phoenixNAP lanceert FlexServers, een revolutionaire nieuwe oplossing die wordt aangedreven door 2e generatie Intel Xeon schaalbare processors

Phoenix, AZ, 29 oktober 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigde vandaag de beschikbaarheid aan van FlexServers, een revolutionair nieuw bare metal server platform gebaseerd op 2e generatie Intel Xeon schaalbare processors. Organisaties bieden ongekende flexibiliteit om te schalen tussen zeven verschillende Intel Xeon schaalbare CPU-prestatieconfiguraties met een herstart, FlexServers zorgen voor een nieuw niveau van infrastructuurefficiëntie.

Ontwikkeld in samenwerking met Intel, de FlexServerHet platform is gebouwd voor datagedreven organisaties die omgaan met intensieve en evoluerende workloads zoals high-performance computing (HPC), kunstmatige intelligentie / deep learning (AI / DL) en machine learning (ML). Met behulp van een aangepaste Intel Speed ​​Select-technologie is de oplossing uniek in zijn vermogen om gebruikers in staat te stellen CPU-kenmerken te moduleren tot 7 verschillende prestatieconfiguraties door simpelweg een server herstart. Met de mogelijkheid om CPU-configuraties te wijzigen zonder hardware-updates of complexe installaties, kunnen organisaties de efficiëntie van hun IT-infrastructuur verbeteren en meer flexibly plant hun IT-budgetten.

"Wij werken al jaren samen met Intel en zijn de eerste IT-dienstverlener die zijn configureerbare Intel Xeon-processortechnologie implementeert en aan het publiek presenteert", aldus Ian McClarty, president van phoenixNAP. "FlexServers gebruiken 2e generatie Intel Xeon schaalbare processors met verbeterde configuratie flexMogelijkheid om verticale CPU-schaling mogelijk te maken zonder hardware-updates of het migreren van gegevens. We kunnen a gewoon opnieuw opstarten server per vraag van de klant en hen binnen enkele minuten nieuwe mogelijkheden bieden. ”

“Intel streeft ernaar mogelijkheden op onze platforms te introduceren die de waarde voor verhogen cloud eindgebruikers bedienen en hun IT-activiteiten vereenvoudigen. " zei Jason Grebe, Corporate Vice President en General Manager van de Cloud Platforms and Technology Group bij Intel. 'phoenixNAP biedt nu onze nieuwe, unieke softwareconfigureerbare 2e generatie Intel Xeon schaalbare processors waarmee gebruikers precies het optimale prestatieniveau kunnen kiezen voor hun workloads en budget, server. '

Vergeleken met de vorige generatie CPU's, bieden de 2e generatie Intel Xeon schaalbare processors hogere prestaties per core, nieuwe ingebouwde AI-versnelling met Intel Deep Learning Boost-technologie, plus ondersteuning voor grotere geheugencapaciteit en snelheden en, als een aangepaste FlexServer optie, ondersteuning voor Intel Optane DC persistent geheugen dat bovendien helpt bij het versnellen van de prestaties van data-hongerige workloads. Deze functies maken FlexServerIdeaal voor bedrijven met zeer dynamische en complexe workloads zoals databases met hoge transacties, deep learning, media, gaming of HPC.

Als wereldwijde IT-dienstverlener, phoenixNAP maakt de inzet hiervan mogelijk servers op vijf strategische wereldwijde locaties - Phoenix, AZ, Ashburn, VA, Chicago, IL, Amsterdam, NL en Singapore. De beschikbare serviceconfiguraties omvatten dubbele processor (2S) servers met 2e generatie Intel Xeon schaalbare CPU's met prestatieconfiguraties van 20 tot 48 CPU-kernen en basisfrequenties van 2.1 tot 2.7 GHz.

"Met Intel Deep Learning Boost instructiesets, FlexServers bieden een krachtig platform voor AI-gerichte inferentiewerklasten, 'zei William Bell Executive Vice President of Product bij phoenixNAP“Tegelijkertijd verhogen de verhoogde core counts en kloksnelheden van deze schaalbare Intel Xeon-processors de prestaties van bedrijfsgerichte applicaties en sterk gevirtualiseerde omgevingen verder. We zijn verheugd om bij deze lancering samen te werken met Intel en de eerste provider ter wereld te zijn die publiekelijk de mogelijkheid biedt van verticale CPU-schaling op bare metal. '

'Met de introductie van FlexServers we streven naar een ongeëvenaarde waarde en flexibility niet eerder gezien op bare metal server platformen ”, zegt Martin Wielomski, Director of Products - Infrastructure Services bij phoenixNAP. "Flexible prijsopties op basis van CPU-schaalbaarheid en onze wereldwijde implementaties bieden onze klanten een nieuw niveau van flexibiliteit, niet alleen op technologisch niveau, maar ook vanuit zakelijk perspectief, omdat ze hen in staat stellen hun activiteiten met meer vertrouwen uit te voeren. ”

Om meer te leren over FlexServers en bestelling, bezoek phoenixnap. Com /servers/flexservers

Intel, Xeon en Optane zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en / of andere landen.

phoenixNAP is een Premier Service Provider in de VMware® Cloud Provider Program en een Platinum Veeam® Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

OVER ONS PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanuit strategische edge-locaties over de hele wereld. Haar cloud, toegewijd servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. Het bieden van uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met op software en hardware gebaseerde beveiliging, phoenixNAP ondersteunt volledig de business continuity planning van haar klanten. Schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen aanbieden met deskundig personeel om te helpen, phoenixNAP ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior marketingspecialist
phoenixNAP
[e-mail beveiligd]
1-480-401-0271