phoenixNAP Client Portal (PNCP) versie 5.0 wordt uitgerold met nieuwe functies voor facturering en orderbeheer

phoenixNAP Client Portal (PNCP) versie 5.0 wordt uitgerold met nieuwe functies voor facturering en orderbeheer

phoenixNAP lanceert een nieuwe versie van zijn IT-resourcebeheerportaal

Phoenix, AZ, 14 januari 2020 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, hebben vandaag de nieuwe versie van hun infrastructuurbeheeroplossing gelanceerd, phoenixNAP Clientportaal (PNCP). Versie 5.0 bevat nieuwe functies die bestellingen en facturering vereenvoudigen servers, waardoor gebruikers meer krijgen flexibility bij het plannen en schalen van hun IT-infrastructuur.

Gebouwd voor naadloos beheer van opslag, netwerk, backups, en facturering, PNCP biedt gebruikers cruciale mogelijkheden om IT-efficiëntie te bereiken. Het zorgt voor eenvoudige dedicated en virtual machine provisioning, IP- en DNS-beheer, backup implementatie, software-installatie en schalen van resources. Via open API's kunnen ontwikkelaars hun eigen applicaties maken en PNCP integreren in hun backend-systemen. Met de verbeterde factureringsfunctionaliteit stelt PNCP 5.0 bedrijven in staat het gebruik van hun IT-infrastructuur te maximaliseren.

"PNCP 5.0 is het resultaat van de verzamelde feedback van klanten en maanden werk dat onze ontwikkelingsteams hebben geïnvesteerd om aan hun behoeften te voldoen", aldus Ian McClarty, President van phoenixNAP. “De portal is nu robuuster en intuïtiever, waardoor organisaties hun IT-beheer kunnen vereenvoudigen. Toegewijd server en backup wederverkopers kunnen ook profiteren van nieuwe functies, omdat ze hun klanten een meer gestroomlijnde ervaring kunnen bieden. "

De functies die beschikbaar zijn in de nieuwste versie omvatten verbeterde bestelformulieren die nu ondersteuning bieden voor het toevoegen van meerdere servers van hetzelfde type op een bestelformulier en zijn nauwer geïntegreerd met phoenixNAP's aanbod. De klanten kunnen ook gebruikmaken van aangepaste upgradeopties voor bandbreedte, alle inkooporders doorzoeken en exporteren server en configuratiedetails.

Wederverkopers hebben een uniform overzicht van hun bestelgeschiedenis, contractdetails en server implementatiestatus. Met de bestaande PNCP-functies zoals eenvoudig beheer van cloud backups, het bijhouden van opslagquota, uitgebreid beheer van facturen en bestelhistorie, evenals prijsprofielen en white-label capaciteit, deze nieuwe functies helpen hun bedrijf verder te groeien.

De opties die beschikbaar zijn met PNCP 5.0 vormen een aanvulling op bestaande PNCP-functies die helpen bij het automatiseren en verbeteren van de dagelijkse IT-beheerprocessen. Met een enkele ruit voor het beheren van hun phoenixNAP omgeving kunnen organisaties tijd besparen op operationele taken en zich volledig richten op de groei van hun bedrijf.

"phoenixNAP's strategische locatie en de wereldwijde netwerkruggengraat versterken ons vermogen om naadloze en veilige diensten te leveren aanzienlijk ”, aldus Ben Cannon, CEO van 6 × 7 Networks. "Het is indrukwekkend om te zien hoeveel PNCP is geëvolueerd sinds we voor het eerst in 2013 op de markt kwamen", aldus William Bell, Executive Vice President of Products bij phoenixNAP. “Door de jaren heen hebben we met onze klanten gesproken om ervoor te zorgen dat PNCP aan hun behoeften voldoet en werken we eraan om het te verbeteren zodat het hun groeitempo volgt. Tegenwoordig is PNCP een krachtige tool voor infrastructuurbeheer waarvan de nieuwe factureringsfunctionaliteit het leven van IT-professionals aanzienlijk gemakkelijker maakt. ”

"phoenixNAPDe inzet voor het verbeteren en vereenvoudigen van het beheer van IaaS-bronnen voor onze klanten is de motor geweest achter deze PNCP-release en we hebben nog veel meer spannende verbeteringen op de roadmap. ” zei Martin Wielomski, directeur Product Management bij phoenixNAP. "Deze set van nieuw ontwikkelde PNCP-functies zal onze klanten nog meer mogelijkheden bieden voor zelfbediening en blijft een belangrijke factor van onze klantgerichte focus."

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.