PacketFabric vestigt aanwezigheid in phoenixNAP's vlaggenschip Data Center

PacketFabric vestigt aanwezigheid in phoenixNAP's vlaggenschip Data Center

phoenixNAP werkt samen met de leider in netwerktechnologieën om zijn carrier-verbindingen te diversifiëren

Phoenix, Arizona, 9 april 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigde vandaag de implementatie aan van PacketFabric's Connectivity-as-a-Service (CaaS) -platform in haar vlaggenschip data center in Phoenix, Arizona. Het nieuwe aanwezigheidspunt biedt extra toegangspunten tot het netwerk van PacketFabric phoenixNAPklanten profiteren van een grotere keuze aan vervoerders en verbeterde connectiviteit.

Als een schaalbaar netwerk-als-een-serviceplatform dat particuliere interconnectiviteit tussen faciliteert data centers, PacketFabric stelt zijn klanten in staat om gemakkelijk privé-netwerken te creëren en te beheren met behulp van de webportal en API. Klanten kunnen direct veilige verbindingen tot stand brengen met elk punt op het PacketFabric-netwerk en zo grote internetuitwisselingen bereiken, cloud serviceproviders en meer. phoenixNAP's data center zal PacketFabric in staat stellen de toegang tot haar diensten en directe toegang tot AWS verder te verbeteren Direct Connect. Als enige AWS Direct Connect randlocatie in Arizona, phoenixNAP is uniek gepositioneerd om de uitbreidingsinspanningen van PacketFabric te ondersteunen.

"De samenwerking met PacketFabric is onze volgende stap in het verzekeren van carrier-neutraliteit en het uitbreiden van de interconnectiviteitsopties voor onze klanten", zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP. 'Ons vlaggenschip data center host meer dan 30 vooraanstaande bandbreedte-, netwerk- en telecomaanbieders, en we zijn verheugd dat PacketFabric deel uitmaakt van dat ecosysteem. Het netwerk is robuust, stabiel en schaalbaar, waardoor we onze klanten een verbeterde ervaring kunnen bieden. ”

phoenixNAP's data center in Phoenix, Arizona, is rechtstreeks verbonden met alle belangrijke binnenlandse en wereldwijde interconnectiepunten voor netwerken. De beschikbare opties maken naadloze wereldwijde internetuitwisselingen mogelijk om een ​​snelle en veilige gegevensoverdracht over de hele wereld te garanderen. De netwerktechnologie van PacketFabric is een belangrijke aanvulling op phoenixNAP's carrier-lijst, waardoor het zijn internetuitwisselingsdiensten kan uitbreiden en een verbeterde binnenlandse connectiviteit kan bieden.

“We zien een consistente stijging in de adoptie van onze cloud on-ramp oplossingen, en om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, zijn we constant op zoek naar nieuwe manieren van expansie, ”zei Chad Milam, president en Chief Operating Officer bij PacketFabric. 'Onze beslissing om mee samen te werken phoenixNAP werd gedreven door meerdere factoren, waarvan de belangrijkste de strategische locatie, beveiliging, robuustheid en de beschikbaarheid van AWS zijn Direct Connect. We zijn verheugd om samen te werken om onze klanten betere opties te bieden. ”

phoenixNAP is een Premier serviceprovider functie in het VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.