phoenixNAP Bereikt VMware Cloud Geverifieerde status

phoenixNAP Bereikt VMware Cloud Geverifieerde status

phoenixNAP, Global IT Services, heeft vandaag aangekondigd dat het VMware heeft bereikt Cloud Geverifieerde status.

Phoenix, Arizona, 12 februari 2019 - The Cloud Geverifieerde badgesignalen aan klanten dat phoenixNAP biedt een service die bovenop de volledige VMware draait Cloud infrastructuur. Door Cloud Geverifieerde partnerservices, klanten krijgen toegang tot de volledige set VMware Cloud Infrastructuurmogelijkheden inclusief integratie en interoperabiliteit, kostenoptimalisatie en flexibiliteit.

"Onze Data Security Cloud is een multi-tenant, veilig gehost cloud infrastructuur platform. Door middel van strikte virtualisatie- en segmentatiecontroles hebben we een op beveiliging gerichte beveiliging van wereldklasse gebouwd cloud platform dat de toetsing van branchecertificeringen zoals PCI heeft doorstaan. Door onze toegewijde partnerschappen met VMware en Intel zijn we in staat om continu kwetsbaarheden te monitoren en op te lossen die de integriteit en isolatie van de multi-tenant computeromgevingen in gevaar kunnen brengen.”

Ian McClarty, President, phoenixNAP

“Partners die VMware zijn Cloud Geverifieerd biedt organisaties complete en geavanceerde VMware Cloud technologieën, samen met interoperabiliteit clouds voor meer voordeel voor de bedrijven van hun klanten, "zei Jim Aluotto, senior director, Cloud Provider Business, Americas Region, VMware. 'Cloud Geverifieerde services geleverd door VMware Cloud Providers kunnen de efficiëntie, wendbaarheid en betrouwbaarheid bieden die inherent zijn aan cloud computergebruik. We kijken uit naar ondersteuning phoenixNAP omdat het organisaties een eenvoudige en flexible pad naar de cloud. '

VMware's wereldwijde netwerk van meer dan 4,000 VMware Cloud Providers maken gebruik van de consistentie van VMware cloud infrastructuur om een ​​breed scala aan diensten aan te bieden, geografische en industriële specialisatie te bieden en klanten te helpen aan complexe wettelijke vereisten te voldoen. Cloud Providers die werken onder de VMware Cloud Provider Program levert individueel op maat cloud oplossingen en diensten in meer dan 120 landen.

Voor informatie over hoe u een Cloud Geverifieerde partner, ga naar: https://www.vmware.com/partners/service-provider/vmware-cloud-verified-logo.html.

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.