Sagenext vertrouwt op phoenixNAP om superieure hostingservices voor belasting- en boekhoudsoftware te leveren

Sagenext vertrouwt op phoenixNAP om superieure hostingservices voor belasting- en boekhoudsoftware te leveren

phoenixNAPis toegewijd servers Sagenext versnellen cloud hostingdiensten

Phoenix, Arizona, 24 november 2020 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologieoplossingen, kondigde vandaag de samenwerking aan met Sagenext, een in de VS gevestigde hostingprovider voor belasting- en boekhoudsoftware. Het bedrijf maakt gebruik van phoenixNAPis toegewijd server platform om gespecialiseerde applicatiehostingoplossingen te bieden aan bedrijven die hun belasting- en boekhoudsoftware willen verplaatsen naar het cloud.

Als gespecialiseerde hostingprovider biedt Sagenext QuickBooks, Drake Tax, Sage ERP, UltraTax CS, Lacerte Tax, ProSeries en TaxWise-hostingservices aan klanten in de VS en het VK. Door betrouwbare cloud Hostingoplossingen voor het uitvoeren van belasting- en boekhoudapplicaties, Sagenext helpt bedrijven hun IT-kosten te verlagen en de productiviteit te verbeteren. phoenixNAP's Bare Metal server infrastructuur is van cruciaal belang voor Sagenext om de betrouwbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid van zijn diensten over de hele wereld te garanderen.

"Deze samenwerking met Sagenext is een bewijs van onze jarenlange missie om kant-en-klare infrastructuuroplossingen te leveren die zijn afgestemd op de eisen van moderne organisaties", aldus Ian McClarty, President van phoenixNAP.

“Onze toegewijde servers geven organisaties zoals Sagenext toegang tot de krachtigste en meest robuuste hardware die momenteel op de markt is, terwijl ze tegelijkertijd de infrastructuurkosten helpen verlagen. We beheren de onderliggende infrastructuur, beveiliging, netwerk-uptime en beperking van DDoS-aanvallen, terwijl klanten zich alleen zorgen hoeven te maken over de applicaties die op hun servers, wat resulteert in lagere kapitaaluitgaven. "

phoenixNAPis toegewijd servers bieden Sagenext toegang tot toegewijde CPU, RAM en opslagbronnen, waardoor het omgevingen kan verfijnen volgens toepassingsspecifieke vereisten. Deze mate van flexibility stelt Sagenext ook in staat om hun omgevingen eenvoudig te optimaliseren voor beveiliging, prestaties en stabiliteit.

Aangedreven door toonaangevende technologieën, phoenixNAPis toegewijd servers leveren uitzonderlijke prestaties, beveiliging en connectiviteit om ervoor te zorgen dat bedrijven zoals Sagenext hun positie in de markt toekomstbestendig kunnen maken. De samenwerking met Sagenext bevestigt phoenixNAP's positie als dé infrastructuuraanbieder voor bedrijven die hun infrastructuurbeveiliging willen verbeteren en kosten willen optimaliseren, terwijl ze hun klanten snelle, betrouwbare en schaalbare oplossingen willen bieden.

“Onze klanten vertrouwen erop dat wij hun applicatie 24/7 draaiende houden, zonder uitzonderingen. We hadden een partner nodig die uptime op basis van SLA garandeert, zodat we dezelfde belofte aan onze klanten kunnen doen. phoenixNAP was voor ons de voor de hand liggende keuze. Hun state-of-the-art technologie voldoet aan al onze strenge eisen voor netwerk-uptime, beveiliging en voor workload geoptimaliseerde hardware, ”aldus Ned Adams, Sales and Operations Head bij Sagenext.

Voor meer informatie over de voordelen en kenmerken van phoenixNAP's Bare Metal servers, bezoek zijn Toegewijd Servers pagina.

Over Sagenext

SalieVolgende is een toonaangevende aanbieder van applicatiehosting die gespecialiseerd is in het hosten van fiscale en boekhoudkundige applicaties. Het bedrijf heeft meer dan 5 jaar hostingervaring voor de toonaangevende applicaties zoals: QuickBooks, Sage 50 of PeachTree, Drake, ATX, Lacerte, Proseries, Taxwise en Ultratax. Het ondersteunt alle add-ons en andere ondersteunende applicaties op hetzelfde gehoste platform.

SageNext maakt gebruik van industriestandaard bronnen om het meest betrouwbare en betrouwbare gehoste platform te bieden. Het maakt gebruik van SAS 70 II en SSAE-16 gecertificeerd data centers gevestigd in New York en Dallas om de applicaties en gegevens van klanten te hosten, zodat deze altijd veilig en beveiligd blijven.