Rochut Group Selecteert phoenixNAP Colocatie en HaaS om zijn klanten beter van dienst te zijn

Rochut Group Selecteert phoenixNAP Colocatie en HaaS om zijn klanten beter van dienst te zijn

phoenixNAP colocatie en HaaS bieden Rochut Group wereldwijde beschikbaarheid en connectiviteitsopties

Phoenix, Arizona, 2 februari 2021 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigde vandaag aan dat zijn Colocatie- en HaaS-services nu de Rochut Group, een toonaangevend bedrijf op het gebied van internetinformatie en -diensten, aandrijven. Het bieden van veilige infrastructuur, 100% netwerk-uptime, wereldwijde connectiviteit en toegang tot AWS Direct Connect, phoenixNAP is een strategische keuze voor Rochut Group aangezien het zijn activiteiten in het buitenland uitbreidt.

Rochut Group zet zich in om mensen en merken samen te brengen met behulp van digitale technologie en levert advertenties, prestatiemarketing, datadiensten en licentieoplossingen. Het doel is om bedrijven te voorzien van gespecialiseerde online tools en diensten waarmee ze dichter bij hun klanten kunnen komen.

Om een ​​gestroomlijnde ervaring voor zijn klanten over de hele wereld te garanderen, vertrouwt Rochut Group op phoenixNAP's veilige wereldwijde infrastructuurdiensten. phoenixNAP's colocatie en HaaS-oplossingen bieden een flexeen volledig redundante infrastructuur voor Rochut Group om zijn gegevens en applicaties veilig op te slaan, zijn IT-middelen naadloos te schalen en betrouwbare diensten wereldwijd te leveren. Als enige AWS Direct Connect locatie in Arizona, phoenixNAPvlaggenschip data center in Phoenix biedt Rochut Group ook een speciale verbinding met AWS cloud.

"We zijn verheugd om deel uit te maken van de IT-strategie en wereldwijde uitbreidingsinspanningen van Rochut Group", aldus Ian McClarty, President van phoenixNAP. “Onze colocatie- en HaaS-oplossingen zijn gebouwd om te voldoen aan de prestatie-, beveiligings- en connectiviteitsbehoeften van bedrijven die hun aanwezigheid willen uitbreiden en uitzonderlijke online diensten willen leveren. Rochut Group heeft een werkelijk uniek dienstenportfolio en we zijn vereerd dat hun team onze infrastructuurdiensten heeft gekozen voor hun groeistrategieën. "

phoenixNAPvlaggenschip data center in Phoenix, Arizona, is het netwerkknooppunt van de staat en biedt toegang tot meer dan 40 wereldwijde en binnenlandse luchtvaartmaatschappijen, AWS Direct Connect, state-of-the-art apparatuur en deskundig personeel. De strategische locatie, wereldwijde netwerkvoetafdruk en diversiteit aan beschikbare services helpen bedrijven van verschillende groottes hun IT te optimaliseren en hun prestatie-, beveiligings- en compliancedoelstellingen te behalen. De faciliteit is SOC 1, SOC 2, SSAE 18 en PCI DSS gecertificeerd, waardoor het hoogste beveiligingsniveau wordt gegarandeerd.

"Gezien de locatie en connectiviteitsopties, phoenixNAP was een logische keuze voor ons ”, aldus Mark Carter, Rochut Group. “De faciliteit is zeer veilig en biedt redundante stroom en koeling, evenals toegang tot de grootste diversiteit aan carrier-opties in het gebied. Onze belangrijkste redenen om ervoor te kiezen, waren de beveiligingsfuncties en de beschikbaarheid van AWS Direct Connect in het gebouw. We zijn tot nu toe blij met de samenwerking en kijken er naar uit om nog sneller mee te groeien phoenixNAP. '

Naast colocatie en HaaS, phoenixNAP biedt een diversiteit aan cloud, toegewijd servers, beschikbaarheid en beveiligingsservices vanuit meerdere strategische wereldwijde locaties. Zijn uitgebreide productportfolio zorgt voor een hoge mate van maatwerk en flexGeschikt voor zelfs de meest geavanceerde zakelijke behoeften.

Voor meer informatie over de voordelen en kenmerken van phoenixNAP's Colocatie, bezoek deze pagina.