Channel Partners Conference and Expo erkent phoenixNAP's Data Security Cloud met de Master of Disaster Award

Phoenix, AZ, 19 februari 2020 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-serviceprovider die op beveiliging gerichte cloudinfrastructuur, dedicated servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen aanbiedt, heeft vandaag aangekondigd dat het door Channel Partners met Excellence in Digital Services Award is erkend Conferentie en Expo. De prijs wordt uitgereikt in de categorie Master of Disaster, een eerbetoon aan partners die 'creatieve maatregelen nemen om klanten te beschermen tegen gegevensverlies en de daaruit voortvloeiende bedrijfsonderbreking'.

Als een veilige multi-tenant cloudservice biedt de Data Security Cloud van phoenixNAP kernbescherming voor bedrijfsgegevens. De oplossing is gebouwd in samenwerking met leiders in de technologie-industrie en maakt gebruik van geavanceerde hardware- en softwaretechnologieën om het hoogste niveau van gegevensbeveiliging te bieden. In 2019 werd Data Security Cloud bijgewerkt met geavanceerde functies voor bedreigingsinformatie, back-up, scannen op kwetsbaarheden en informatie over bedreigingsrisico's. Het is ook beschikbaar gemaakt in twee prijsplannen om het voor organisaties gemakkelijker te maken om het in een vorm te implementeren die hun bedrijf nodig heeft.

"We zijn vereerd om erkend te worden voor onze inspanningen op het gebied van beveiliging en gegevensbescherming", zegt Joel Wilhelm, Channel Sales Director bij phoenixNAP. “Dit is altijd de kern van ons bedrijf geweest en de onderscheiding Excellence in Digital Services bevestigt dat we aan de verwachtingen van de industrie hebben kunnen voldoen. We zullen onze Data Security Cloud blijven verbeteren in een missie om 's werelds meest veilige cloudplatform te bouwen en bescherming te bieden die de organisaties van vandaag nodig hebben. Een groot deel van deze inspanning is ook om onze partners in staat te stellen de service aan hun klanten te leveren, en we zullen blijven werken om dit voor hen gemakkelijker te maken. "

Channel Partners Conference Excellence in Digital Services awards erkennen innovatie en creativiteit bij het leveren van technologische diensten. De prijs wordt uitgereikt in tien categorieën, waaronder Master of Disaster. Deze categorie is bestemd voor bedrijven met uitstekende prestaties op het gebied van beveiliging en gegevensbescherming tegen rampen en is gericht op een van de meest kritieke behoeften van het hedendaagse bedrijfsleven.

De prijzen van dit jaar worden officieel uitgereikt op de Channel Partners Conference & Expo, dat plaatsvindt van 9 tot 12 maart 2020 in The Venetian & Sands Expo in Las Vegas.

"Dit is onze tweede productprijs op Channel Partners Conference and Expo en is opnieuw het resultaat van gezamenlijke inspanningen van meerdere teams in ons bedrijf", zegt John Hardie, Managing Vice President of Sales bij phoenixNAP. “We zijn verenigd in een visie om 's werelds meest veilige cloudplatform te bouwen en Data Security Cloud is een product van die visie. Ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het tot een geweldig product maken en iedereen die de waarden ervan voor het moderne bedrijfsleven heeft erkend. ”

phoenixNAP is een Premier Service Provider in VMware® Cloud Provider Program en een Platinum Veeam® Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

OVER PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanaf strategische edge-locaties over de hele wereld. De cloud, dedicated servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. PhoenixNAP biedt uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met software en op hardware gebaseerde beveiliging en ondersteunt volledig de bedrijfscontinuïteitsplanning van zijn klanten. PhoenixNAP biedt schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen met deskundig personeel om te helpen, en ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedInen YouTube voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Product Marketing Manager
phoenixNAP
bojanad @phoenixnap.com
1-480-401-0271