phoenixNAP Verwelkomt NetActuate in zijn carrier-neutraal Data Center in Feniks

phoenixNAP Verwelkomt NetActuate in zijn carrier-neutraal Data Center in Feniks

NetActuate vergroot de netwerkvoetafdruk met phoenixNAP

Phoenix, AZ, 4 augustus 2020 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat NetActuate zich heeft aangesloten bij zijn carrier-neutrale data center in Phoenix, Arizona. Deze nieuwe toevoeging versterkt phoenixNAP's positie als leidende interconnectiviteitshub in Phoenix met het grootste aantal vervoerders in de Meet-Me-Room (MRR).

NetActuate beheert een van de grootste IPv4- en IPv6-peernetwerken ter wereld. Aanwezig in meer dan 30 carrier-neutraal op bedrijfsniveau data centers, NetActuate biedt IP-transitdiensten met 1G-, 10G-, 40G- en 100G-poorten, met uitzonderlijke prestaties, connectiviteit met lage latentie en 24/7 beschikbaarheid. Met hun recente inzet in phoenixNAPvlaggenschip data center in Phoenix breidt NetActuate zijn servicepotentieel uit en versterkt het zijn aanwezigheid in de regio.

"We zijn verheugd dat NetActuate zich aansluit bij onze groeiende familie van meer dan 40 binnenlandse en internationale luchtvaartmaatschappijen", aldus Ian McClarty, president bij phoenixNAP. “De inzet van NetActuate in ons vlaggenschip data center in Phoenix is ​​een bewijs van onze toewijding om snelle, betrouwbare en veilige services te bieden. Onze state-of-the-art infrastructuur zal NetActuate helpen zijn netwerkactiviteiten te versnellen en tegelijkertijd diverse connectiviteitsopties te bieden aan bedrijven in het zuidwesten. "

In de afgelopen jaren heeft het grootstedelijk gebied van Phoenix een exponentiële toename gezien van bedrijven die hun aanwezigheid in de regio willen uitbreiden. Als een grote VS. data center hub, Phoenix is ​​aantrekkelijk voor bedrijven vanwege zijn redundante stroomvoorziening, lage belastingtarieven en een rampvrije omgeving. Gelegen op de kruising van de twee grootste vezelringen, phoenixNAP is de go-to geworden data center in Phoenix voor providers die een ongeëvenaarde beschikbaarheid en snellere connectiviteitsopties naar lokale, regionale en wereldwijde markten nodig hebben.

"phoenixNAP past perfect bij onze expansiestrategie. Het is strategisch met elkaar verbonden data center vergemakkelijkt directe toegang tot klanten in de sterk verzadigde markt in het zuidwesten van de VS, ”aldus Mark Price, President van NetActuate. “We zijn gericht op het vergroten van onze aanwezigheid in deze concurrerende markt. Onze uitbreidingsstrategie vraagt ​​om faciliteiten van ondernemingsklasse met gevestigde wereldwijde verbindingen, redundante stroom en koeling, en een bewezen staat van dienst in het leveren van onverslaanbare uptime en veiligheid. phoenixNAP was de enige partner die aan onze strenge eisen kon voldoen, en we zijn er zeker van dat dit partnerschap zich in de toekomst zal blijven uitbreiden en groeien. "

Lees verder over phoenixNAP's data center colocatie in Phoenix.

Over NetActuate

NetActuate beheert een van de 10 grootste IPv4- en IPv6-peernetwerken ter wereld en helpt providers dichter bij hun eindgebruikers te komen - waar ter wereld ze zich ook bevinden. De beheerde netwerk- en infrastructuurdiensten van NetActuate zijn beschikbaar vanaf meer dan 30 locaties wereldwijd en vereenvoudigen en versnellen de wereldwijde distributie van online applicaties en SaaS-platforms. Lees vandaag nog meer op 1-800-419-2656 of op netactuate.com. Voor meer informatie over BGP anycast en hoe het kan helpen de latentie in diverse wereldwijde markten te verminderen, gaat u naar de anycast-informatiebron-site van NetActuate op anycast. com.