phoenixNAP om een ​​volledig geautomatiseerd programma te starten Bare Metal Cloud Platform

phoenixNAP om een ​​volledig geautomatiseerd programma te starten Bare Metal Cloud Platform

phoenixNAP's cloud-native gereed IaaS-platform nu in Closed Beta

Phoenix, Arizona, 26 mei 2020 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigden vandaag de aanstaande lancering aan van hun nieuwe Bare Metal Cloud platform - een niet-gevirtualiseerde, cloud-natief fysiek server infrastructuur ontworpen om superieure prestaties, verbeterde schaalbaarheid en verbeterde kostenefficiëntie te leveren. Het platform bevindt zich momenteel in gesloten bèta en de algemene beschikbaarheid wordt verwacht in juni / juli.

Bare Metal Cloud is gebouwd voor organisaties die vertrouwen op een hoog niveau van IT-automatisering om frequente releases, agile ontwikkeling en CI / CD-pipelines mogelijk te maken. Met directe toegang tot de brute kracht van toegewijde hardwarebronnen zonder enige virtualisatielaag, kunnen moderne ondernemingen en DevOps-georiënteerde organisaties de flexibility van de cloud met behoud van de brute verwerkingskracht en ongeëvenaarde betrouwbaarheid van speciale fysieke machines. Biedt geavanceerde hardware- en netwerktechnologieën, verschillende API-integraties en flexible factureringsopties, Bare Metal Cloud zorgt voor wendbaarheid, schaalbaarheid en kostenefficiëntie.

"Deze nieuwe toevoeging aan ons IaaS-dienstenportfolio zal een enorm verschil maken voor organisaties die de DevOps-mentaliteit hebben aangenomen en op zoek zijn naar verbeterde infrastructuurautomatisering, schaalbaarheid en prestaties", aldus Ian McClarty, President van phoenixNAP. "Bare Metal Cloud verwijdert de virtualisatielaag om de brute kracht van bare metal, waardoor bedrijven de volledige controle over hun infrastructuur kunnen krijgen terwijl ze de OpEx-kosten aanzienlijk verlagen. ”

De belangrijkste kenmerken van phoenixNAP's Bare Metal Cloud omvatten geautomatiseerd server leverings- en ontmantelingsprocedures, integratie met open source infrastructuurbeheerplatforms (Ansible, Terraform, Pulumi) en toegang tot S3-compatibele opslag. Organisaties met zeer dynamische behoeften kunnen hun kosten optimaliseren door middel van de factureringsoptie per uur, terwijl bedrijven met meer voorspelbare workloads kunnen profiteren van maandelijkse reserveringen.

'Het is zo simpel als klikken op een knop en de Bare Metal Cloud server is binnen enkele minuten operationeel, ”legt William Bell, Vice President of Products bij phoenixNAP. “Onze klanten kunnen ook gebruikmaken van eenvoudige, maar krachtige API- en CLI-tools om hun automatisering volledig te automatiseren server inrichtingsschema's met minimale configuratie. Volledig compatibel met automatiseringsmotoren Terraform, Ansible en Pulumi, the Bare Metal Cloud is afgestemd op de behoeften van DevOps-workflows door beheerders in staat te stellen hun infrastructuur eenvoudig als code te beheren. ”

'Leveren phoenixNAP beloven zeer snel te reageren op de eisen van onze klanten en hen toegang te bieden tot de modernste technologie die we hebben benaderd bij het ontwerpen en bouwen van onze Bare Metal Cloud met de nieuwste generatie hardware die zware berekeningen ondersteunt, hoge IOPS-opslagvereisten en zeer robuuste 50 Gbps per server netwerk dat geschikt is voor een instantie ', aldus Martin Wielomski, directeur Product Management bij phoenixNAP "Onze klanten Cloud Native workloads kunnen optimaal profiteren van de paardenkracht, doorvoer en schaalbaarheid phoenixNAP Bare Metal Cloud zal bieden op een werkelijk wereldwijde schaal ”.

Of het nu gaat om het uitvoeren van zeer veerkrachtige en schaalbare containerdiensten, bedrijfskritische werklasten of het voorbereiden van een nieuwe applicatie om op de markt te komen, Bare Metal Cloud kan elke zakelijke behoefte ondersteunen. Ontworpen om alle CPU-intensieve workloads aan te kunnen, ondersteunt het verder het renderen van CGI, het coderen van 4K-video en het starten van gaming servers, Big Data analyseren en verwerken, modellen voor machine learning en natuurlijke taalverwerking trainen, en databases op bedrijfsniveau uitvoeren. Met cloud-Native scaling mogelijkheden bovendien, klanten kunnen hun uitbreiden Bare Metal Cloud architectuur op aanvraag door meer fysieke bronnen toe te voegen om een ​​plotselinge toename van het gegevensverbruik op te vangen.

De Bare Metal Cloud zal in eerste instantie beschikbaar zijn in Phoenix en Ashburn met plannen om de service wereldwijd uit te breiden naar Amsterdam, Singapore en andere phoenixNAP's wereldwijde locaties.

Bare Metal Cloud Belangrijkste kenmerken:

  • Single-tenant, niet-gevirtualiseerde omgeving
  • Volledig geautomatiseerd, API-gestuurd server provisioning
  • Integraties met Terraform, Ansible en Pulumi
  • SDK beschikbaar op GitHub
  • Factureringsmodellen voor betalen per gebruik en gereserveerde instanties
  • Toegewijde hardware - geen "luidruchtige buren"
  • Wereldwijde schaalbaarheid
  • Geavanceerde hardware en netwerktechnologieën
  • Gebouwd met in de markt bewezen en gevestigde technologiepartners
  • Geschikt voor zowel ontwikkelaars als bedrijfskritische productieomgevingen

Voor meer info, bezoek Bare Metal Cloud pagina.

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.