phoenixNAP Maakt implementatie van maximaal beschikbare Kubernetes-clusters mogelijk in Bare Metal Cloud

phoenixNAP Maakt implementatie van maximaal beschikbare Kubernetes-clusters mogelijk in Bare Metal Cloud

phoenixNAP verbetert Bare Metal Cloud integratie met een populaire multi-cluster orkestratietool voor gestroomlijnde k8s-implementaties

Phoenix, Arizona, 1 decemberst, 2021 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, heeft vandaag een grote update aangekondigd van zijn Bare Metal Cloud (BMC) platform, dat een vereenvoudigde implementatie van zeer beschikbare (HA) multi-node Kubernetes-clusters mogelijk maakt. De integratie met SUSE Rancher naar een nieuw niveau tillen, Bare Metal Cloud maakt het nu mogelijk om beheerclusters met hoge beschikbaarheid te bouwen die geschikt zijn voor productieomgevingen in ondernemingen.

Oorspronkelijk uitgebracht in juli 2021, phoenixNAP's Bare Metal Cloud instances met SUSE Rancher-integratie zijn ontworpen om uren ontwikkelingswerk te besparen die anders nodig zouden zijn om een ​​containerserviceplatform helemaal opnieuw te bouwen met behulp van een aparte set tools. In plaats daarvan, Bare Metal Cloud maakt de implementatie van zeer beschikbare upstream-clusters in enkele klikken mogelijk, vertrouwend op de populaire, open source-technologie van SUSE Rancher.

Door gebruik te maken phoenixNAP's self-service portal, API of CLI, kunnen ontwikkelaars eenvoudig vooraf geconfigureerde servers op meerdere globale locaties en pas de node-instellingen aan. De instances zijn toegankelijk via kubectl en zijn eenvoudig te beheren en te schalen, terwijl ze zorgen voor consistente prestaties van gecontaineriseerde apps en services. Het ontbreken van hypervisor-overhead in combinatie met de flexibility van cloud-achtige implementatie biedt organisaties verbeterde stabiliteit voor hun test- en productieworkloads.

"Onze klanten kunnen er nu op vertrouwen dat hun kritieke containerbeheerinfrastructuur bestand is tegen storingen en geoptimaliseerd is om te voldoen aan strengere eisen op het gebied van corporate governance", aldus Ian McClarty, President van phoenixNAP.

“We hebben geïntegreerd Bare Metal Cloud met de meest populaire cloud-agnostische tool voor orkestratiebeheer en bood een unieke oplossing voor Kubernetes-implementaties. Naast het vereenvoudigen van het proces om ze op te zetten, Bare Metal Cloud helpt ook bij het optimaliseren van gecontaineriseerde workloads door ze directe toegang te geven tot CPU- en RAM-bronnen. Als een speciaal platform, Bare Metal Cloud elimineert overhead voor virtualisatie en zorgt voor geavanceerde prestaties, zelfs bij veel verkeer servers, databases, analyses, HPC, machine learning en andere data-intensieve workloads.”

Als een API-gestuurde toegewijde serverhet platform, Bare Metal Cloud maakt geautomatiseerde provisioning van fysieke machines mogelijk. Ontwikkelaars kunnen een speciale server in een kwestie van minuten met behulp van API, CLI en hun favoriete Infrastructure as Code-tools. Dit helpt organisaties hun infrastructuurbeheertaken te vereenvoudigen en hun CI/CD-pijplijnen te optimaliseren voor versnelde codelevering.

"Ons team werkt voortdurend aan het uitbreiden van de BMC-mogelijkheden op basis van de behoeften en markteisen van onze klanten", zegt Martin Wielomski, Director of Products bij phoenixNAP.

“Deze nieuwe fase van onze SUSE Rancher-integratie biedt een kritieke mogelijkheid voor teams die al gebruik maken van containers en hun prestaties willen optimaliseren, evenals voor degenen die geïnteresseerd zijn in het gebruik ervan, maar zonder complexe en dure infrastructuurupgrades. Ze kunnen nu hun servers op een geautomatiseerde manier om tijd te besparen op platformbeheer en om de focus op de ontwikkeling en levering van applicaties te verbeteren.”

Met de release van nieuwe Kubernetes-implementatiemogelijkheden, Bare Metal Cloud zal een grotere verscheidenheid aan DevOps-behoeften en -workloads ondersteunen. De geavanceerde configuraties, wereldwijde beschikbaarheid en flexBeschikbare factureringsmodellen stellen DevOps-teams in staat om in te spelen op de onmiddellijke behoeften van bedrijven die snel willen schalen en tegelijkertijd consistente prestaties willen garanderen.

Bare Metal Cloud bevat ook 15 TB gratis bandbreedte om te delen tussen alle instanties op één locatie (5 TB in Singapore). In combinatie met 50 Gbps netwerkcapaciteit en 20 Gbps gratis DDoS-bescherming zorgt deze functie voor veilige, schaalbare en consistente prestaties tegen concurrerende kosten.

Deze fase van vooruitgang in phoenixNAP's oplossingsaanbod gekoppeld aan Bare Metal Cloud is uiteindelijk gericht op het verder gaan dan implementaties met één knooppunt die voornamelijk worden gebruikt voor ontwikkelings- en sandbox-omgevingen. De optie om HA-clusters met meerdere knooppunten in te zetten, is aangepast aan de behoeften van enterprise- en productieworkloads. Het aanbieden van upstream-clusters met hoge beschikbaarheid om de juiste veerkracht voor het beheervlak te bieden, phoenixNAP verbetert de volwassenheid van kant-en-klare oplossingen op BMC verder.

Voor meer informatie, bezoek phoenixNAP's website om alles te ontdekken Bare Metal Cloud functionaliteiten en beschikbare exemplaren.

Bare Metal Cloud Kenmerken

  • 100% toegewijde fysieke CPU- en RAM-bronnen
  • Geen hypervisors, geen bronnen delen
  • 20+ server instantietypes geoptimaliseerd voor algemene doeleinden, compute-geoptimaliseerde en geheugenworkloads
  • Tot 50 Gbps netwerkcapaciteit voor geselecteerde BMC-instanties met DDoS-bescherming inbegrepen
  • Opties voor privénetwerken
  • Flexible bandbreedtepakketten
  • Gebruiksvriendelijke API- en CLI-tools
  • geautomatiseerde server provisioning met infrastructuur als codetools (Terraform, Ansible, Pulumi, Chef en Puppet)
  • Betalen per gebruik, maandelijkse en jaarlijkse reserveringsopties