phoenixNAP Wordt de eerste AWS Direct Connect Locatie in Arizona

phoenixNAP Wordt de eerste AWS Direct Connect Locatie in Arizona

phoenixNAPvlaggenschip data center maakt verbinding met AWS Direct Connect

Feniks, 9 november 2017 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, bare metal servers, dedicated hosting, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieën, hebben vandaag aangekondigd dat hun vlaggenschip data center in Phoenix, Arizona heeft connectiviteit met AWS tot stand gebracht Direct Connect. Deze implementatie maakt phoenixNAP de eerste Amazon Web Services (AWS) edge-locatie in de staat, waardoor deze directe toegang tot AWS kan bieden cloud services met lage latentie en hoge bandbreedte. Vanaf vandaag hebben bedrijven in het hele zuidwesten een nieuwe keuze in hoe ze verbinding maken met AWS vanuit hun lokale en colocatie-omgevingen.

AWS Direct Connect is een speciale netwerkverbinding die robuuste en veilige connectiviteit biedt tussen on-premises of colocatie-omgevingen en de cloud. Hiermee kunnen organisaties gegevens overdragen via een privéverbinding, AWS Direct Connect is ideaal voor organisaties met latentie- of compliancegevoelige werklasten.

“Verbinding maken met AWS Direct Connect in Arizona is een overwinning voor de hele staat ', zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP. “De beschikbaarheid van een speciaal netwerk maakt snellere, veiligere en zeer efficiënte gegevensoverdracht en migraties van werklasten mogelijk, terwijl de bandbreedtekosten worden verlaagd. We zijn vereerd om met AWS samen te werken om deze innovatie naar Arizona te brengen en we zijn verheugd over de mogelijkheid om bedrijven in het hele zuidwesten in staat te stellen AWS te gebruiken. Met onze focus op beveiliging en hybride cloud oplossingen, werken met AWS ondersteunt onze visie en helpt om te voldoen aan de eisen van onze klanten. ”

De lagere bandbreedtekosten en consistente netwerkprestaties van AWS Direct Connect het toegankelijker maken voor een grote verscheidenheid aan ondernemingen. Gartner schat dat het wereldwijd cloud dienstenmarkt zal dit jaar met 18 procent groeien tot een totaal van $ 246.8 miljard. De toegenomen marktvraag naar cloud diensten en hybride infrastructuren zijn gebruikelijk in veel branches en sectoren, inclusief gereguleerde industrieën die geavanceerde vereisen data security oplossingen. AWS Direct Connect stelt organisaties onder strikte veiligheids- en nalevingsregels in staat hun gegevens over te dragen naar de cloud. De service kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot AWS-services in elke AWS-regio wereldwijd, een krachtige hybride infrastructuur te creëren en verbeterde beveiliging en efficiëntie te bieden voor gevoelige workloads.

'De directe toegang tot AWS Direct Connect services zullen een groot verschil maken voor veel bedrijven waarmee we samenwerken, ”voegt William Bell, VP of Products bij phoenixNAP. “Vermindering van latentie en privéconnectiviteit stellen ons in staat om een ​​nieuw hybride niveau te bieden cloud diensten binnen onze Phoenix data center faciliteit, die onze klanten directe toegang biedt tot AWS en de mogelijkheid om bronnen te ontploffen indien nodig, terwijl ze toch de volledige controle behouden over hun op compliance gerichte privé cloud implementaties. Verbinding tot stand brengen in AWS Direct Connect in onze vestiging in Arizona stellen we ons in staat om de particuliere klanten van onze zakelijke klanten te bedienen clouds, hoogbeveiligde applicaties en gespecialiseerde infrastructuur met directe toegang tot de cloud. '

Meer informatie over de service vindt u hier: phoenixnap.com / colocation / aws-direct-connect

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.