phoenixNAP Maakt Kubernetes-implementaties met één klik mogelijk in Bare Metal Cloud

phoenixNAP Maakt Kubernetes-implementaties met één klik mogelijk in Bare Metal Cloud

phoenixNAP verbetert zijn . verder Bare Metal Cloud integratie met SUSE Rancher om implementaties van enterprise k8s te stroomlijnen

Phoenix, AZ, 19 meith, 2022 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, heeft vandaag een nieuwe belangrijke update aangekondigd van zijn Bare Metal Cloud (BMC)-platform. Ontwikkelaars kunnen nu gebruikmaken van Bare Metal Cloud om multi-node, geografisch gedistribueerde workloadclusters in te richten via SUSE Rancher. Het platform ondersteunt nu gestroomlijnde implementatie van Kubernetes-workloadclusters met hoge beschikbaarheid (HA) naast speciale beheerclusters. Deze functie verbetert de veerkracht en beschikbaarheid van apps en services in productieomgevingen.

phoenixNAP's Bare Metal Cloud De Rancher-oplossing is ontwikkeld om organisaties te helpen de acceptatie van containers te versnellen en ontwikkelaars uren aan omgevingsconfiguratiewerk te besparen. Het platform maakt gebruik van de open-source softwarestack om met één klik HA-upstream- en downstream-clusters mogelijk te maken. In plaats van verschillende tools te gebruiken om containerplatforms helemaal opnieuw te bouwen, stelt de oplossing DevOps-teams in staat om een ​​productieklare K8s-omgeving te creëren via een enkel POST-verzoek.

Met behulp van de BMC-portal, API of CLI kunnen ontwikkelaars nu vooraf geconfigureerde K8s-werkknooppunten implementeren op dezelfde of een andere locatie vanuit hun beheercluster. De oplossing implementeert beide clusters op het standaard backend-netwerk van de gebruiker en wijst automatisch respectieve tags toe voor eenvoudig onderscheid en beheer. Na het inrichten van het workloadcluster hebben gebruikers eenvoudig toegang tot de Rancher UI om hun clusterknooppunten te schalen en aan te passen.

Ontwikkelaars kunnen hun instances ook openen, beheren en schalen via kubectl. Met de geïntegreerde controller kunnen gebruikers de prestaties van hun gecontaineriseerde apps en services optimaliseren zonder Kubernetes te verlaten.

"Door Bare Metal CloudDankzij de integratie met SUSE Rancher kunnen DevOps-teams in minder dan 5 minuten een Kubernetes-infrastructuur bouwen zonder single point of failure”, aldus Ian McClarty, president van phoenixNAP. “Kosteneffectief, zeer beschikbaar en gemakkelijk te consumeren, Bare Metal Cloud is perfect geschikt voor een reeks enterprise-workloads die overal worden ingezet, van de kern tot aan de rand. Onze nieuwste release toont verder onze toewijding aan het continu verbeteren van het platform om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de behoeften van automatiseringsgestuurde ontwikkeling.”

“Door onze API-gestuurde dedicated servers met de meest populaire cloud-agnostische tool voor orkestratiebeheer, we hebben "Kubernetes-ready" naar een geheel nieuw niveau getild", zei William Bell, Executive Vice President of Products bij phoenixNAP. “Ten eerste helpt deze oplossing ontwikkelaars om code en apps sneller beschikbaar te maken zonder de overhead van het handmatig opzetten van een omgeving die hun workloads ondersteunt. Ten tweede, Bare Metal Cloud geeft apps en services directe toegang tot speciale hardwarebronnen, waardoor het "lawaaierige buurman" -effect wordt geëlimineerd. Dit optimaliseert de prestaties van containers die over teams en omgevingen zijn verdeeld verder.”

Ontworpen met een API-first benadering in gedachten, Bare Metal Cloud maakt geautomatiseerde provisioning van fysieke servers in minder dan 60 seconden. Geïntegreerd met populaire IaC-tools zoals Terraform, Ansible en Pulumi, stelt het platform ontwikkelaars in staat het af te stemmen op hun CI/CD-pijplijnen en het als code te beheren. Met toegang tot SDK's voor Ruby, Python en Go op GitHub kunnen DevOps-teams verder uitbreiden Bare Metal Cloud mogelijkheden voor hun specifieke gebruikssituaties.

“Sinds we de SUSE Rancher-oplossing voor het eerst lanceerden op Bare Metal Cloud in juli 2021 hebben we goed geluisterd naar de feedback van onze gebruikers. We hebben veel energie gestoken in het verbeteren van het platform om aan de behoeften van de gebruikers te voldoen. Vandaag, Bare Metal Cloud is een uitgebreide, kant-en-klare oplossing voor iedereen die enterprise Kubernetes wil adopteren zonder de steile leercurve te beklimmen of de prestaties van bestaande containerimplementaties wil optimaliseren.” zei Martin Wielomski, Director of Products bij phoenixNAP.

Voor een fractie van de openbare kosten cloud oplossing, Bare Metal Cloud geeft organisaties cloud-Achtig flexbaarheid en schaalbaarheid ondersteunen hun cloud- inheemse initiatieven. Het enige dat nodig is, zijn een paar klikken vanuit de intuïtieve webportal of een eenvoudige API-aanroep om HA Kubernetes-clusters klaar te maken voor productieworkloads.

Bare Metal Cloud wordt geleverd met 15 TB gratis bandbreedtepool voor alle instances die op één locatie zijn geïmplementeerd (5 TB in Singapore). In combinatie met een gebonden netwerkcapaciteit tot 50 Gbps en 20 Gbps gratis DDoS-bescherming, biedt het platform een ​​robuust, maar kosteneffectief netwerk voor naadloze connectiviteit.

Ga voor meer informatie over de oplossing naar phoenixNAP's product pagina. Toegang tot een gedetailleerde lijst van Bare Metal Cloud instanties en prijzen hier.

Bare Metal Cloud Kenmerken:

  • 100% toegewijde fysieke CPU, RAM en opslag
  • 40+ server instantietypen die zijn geoptimaliseerd voor algemene doeleinden, rekenkracht, geheugen of edge-workloads
  • Tot 50 Gbps netwerkcapaciteit met opties voor privénetwerken
  • 15 TB vrije bandbreedte met flexible bandbreedtepakketten
  • Gebruiksvriendelijke API- en CLI-tools
  • Automated server provisioning met infrastructuur als codetools (Terraform, Ansible, Pulumi, Chef en Puppet)
  • Opslagplaatsen, acties en SDK's beschikbaar op GitHub
  • Optie voor facturering per uur, kortingen voor maandelijkse en jaarlijkse reserveringen