000, hebben Pulumi gekozen voor hun cloud transformatie- en moderniseringsbehoeften. Pulumi, opgericht door Microsoft, Amazon en Google-softwareveteranen in 2017, heeft zijn hoofdkantoor in Seattle en wordt ondersteund door een onderneming. Voor meer informatie bezoek www.pulumi.com.