phoenixNAP Data Center om DE-CIX Multi-Service Interconnectie naar de westkust van de VS te brengen

phoenixNAP Data Center om DE-CIX Multi-Service Interconnectie naar de westkust van de VS te brengen

DE-CIX selecteert phoenixNAPvlaggenschip data center in Phoenix, Arizona voor zijn nieuwste Internet Exchange DE-CIX Phoenix

Phoenix, Arizona, 14 septemberth, 2021 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat zijn vlaggenschip data center in Phoenix, Arizona, wordt een strategisch point of presence voor DE-CIX's nieuwste Internet Exchange DE-CIX Phoenix. Deze implementatie zal phoenixNAP een onderdeel van DE-CIX's wereldwijde interconnectie-ecosysteem, de grootste carrier en data center neutraal ecosysteem in Noord-Amerika. DE-CIX is 's werelds grootste vervoerder en data center neutrale Internet Exchange (IX)-operator met hoofdkantoor in Frankfurt, Duitsland.

DE-CIX exploiteert meerdere IX's in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Amerika en Azië en biedt state-of-the-art interconnectiediensten aan wereldwijde organisaties. Dankzij de uitgebreide netwerkvoetafdruk, geavanceerde Layer 2-switchingplatforms en technische kwaliteit kunnen bedrijven consistente connectiviteit tot stand brengen met verschillende cloud en internetproviders. Via een lokaal point of presence (PoP) in Phoenix, Arizona, zal DE-CIX zijn goedkope en low-latency connectiviteitsopties dichter bij bedrijven in het zuidwesten van de Verenigde Staten brengen.

Als een van de snelst groeiende handelsknooppunten in de VS, ziet Phoenix een versnelde vraag naar interconnectiviteitsdiensten. phoenixNAP is de leider in het ecosysteem, biedt diverse carrier-connectiviteitsopties en levert ongeëvenaarde netwerkredundantie via zijn wereldwijde netwerk van 17 data center locaties wereldwijd.

"We zijn verheugd DE-CIX te verwelkomen in Phoenix en met hen samen te werken om de connectiviteitsopties voor bedrijven in de regio uit te breiden", aldus Ian McClarty, President van phoenixNAP.

“DE-CIX geeft toegang tot honderden netwerken en 50 cloud dienstverleners via één enkele verbinding. Organisaties die hun diensten wereldwijd willen inzetten en leveren, kunnen gebruikmaken van directe toegang tot DE-CIX vanuit onze data center om de verkeerssnelheden te verbeteren en de netwerkuitgaven te optimaliseren. Onze eersteklas colocatie, HaaS, cloud, en beschikbaarheidsservices zijn ook voor hen beschikbaar om moderne IT-omgevingen te bouwen en uitstekende ervaringen te garanderen.”

“We zijn verheugd om onze diensten aan te bieden met onze nieuwe Internet Exchange DE-CIX Phoenix via de uitstekende faciliteiten van phoenixNAP. Phoenix is ​​het nieuwe stedelijke technologiecentrum van het westen van de VS Als kernknooppunt voor data centers, is de connectiviteit robuust, met meer dan 60 langeafstands-, metro-fiber telecom-, breedband- en draadloze netwerken die de markt doorkruisen”, aldus Ivo A. Ivanov, CEO van DE-CIX International. “Onze uitbreiding naar Phoenix vergroot onze relevantie op de Noord-Amerikaanse markt. Het brengt data- en interconnectiediensten dichter bij de gebruikers, aangezien onze locaties zich nu van oost naar west uitstrekken. DE-CIX blijft zijn positie als grootste vervoerder versterken en data center neutraal interconnectie-ecosysteem in Noord-Amerika en wereldwijd.”

Met twee carrier-neutrale Meet-Me-Rooms, phoenixNAPvlaggenschip data center is het best verbonden carrier-hotel van de stad en biedt connectiviteit met grote binnenlandse en wereldwijde internettransitdiensten. Het is de enige AWS Direct Connect en Google Cloud Interconnect-locatie in de regio, waardoor bedrijven private en veilige toegang tot hun publiek kunnen opzetten cloud services.

phoenixNAP bouwt momenteel een data center campus, die de capaciteit van het bedrijf om te bieden zal vergroten flexbetrouwbare en betrouwbare infrastructure-as-a-service-oplossingen. Zijn gevarieerde portfolio, technische expertise, interconnectiviteitsopties, wereldwijde netwerk en flexBeschikbare bedrijfsmodellen zullen voor meer bedrijven toegankelijk worden, vooral omdat ze vanwege de hoge kosten hun IT migreren vanuit aangrenzende staten.

Om meer te leren over phoenixNAP's data centers en connectiviteitsopties, bezoek dan de pagina met colocatieservices.

Belangrijke feiten over phoenixNAPvlaggenschip data center:

  • Veiligheid voorop ontwerp met 200,000 vierkante voet vloeroppervlak
  • SOC type 2 gecontroleerd, PCI-compatibel en HIPAA-ready faciliteit
  • Gebouwd in een gebied vrij van natuurrampen
  • 100% netwerk-uptime — DDoS-beveiligd netwerk
  • Carrier-neutraal met twee Meet-Me-Rooms met meer dan 40 carriers
  • De enige AWS van Arizona Direct Connect en Google Cloud Interconnect locatie
  • Volledige Infrastructure-as-a-Service-productportfolio
  • Krachtige hardware en krachtige netwerktechnologieën

Over DE-CIX

DE-CIX (Duitse commerciële internetuitwisseling) is 's werelds grootste exploitant van internetuitwisselingen. In totaal verbindt DE-CIX op 29 locaties in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Azië meer dan 2300 netwerkoperators (carriers), internetserviceproviders (ISP's), contentproviders en bedrijfsnetwerken uit meer dan 100 landen , peering aanbieden, clouden interconnectiediensten. De gecombineerde capaciteit van de aangesloten klanten van alle DE-CIX-locaties wereldwijd overschrijdt 80 Terabits, waarmee het het grootste neutrale interconnectie-ecosysteem ter wereld is. DE-CIX in Frankfurt, Duitsland, is met een datadoorvoer van meer dan 10 Terabit per seconde (Tbps) en meer dan 1000 verbonden netwerken een van de grootste internetuitwisselingen ter wereld.
Meer informatie op www.de-cix.net