phoenixNAP werkt samen met de leider in netwerktechnologieën om zijn netwerkverbindingen te diversifiëren

Phoenix, AZ, 9 april 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gerichte cloudinfrastructuur, dedicated servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen aanbiedt, heeft vandaag de implementatie aangekondigd van PacketFabric's Connectivity-as-a-Service (CaaS) platform in zijn belangrijkste datacenter in Phoenix, Arizona. Het nieuwe aanwezigheidspunt zal extra toegangspunten bieden voor het netwerk van PacketFabric, terwijl de klanten van phoenixNAP zullen profiteren van een grotere keuze aan providers en verbeterde connectiviteit.

Als een schaalbaar netwerk-als-een-serviceplatform dat privé-interconnectiviteit tussen datacenters mogelijk maakt, stelt PacketFabric zijn klanten in staat om eenvoudig privé-netwerken te creëren en te beheren met behulp van de webportal en API. Klanten kunnen direct veilige verbindingen tot stand brengen met elk punt op het PacketFabric-netwerk, waarbij ze grote internetuitwisselingen, cloudserviceproviders en meer bereiken. Het datacenter van phoenixNAP stelt PacketFabric in staat de toegang tot zijn diensten verder te verbeteren en rechtstreeks toegang te krijgen tot AWS Direct Connect. Als de enige AWS Direct Connect-edge-locatie in Arizona, bevindt phoenixNAP zich in een unieke positie om de uitbreidingsinspanningen van PacketFabric te ondersteunen.

"De samenwerking met PacketFabric is onze volgende stap in het verzekeren van carrier-neutraliteit en het uitbreiden van de interconnectiviteitsopties voor onze klanten", zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP. “Ons vlaggenschip datacenter herbergt meer dan 30 vooraanstaande bandbreedte-, netwerk- en telecomaanbieders, en we zijn verheugd dat PacketFabric deel uitmaakt van dat ecosysteem. Het netwerk is robuust, stabiel en schaalbaar, waardoor we onze klanten een verbeterde ervaring kunnen bieden. ”

Het datacenter van phoenixNAP in Phoenix, Arizona, is rechtstreeks verbonden met alle belangrijke binnenlandse en wereldwijde interconnectiepunten voor netwerken. De beschikbare opties maken naadloze wereldwijde internetuitwisselingen mogelijk om een ​​snelle en veilige gegevensoverdracht over de hele wereld te garanderen. De netwerktechnologie van PacketFabric is een belangrijke toevoeging aan de lijst met vervoerders van phoenixNAP, waardoor het zijn internetuitwisselingsdiensten kan uitbreiden en verbeterde binnenlandse connectiviteit kan bieden.

"We zien een consistente stijging in de adoptie van onze cloud on-ramp-oplossingen en om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, zijn we constant op zoek naar nieuwe manieren van uitbreiding", zegt Chad Milam, president en Chief Operating Officer bij PacketFabric. “Onze beslissing om met phoenixNAP te werken werd gedreven door meerdere factoren, waarvan de belangrijkste de strategische locatie, beveiliging, robuustheid en de beschikbaarheid van AWS Direct Connect zijn. We zijn verheugd om samen te werken om onze klanten betere opties te bieden. ”

phoenixNAP is een Premier Service Provider in VMware® Cloud Provider Program en een Platinum Veeam® Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

OVER PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanaf strategische edge-locaties over de hele wereld. De cloud, dedicated servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. PhoenixNAP biedt uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met software en op hardware gebaseerde beveiliging en ondersteunt volledig de bedrijfscontinuïteitsplanning van zijn klanten. PhoenixNAP biedt schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen met deskundig personeel om te helpen, en ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube, en Google+ voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior Marketing Specialist
phoenixNAP
bojanad @phoenixnap.com
1-480-401-0271