phoenixNAP Bekroond met "Best New Product" Award op Channel Partners Conference

phoenixNAP Bekroond met "Best New Product" Award op Channel Partners Conference

The Channel Partners heeft bekroond phoenixNAP met "Beste nieuwe product" voor Managed Backup voor Microsoft Office 365 Launch

Feniks, 6 november 2018 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, hebben onlangs de "Best New Product" -prijs gewonnen op de Channel Partners Evolution Conference in Philadelphia, PA. Ter ere van innovatie in kanaalprogramma's en technologie, werd de prijs erkend phoenixNAP's recente lancering van Managed Backup voor Microsoft Office 365 als een belangrijk industrie-initiatief.

Met de release van Managed Backup voor Office 365, phoenixNAP breidde haar aanbod van betrouwbaar uit backup en hersteldiensten. Het product is ontwikkeld in samenwerking met Veeam® en stelt Office 365-gebruikers in staat om veilig en kosteneffectief backup hun kritische mailboxgegevens naar de cloud.

'De release van Managed Backup voor Microsoft Office 365 is een grote mijlpaal in onze samenwerking met Veeam, ”aldus phoenixNAP President, Ian McClarty. “Het product voorziet in een kritische behoefte van bedrijven die Microsoft Office 365 en Microsoft Exchange gebruiken Server, waardoor ze hun gegevens kunnen beschermen tegen onbedoeld verlies. We zijn de bezoekers van de Channel Partners Conference dankbaar voor het erkennen van de waarde ervan en het uitreiken van deze prestigieuze prijs. "

De ontvangers van de Channel Partners-conferentie 'Best in Show' werden door de aanwezigen geselecteerd voor 'Best Booth Design', 'Best Giveaway / Promotion' en 'Best New Product'. De winnaars ontvingen de prijzen officieel tijdens de conferentie, die plaatsvond op 9 en 12 oktober.

"Het podium betreden om deze onderscheiding in ontvangst te nemen, was een belangrijk moment voor ons team", zegt John Hardie, Managing Vice President of Sales bij phoenixNAP. “Het verrijkte de verder uitstekende ervaring die we op de show hadden, en ik ben iedereen die op ons heeft gestemd dankbaar. Ik ben trots op mijn team dat dit mogelijk heeft gemaakt. ”

“We zijn blij dat ons product wordt omarmd door cloud providers, en deze prijs toont aan dat bedrijven grote behoefte hebben om de volledige controle over hun Office 365-gegevens te krijgen ”, aldus Matt Kalmenson, Vice President Sales and Service Provider Sales, Americas, bij Veeam. 'Het zijn uw gegevens - u beheert ze - en het is uw verantwoordelijkheid om ze te beschermen. We konden geen betere partner bedenken dan phoenixNAP om ons te helpen deze ongelooflijk belangrijke service naar onze klanten uit te rollen. "

Voor meer informatie over phoenixNAPwordt beheerd Backup voor Microsoft 365, bezoek deze pagina.

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.