phoenixNAP om Encryption Management Platform mogelijk te maken, mogelijk gemaakt door Fortanix en Intel®

phoenixNAP om Encryption Management Platform mogelijk te maken, mogelijk gemaakt door Fortanix en Intel®

Beheer van coderingssleutels wordt binnenkort geïntegreerd met phoenixNAP's IaaS-platforms

Phoenix, AZ, 19 meith, 2021 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologieoplossingen, kondigde vandaag de aanstaande lancering aan van een Encryption Management Platform (EMP) aangedreven door Fortanix- en Intel®-technologieën. Als een alomtegenwoordige data security oplossing die cryptografische diensten, geheimenbeheer en tokenisatie biedt, voegt het Fortanix-platform een ​​kritieke beveiligingsfunctie toe aan phoenixNAP's oplossingen.

Met de escalatie van cyberdreigingen en -risico's is versleuteling een van de essentiële stappen geworden om de bedrijfsvoering te waarborgen. Uit het Global Encryption Trends Study 2021 van Entrust * blijkt dat 50 procent van de ondervraagde organisaties een strategie voor coderingsbeheer heeft die consequent door de hele organisatie wordt toegepast. Het onderzoek meldt ook dat slechts 42 procent van de respondenten versleuteling gebruikt voor klantgegevens, terwijl bijna tweederde moeite heeft om de beveiliging van gegevens over meerdere cloud omgevingen.

Herkennen van deze trends, phoenixNAP streeft naar een uitgebreide gecentraliseerde oplossing voor het beheer van encryptie, sleutels en geheimen in openbaar, privé en hybride clouds. Aangedreven door Fortanix® Data Security Manager (DSM) mogelijk gemaakt door Intel® Software Guard Extensions, phoenixNAPHet Encryption Management Platform biedt een gecentraliseerde plaats voor het instellen, beheren en controleren van encryptiesleutels, tokens en geheimen in verschillende omgevingen. Als gebruiksvriendelijke, automatiseringsvriendelijke oplossing helpt het platform organisaties bij het overwinnen van knelpunten bij het implementeren en beheren van hun cryptografische sleutels. Al geïntegreerd met phoenixNAP's Data Security Cloud, komt de oplossing binnenkort beschikbaar op zijn Bare Metal Cloud en toegewijd Server platforms.

“Fortanix heeft een robuuste oplossing gebouwd voor de huidige tijd cloud moet een van de belangrijkste pijnpunten van moderne organisaties aanpakken ”, aldus William Bell, EVP van Products bij phoenixNAP.
“Door een gestroomlijnde, krachtige en automatiseringsvriendelijke oplossing voor het beheer van versleutelingssleutels aan te bieden, helpt het organisaties hun beveiliging te verbeteren en hun nalevingsdoelen te behalen. We zijn verheugd om met hen samen te werken om gemakkelijke toegang tot hun platform voor onze klanten mogelijk te maken, en om unieke nieuwe vertrouwelijke computeroplossingen te ontwikkelen. Door gebruik te maken van toonaangevende hardwaretechnologieën, zullen we een nieuw beveiligingsniveau bieden binnen onze Data Security Cloud platform en onze samenwerking met Fortanix waren de sleutel om dit mogelijk te maken. "

phoenixNAPHet Encryption Management Platform biedt een reeks beveiligingsfuncties op basis van Fortanix-technologie. Als 's werelds eerste uniforme sleutelbeheerplatform gebouwd op FIPS 140-2 level 3 gecertificeerde HSM, biedt Fortanix een geavanceerd beveiligingsniveau inclusief vertrouwelijke computermogelijkheden met behulp van gespecialiseerde hardware van Intel. Via de traditionele cryptografische interfaces (PKCS # 11, KMIP en meer) en de native RESTful-interface kunnen organisaties eenvoudig verbinding maken en hun cryptografische sleutel beheren op verschillende cloud omgevingen. De DSM van Fortanix is ​​de eerste applicatie die wordt uitgevoerd in een door SGX aangedreven Runtime Cryptography Capsule, waardoor applicatiecode kan worden uitgevoerd in een hardware-gecodeerde vertrouwde context voor extra beveiliging.

Intel doet er alles aan om partners in staat te stellen meer te doen met data center technologieën. De integratie van de door SGX aangedreven Fortanix-oplossing met phoenixNAPDe IaaS-platforms bieden cloud-gebaseerde HSM- en sleutelbeheermogelijkheden om encryptie voor elke toepassing in elke toepassing te beheren cloud. EMP is eenvoudig te implementeren, beheren en schalen en toont het potentieel van innovatieve technologiepartnerschappen om veilige en betrouwbare oplossingen voor iedereen te bouwen, ”aldus Richard Curran, Chief Security Officer, Datacenter Group Sales Intel Corporation.

"phoenixNAP en Intel hielp ons de geavanceerde Fortanix-mogelijkheden as-a-service te leveren. Bedrijven hebben hun gegevens tegenwoordig verspreid over meerdere clouds, databases en systemen. We beveiligen al deze gegevens met een gecentraliseerde schaalbare oplossing die gebruikmaakt van codering en tokenisatie. Alle sleutels en geheimen worden opgeslagen in beveiligde enclaves die mogelijk worden gemaakt door Intel® SGX, waardoor isolatie wordt gegarandeerd en het risico op inbreuk wordt geëlimineerd. Geïntegreerd met phoenixNAPDankzij de IaaS-platforms is de oplossing gemakkelijk toegankelijk en te beheren, waardoor organisaties hun cryptografische sleutels zonder complexiteit kunnen orkestreren ”, aldus Ambuj Kumar, medeoprichter en CEO van Fortanix.

phoenixNAP's Encryption Management Platform zal binnenkort beschikbaar zijn met oplossingen op basis van 3e generatie Intel Xeon schaalbare processors (codenaam Ice Lake). De nieuwste generatie CPU's bieden toegang tot Intel SGX en maken versleuteling van gegevens in gebruik mogelijk via Trusted Execution Environments (TEE), ook wel enclaves genoemd. Dit voegt een cruciale nieuwe beveiligingslaag toe voor gevoelige workloads, waardoor geavanceerde bescherming en compliance-gereedheid wordt gegarandeerd.

De oplossing is al beschikbaar met phoenixNAP's Data Security Cloud product, dat VM-versleuteling en volumeversleuteling biedt voor verbeterde zichtbaarheid en controle over VMware-clusters. Geïntegreerd in het Advanced-productpakket en beschikbaar als een add-on-service in het Essentials-plan, biedt de service een uniek coderingsbeheermodel voor organisaties die gegevensbescherming willen verbeteren en naleving willen bereiken. EMP is eenvoudig te implementeren, te schalen en te beheren en is een handige tool voor organisaties van verschillende grootte en werklast.

In het tweede kwartaal van 2 komt EMP beschikbaar in andere landen phoenixNAP's productplatforms.

Voor meer informatie over de voordelen en kenmerken van Data Security CloudVindt u op de product pagina.

Om te reserveren Bare Metal Cloud servers met 3rd Gen Intel Xeon schaalbare processors, bezoek deze pagina.

*Bron: Onderzoek naar wereldwijde versleutelingstrends uit 2021, Verkrijgbaar bij: https://www.entrust.com/lp/en/global-encryptio-trends-study

Intel, het Intel-logo en andere Intel-merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen.