phoenixNAP, Global IT Services, heeft vandaag aangekondigd dat het VMware heeft bereikt Cloud Geverifieerde status.

Phoenix, AZ, 12 februari 2019 - Het Cloud Geverifieerde badgesignalen aan klanten dat phoenixNAP biedt een service die bovenop de volledige VMware draait Cloud infrastructuur. Door Cloud Geverifieerde partnerservices, klanten krijgen toegang tot de volledige set VMware Cloud Infrastructuurmogelijkheden inclusief integratie en interoperabiliteit, kostenoptimalisatie en flexibiliteit.

"Onze Data Security Cloud is een multi-tenant, veilig gehost cloud infrastructuur platform. Door middel van strikte virtualisatie- en segmentatiecontroles hebben we een op beveiliging gerichte beveiliging van wereldklasse gebouwd cloud platform dat de controle van branchecertificeringen zoals PCI heeft doorstaan.

Door onze toegewijde partnerschappen met VMware en Intel zijn we in staat om voortdurend kwetsbaarheden te bewaken en op te lossen die de integriteit en isolatie van de multi-tenant computeromgevingen in gevaar zouden kunnen brengen. ”

Ian McClarty, president, phoenixNAP

“Partners die VMware zijn Cloud Geverifieerd biedt organisaties complete en geavanceerde VMware Cloud technologieën, samen met interoperabiliteit clouds voor meer voordeel voor de bedrijven van hun klanten, "zei Jim Aluotto, senior director, Cloud Provider Business, Americas Region, VMware. 'Cloud Geverifieerde services geleverd door VMware Cloud Providers kunnen de efficiëntie, wendbaarheid en betrouwbaarheid bieden die inherent zijn aan cloud computergebruik. We kijken uit naar ondersteuning phoenixNAP omdat het organisaties een eenvoudige en flexible pad naar de cloud. '

VMware's wereldwijde netwerk van meer dan 4,000 VMware Cloud Providers maken gebruik van de consistentie van VMware cloud infrastructuur om een ​​breed scala aan diensten aan te bieden, geografische en industriële specialisatie te bieden en klanten te helpen aan complexe wettelijke vereisten te voldoen. Cloud Providers die werken onder de VMware Cloud Provider Program levert individueel op maat cloud oplossingen en diensten in meer dan 120 landen.

Voor informatie over hoe u een Cloud Geverifieerde partner, ga naar: https://www.vmware.com/partners/service-provider/vmware-cloud-verified-logo.html.

phoenixNAP is een Premier serviceprovider functie in het VMware® Cloud Provider Programma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.

OVER ONS PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanuit strategische edge-locaties over de hele wereld. Haar cloud, toegewijd servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. Het bieden van uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met op software en hardware gebaseerde beveiliging, phoenixNAP ondersteunt volledig de business continuity planning van haar klanten. Schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen aanbieden met deskundig personeel om te helpen, phoenixNAP ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTubeen Google+ voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior marketingspecialist
phoenixNAP
[e-mail beveiligd]
1-480-401-0271