phoenixNAP Lanceert InfraSentry, een Active Defense Cyber ​​Security Threat Management-oplossing

phoenixNAP Lanceert InfraSentry, een Active Defense Cyber ​​Security Threat Management-oplossing

Nieuwe beveiligingsoplossing verkrijgbaar bij uw reeds vertrouwde infrastructuurprovider

Feniks, 28 november 2018 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigden vandaag de lancering aan van haar Security Services-productaanbod.

"Onze teams zijn al bijna twee jaar hard aan het werk om de basiscomponenten te bouwen die nodig zijn om deze service aan onze klanten te leveren", zegt William Bell, Executive Vice President of Product. “We hebben een 24/7 SOC gecreëerd, vanaf de basis opgebouwd, dat nauw samenwerkt met de teams die u vertrouwt om uw kritieke infrastructuur op te bouwen en te onderhouden. InfraSentry is de realisatie van onze visie om een ​​echt veilig Infrastructure-as-a-Service-platform te creëren. ”

InfraSentry vanaf phoenixNAP is een beveiligingsservicesuite die klanten een holistische beveiligingsoplossing biedt, die in staat is tot geavanceerde detectie met actieve afweermechanismen, en die onze klanten beschermt tegen potentiële beveiligingsbedreigingen die op uw omgevingen zijn gericht. Ontworpen als aanvulling op onze Infrastructure Services door realtime Threat Detection Services (TDS), Advanced End-Point Protection (AEP), Incident Triage (IT) en Mitigative Services (zoals met korting) toe te voegen Backup-als-een-service geavanceerd), bieden we onze klanten een vertrouwde, beproefde aanpak, gemodelleerd naar het NIST Cyber ​​Security Framework.

Als wereldwijde IT-infrastructuurprovider, phoenixNAP bevindt zich in de unieke positie om de holistische benadering van beveiliging te begrijpen en een strategie voor gegevensbescherming met meerdere lagen te bieden. Infrastructuur en beveiliging zit in het DNA. InfraSentry biedt organisaties toegang tot een wereldwijd communicatiestructuur, evenals een reeks uitgebreide netwerk- en toepassingsbewakingssystemen om uw beveiligingshouding te verbeteren.

“Wij zijn geen auditbedrijf dat beveiligingsgerelateerde diensten probeert aan te bieden om te profiteren van een marktkloof. Beveiliging is voor ons geen add-on service. Het is ingebouwd in de structuur van ons ontwerp en de hoeksteen van elke service die we aanbieden. InfaSentry is een natuurlijk verlengstuk van ons streven naar beveiliging. Wij zijn van mening dat beveiliging een basisverwachtingen van klanten is en het is onze verantwoordelijkheid om onze klanten de ondersteuning te bieden die nodig is om hun gegevens veilig te houden ”, zegt Anthony Dezilva, Product Manager, Security Services.

InfraSentry vormt een aanvulling op de recente lancering van phoenixNAP's Data Security Cloud, voldoet aan de regelgeving cloud infrastructuurplatform dat werkbelastingen ondersteunt die strikte controles vereisen ter ondersteuning van de certificeringsbehoeften van organisaties.

Om het noodzakelijke niveau van alertheid en paraatheid te behouden, de phoenixNAP teams trainen naast de hoogste niveaus van cyberverdedigers binnen de branche. De beveiligingsteams verwerven beproefde vaardigheden en dragen in ruil daarvoor bij door de voortdurende ontwikkeling van orkestratietechnieken en het gebruik van de wereldwijde voetafdruk om bedreigingsvectorinformatie te detecteren en te operationaliseren voordat deze ons klantenbestand beïnvloedt.

"InfraSentry vertegenwoordigt een aanzienlijke uitbreiding van ons portfolio van beveiligingsdiensten en is fundamenteel voor onze productfocus" Secure-by-Design "," aldus Ian McClarty, president van phoenixNAP. "Met de detectie en het beheer van bedreigingen als een primaire focus in een groeiend aantal organisaties, zijn we verheugd om een ​​oplossing te bieden die beantwoordt aan de onmiddellijke behoeften van de markt."

Elke Security Operations Center Analyst bij phoenixNAP is minimaal gecertificeerd op het CompTIA Cybersecurity Analyst CySA + (CSA +) niveau. Elke analist heeft met succes deelgenomen aan een acht weken durend curriculum voor bedreigingsdetectie, jacht en incidentrespons, uitgevoerd onder het ACTRA TUF-teamprogramma.

“Security Services is een grote stap in de evolutie van phoenixNAP'dienstenportfolio met toegevoegde waarde ”, aldus Ray Powers, Executive Vice President Implementations. “We zijn er trots op dat we pijnloze oplossingen bieden voor de steeds groeiende behoeften op het gebied van compliance en beveiligingsvoorschriften van bedrijven die zaken doen via het moderne internet. We hebben zwaar geïnvesteerd in deze wereldwijde infrastructuur en de opleiding van onze SOC- en operationele teams. We kunnen niet wachten tot onze klanten deze service ervaren. "

InfraSentry vertrouwt op de allerbeste oplossingen voor bedreigingsbeheer voor meerdere huurders, machine learning en technologieën voor incidentorkestratie om cruciale infrastructuurinzichten te bieden. Het platform is bedoeld om afwijkend gedrag te identificeren en de operators te signaleren van een potentiële bedreigingsgebeurtenis. Verschillende gedragspatronen worden verzameld uit zowel realtime samenwerkende als geabonneerde gegevensbronnen over bedreigingen vanuit de branche, waardoor deze up-to-date blijft met mogelijke kwaadaardige activiteiten. Door deze informatie te correleren met Dark Web-bedreigingsinformatie, streven we ernaar onze klantennetwerken actief te beschermen, zonder te wachten op de eerste tekenen van impact.

“De lancering van InfraSentry is een belangrijke mijlpaal voor ons team en de eerste stap in onze MDR-capaciteit (beheren, detecteren en reageren). Het wordt verbeterd door Incident Orchestration en de integratie van Dark Web Threat Intelligence ', aldus William Bell, EVP van Product. "We blijven ons concentreren op het uitbreiden van dit serviceaanbod om onze klanten te helpen hun veiligheidspositie verder te versterken."

“Bijna twee jaar geleden begonnen we aan een reis om te voldoen aan de vraag van de klant dat hun infrastructuurprovider ook zorg draagt ​​voor de beveiliging van hun infrastructuur. Door ons uitvoerend team aangewezen als een "Security-First" -bedrijf, begonnen we ons productaanbod en onze activiteiten te transformeren om dat doel niet alleen te bereiken, maar zelfs te overtreffen. Meer dan het realiseren van ons doel om het meest robuuste beveiligingsaanbod te bouwen dat beschikbaar is, zijn we verheugd om aan te kondigen dat InfraSentry de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid (CIA Triad) van uw kritieke infrastructuur kan ondersteunen en verbeteren. " zei Anthony Dezilva, Product Manager, Security Services.

phoenixNAP is een Premier serviceprovider functie in het VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.