phoenixNAP Hiermee kunnen kanaalpartners ingebouwde DRaaS leveren aan VMware-gebruikers

phoenixNAP Hiermee kunnen kanaalpartners ingebouwde DRaaS leveren aan VMware-gebruikers

phoenixNAP's DRaaS-oplossing aangedreven door VMware Cloud Beschikbaarheid is nu beschikbaar voor kanaalpartners

Phoenix, Arizona, 13 september 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, stelt haar kanaalpartners vanaf vandaag in staat om Disaster Recovery as a Service ("DRaaS") -oplossing aan te bieden, mogelijk gemaakt door VMware vCloud Beschikbaarheid voor hun klanten. Exclusief gebouwd voor VMware-omgevingen, maakt de oplossing eenvoudige, veilige en kosteneffectieve bescherming van VMware on-premise workloads mogelijk door cloud DRaaS-instanties.

Met meer dan 500 uur productiviteit van het personeel en duizenden dollars die jaarlijks verloren gaan door IT-storingen, is noodherstel een essentiële vereiste voor moderne organisaties. Analist meldt dat de markt voor disaster recovery-as-a-service in 38.5-2018 met 2028% zal groeien, wat een groeiende vraag naar beschikbaarheidsoplossingen weerspiegelt. Met phoenixNAP's VMware DRaaS, IT-serviceproviders kunnen aan deze vraag voldoen en bieden een efficiënte optie voor gegevensherstel voor VMware-gebaseerde omgevingen.

"De VMware DRaaS-optie vormt een aanvulling op het dienstenportfolio dat we beschikbaar stellen aan onze kanaalpartners", zegt Willian Bell, Executive Vice President of Products bij phoenixNAP. “Door een cruciale beschermingslaag toe te voegen aan VMware-workloads, helpt deze optie organisaties hun bedrijfscontinuïteitsdoelen te bereiken zonder investeringen in investeringen. Als Premier Service Provider in de VMware Cloud Provider Program, we zijn verheugd om de diversiteit aan VMware-technologieën die beschikbaar zijn voor onze kanaalpartners uit te breiden. ”

DRaaS stelt organisaties in staat om snel hun kritieke gegevens te herstellen na een incident, zorgt voor operationele continuïteit en elimineert het risico van gegevensverlies. De VMware-native DRaaS-optie beschikbaar vanaf phoenixNAP brengt deze voordelen naar VMware-omgevingen zonder dat er capex-investeringen nodig zijn. Als een flexDeze betrouwbare en betrouwbare oplossing is ideaal voor channelpartners die hun klanten willen helpen hun beveiligings- en compliancedoelstellingen te behalen. Gebaseerd op VMware vCloud Beschikbaarheid voor vCloud Director, een robuust platform voor het beheren van VMware-workloads in multi-tenant cloud omgevingen, het zorgt voor een snelle implementatie, eenvoudige schaalbaarheid en vereenvoudigd beheer. Deze functies zijn mogelijk phoenixNAP's kanaalpartners om de tijd tot bescherming van hun klanten te versnellen en hen te helpen een continue beschikbaarheid van gegevens te bereiken.

"VMware DRaaS biedt belangrijke mogelijkheden aan organisaties die al VMware-omgevingen draaien", zegt Michael Haag, directeur productmarketing bij VMware. "Door phoenixNAPKunnen IT-serviceproviders deze betrouwbare en eenvoudig te implementeren oplossing leveren cloud-gebaseerde DRaaS-oplossing voor hun klanten en hun inkomsten laten groeien. De clients kunnen eenvoudig een DRaaS-instantie maken om hun VM's naar een veilige te repliceren cloud en maak geautomatiseerd herstel van gegevens in een minimum van tijd mogelijk. "

VMware DRaaS is vandaag beschikbaar vanaf phoenixNAP. Ga voor meer informatie naar http://bit.ly/vmw_draas

Voor alle informatie over phoenixNAP's partnermogelijkheden, bezoek: https://phoenixnap.com/partners

VMware, vSphere, vSphere permanent geheugen, VMware Clouden VMware Cloud Provider zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van VMware, Inc. of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden. 

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.