phoenixNAP en Panzura kondigen hoogwaardige oplossing voor multi-Cloud Data Management

phoenixNAP en Panzura kondigen hoogwaardige oplossing voor multi-Cloud Data Management

Panzura maakt gebruik van phoenixNAP's servers gebaseerd op de nieuwe 2e generatie Intel® Xeon® Schaalbare processors om zijn Vizion.ai-oplossing voor meerdere huurders aan te bieden

Phoenix, Arizona, 2 april 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigde de samenwerking aan met Panzura, een wereldleider in enterprise multi-cloud bestands- en datadiensten. Als een van de eerste providers die het aanbiedt servers gebaseerd op 2e generatie Intel® Xeon® Schaalbare processors, phoenixNAP zal een gezamenlijke oplossing leveren met Vizion.ai, Panzura's nieuwe multi-cloud datadienstenplatform.

Met aanzienlijke prestatie- en beveiligingsverbeteringen in vergelijking met de vorige generatie Intel Xeon Scalable processors, 2nd Gen Intel Xeon schaalbare processors bieden verbeterde mogelijkheden voor het verwerken van kunstmatige intelligentie (AI)-workloads. Enkele van de technologieën die dit mogelijk maken zijn Intel® Optane™ DC Persistent Memory en hoge geheugenbandbreedte. Bezorgd via phoenixNAP's hoge prestaties wereldwijd data center netwerk, deze technologieën stellen Vizion.ai in staat om grote bedrijfsgegevens naadloos te verwerken en bieden een uitgebreid inzicht in AI-workloads.

“Door de multi-tenancy en scale-out hyperconverged te combineren cloud architectuur van de Vizion.ai-oplossing en de prestatieverbeteringen van de 2e generatie Intel Xeon schaalbare processor, phoenixNAP kan voor alle klanten de beste prijs / prestatie leveren ”, aldus William Bell, Executive Vice President of Products bij phoenixNAP. “Het hoge aantal cores per socket en het persistente Intel Optane DC-geheugen waren enkele van de belangrijkste kenmerken die ons in staat stelden een platform te bouwen dat was afgestemd op de behoeften van Panzura. Ik ben blij dat we de kans hebben gehad om samen te werken en de kracht van Intel's nieuwste generatie processors te demonstreren. "

Vizion.ai, mogelijk gemaakt door Panzura, biedt bestandszoekfunctie en Elasticsearch-services waarmee klanten gegevensbeheer kunnen vereenvoudigen in een multi-cloud milieu.

"We zijn enthousiast om samen te werken met phoenixNAP en gebruik de 2e generatie Intel Xeon schaalbare processor om een ​​platform te bouwen dat onze visie volgt om een ​​uniform inzicht te bieden in complexe bedrijfsgegevens, ”aldus Jason McKinney, SVP, Alliances bij Panzura. “Dankzij de geavanceerde prestatiefuncties stelt het platform Vizion.ai in staat naadloos te werken tussen apparaten en applicaties, optimale prestaties en reactievermogen te leveren en geavanceerde ML-mogelijkheden te bieden die ongeëvenaard inzicht in gegevens opleveren. We kijken ernaar uit om met phoenixNAP om de beste multi-cloud dataservices waaronder logs, beveiliging, ITOP's, customer 360 view en IOT-dataservices. ”

Reik naar sales @phoenixnap.com voor meer informatie en het plannen van een demo.

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.