phoenixNAP Verhoogt de mogelijkheden van zijn Data Security Cloud Oplossing

phoenixNAP Verhoogt de mogelijkheden van zijn Data Security Cloud Oplossing

phoenixNAP verbetert zijn Data Security Cloud platform voor meer opslag en efficiënter gebruik

Phoenix, Arizona, 29 oktober 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, hebben vandaag nieuwe leveringsmodellen en architectuurverbeteringen van haar Data Security Cloud (DSC) oplossing. Gebruikmakend van geavanceerde technologieën, phoenixNAP zorgde voor een grotere wendbaarheid van zijn beveiliging cloud omgeving terwijl de prestaties verder worden verbeterd, backupen beheermogelijkheden.

Data Security Cloud is phoenixNAP's veilig gehoste multi-tenantplatform dat strikte virtualisatie- en segmentatiecontroles op krachtige hardware gebruikt om een ​​robuust platform te bieden voor gevoelige workloads. De verbeteringen in de nieuwste versie omvatten een nieuw leveringsmodel waarmee organisaties kunnen kiezen tussen DSC Essentials en DSC Advanced-platform. Daarnaast zal de oplossing een meer bevatten flexible backup storage tiering-optie en verbeterde controles van bedreigingsbeheer.

Gebruikmakend van Veeam® backup technologie, de verbeterde Data Security Cloud omvat cloud backups voor een bedrag van 50 of 100 procent van het totale opslagvolume, afhankelijk van het gekozen plan. Zowel DSC Essentials als Advanced bieden mogelijkheden voor bedreigingsbeheer, zoals 24/7 SOC, eindpuntbescherming, bedreigingsrisico-informatie, antivirus- en kwetsbaarheidsscans, evenals herstel en intelligentie van kwetsbaarheden, gedragsanalyses en rapportage van de beveiligingshouding.

'De release van de verbeterde Data Security Cloud is een nieuwe mijlpaal in onze reis naar de veilige cloud', Zei Ian McClarty, president van phoenixNAP. “Het platform is zojuist sterker en robuuster geworden en biedt nog meer bescherming voor de kritieke werklasten van onze klanten. We zijn verheugd DSC Essentials en DSC Advanced aan de wereld te presenteren en organisaties een krachtige beveiligingsoplossing te bieden. Data Security Cloud is gebouwd om elk rampscenario of elke inbreuk op de beveiliging te weerstaan, terwijl de nieuwe mogelijkheden het gemakkelijker te implementeren en te beheren maken. ”

De verbeterde Data Security Cloud bevat ook all-flash vSAN van VMware, wat meer biedt flexibility in termen van performance storage scaling. VMware vSAN is een toonaangevende softwaregedefinieerde software Data Center (SDDC) -oplossing en een pionier op het gebied van hypergeconvergeerde infrastructuur (HCI). Het is rechtstreeks in DSC geïntegreerd en helpt bij het leveren van intensieve applicaties met lagere latentie en hogere kosteneffectiviteit.

Daarnaast biedt het een efficiënte opslagoptie voor prestaties die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in bestaande gevirtualiseerde infrastructuren, waardoor de noodzaak om een ​​traditioneel opslagsysteem aan te schaffen wordt geëlimineerd en een grotere wendbaarheid mogelijk wordt gemaakt. Als zodanig is de oplossing bijzonder handig voor veeleisende workloads zoals gaming-applicaties, databases met hoge transacties, parallel gedistribueerde bestandssystemen en bedrijfskritische applicaties.

'De verbeteringen aan Data Security Cloud zijn ontworpen om organisaties meer te bieden flexibility en prestaties ", zegt Jim Aluotto, senior director, Cloud Provider Business, Americas Region, VMware. 'VMware Cloud Providers zoals phoenixNAP versterken organisaties van verschillende grootte met een eenvoudige en flexible pad naar de cloud die hun groei-, prestatie- en beveiligingsdoelen ondersteunt. ”

“De all-flash vSAN-technologie breidt de mogelijkheden van onze aanzienlijk uit Data Security Cloud", Aldus William Bell, Executive Vice President of Products bij phoenixNAP. “Door SSD-flashschijven te gebruiken voor zowel de cachelaag als de Capaciteitslaag, is het eenvoudiger om opslagbronnen te beheren en geavanceerde prestaties te garanderen. Met die mogelijkheid binnen Data Security Cloudkunnen onze klanten het gebruik van hun infrastructuur maximaliseren. In combinatie met een meer flexDe all-flash vSAN biedt een krachtigere optie met een mogelijke opslaglaag en verbeterde beheeropties voor bronnen cloud platform voor gevoelige en gereguleerde workloads. ”

Lees hier meer over DSC Essentials en DSC Advanced: https://phoenixnap.com/security/data-security-cloud

VMware, VMware Cloud Provider, VMware, NSX en VMware vSAN zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van VMware, Inc. of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden.

phoenixNAP is een Premier serviceprovider functie in het VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.