phoenixNAP's Data Security Cloud Wint Channel Partners Excellence in Digital Services Award

phoenixNAP's Data Security Cloud Wint Channel Partners Excellence in Digital Services Award

Channel Partners Conference and Expo erkent phoenixNAP's Data Security Cloud met de Master of Disaster Award

Phoenix, Arizona, 19 februari 2020 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigden vandaag aan dat ze door de Channel Partners Conference and Expo met Excellence in Digital Services Award zijn erkend. De prijs wordt uitgereikt in de categorie Master of Disaster, een eerbetoon aan partners die 'creatieve maatregelen nemen om klanten te beschermen tegen gegevensverlies en de daaruit voortvloeiende bedrijfsonderbreking'.

Als veilige multi-tenant cloud service, phoenixNAP's Data Security Cloud biedt kernbescherming voor bedrijfsgegevens. De oplossing is gebouwd in samenwerking met leiders in de technologie-industrie en maakt gebruik van geavanceerde hardware- en softwaretechnologieën om het hoogste niveau te bieden data security. In 2019, Data Security Cloud is bijgewerkt met geavanceerde informatie over bedreigingen, backup, kwetsbaarheidsscans en functies voor bedreigingsinformatie. Het is ook beschikbaar gemaakt in twee prijsplannen om het voor organisaties gemakkelijker te maken om het in een vorm te implementeren die hun bedrijf nodig heeft.

"We zijn vereerd erkend te worden voor onze inspanningen op het gebied van beveiliging en gegevensbescherming", zegt Joel Wilhelm, Channel Sales Director bij phoenixNAP. “Dit is altijd de kern van ons bedrijf geweest en de onderscheiding Excellence in Digital Services bevestigt dat we aan de verwachtingen van de industrie hebben kunnen voldoen. We zullen onze blijven verbeteren Data Security Cloud in een missie om 's werelds veiligste te bouwen cloud platform en bieden bescherming die de organisaties van vandaag nodig hebben. Een groot deel van deze inspanning is ook om onze partners in staat te stellen de service aan hun klanten te leveren, en we zullen blijven werken om dit voor hen gemakkelijker te maken. "

Channel Partners Conference Excellence in Digital Services awards erkennen innovatie en creativiteit bij het leveren van technologische diensten. De prijs wordt uitgereikt in tien categorieën, waaronder Master of Disaster. Deze categorie is bestemd voor bedrijven met uitstekende prestaties op het gebied van beveiliging en gegevensbescherming tegen rampen en is gericht op een van de meest kritieke behoeften van het hedendaagse bedrijfsleven.

De prijzen van dit jaar worden officieel uitgereikt op de Channel Partners Conference & Expo, dat plaatsvindt van 9 tot 12 maart 2020 in The Venetian & Sands Expo in Las Vegas.

"Dit is onze tweede productprijs op Channel Partners Conference and Expo en is opnieuw het resultaat van gezamenlijke inspanningen van meerdere teams in ons bedrijf", zegt John Hardie, Managing Vice President of Sales bij phoenixNAP. “We zijn verenigd in een visie om 's werelds meest veilige te bouwen cloud platform Data Security Cloud is een product van die visie. Ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het tot een geweldig product maken en iedereen die de waarden ervan voor het moderne bedrijfsleven heeft erkend. ”

phoenixNAP is een Premier serviceprovider functie in het VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.