phoenixNAP Geautoriseerd onder Arizona Security, Privacy, Risk & Authorization Management Program (AZRamp)

phoenixNAP Geautoriseerd onder Arizona Security, Privacy, Risk & Authorization Management Program (AZRamp)

State of Arizona Department of Homeland Security voltooit AZRamp Moderate Impact Review van phoenixNAP's Diensten

Phoenix, Arizona, 17 novemberth, 2021 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, hebben vandaag een succesvolle afronding aangekondigd van het Arizona Security, Privacy, Risk & Authorization Management Program (AZRamp). Uitgevoerd door de staat Arizona Department of Homeland Security, autoriseert het programma phoenixNAP om toegang te krijgen tot "vertrouwelijke" informatie over de staat Arizona, deze te verzenden, te verwerken en/of op te slaan.

Gebaseerd op het National Institute of Standards and Technology (NIST) cyberbeveiligingsraamwerk, vereist AZRamp: cloud leveranciers om documentatie te verstrekken waaruit blijkt dat ze voldoen aan de vereiste controles om openbare en gevoelige gegevens te beschermen. Dit biedt een gestandaardiseerde benadering van evalueren cloud leveranciers en zorgen voor betrouwbare cloud implementaties in organisaties met strenge beveiligings- en compliance-eisen. Het programma richt zich op het in Arizona gevestigde cloud serviceproviders, beoordelen hun beveiligingsniveaus voordat ze toestemming geven om vertrouwelijke gegevens te verwerken.

Als een van de grootste data centers in de staat en de netwerkhub voor Phoenix, phoenixNAP's data center heeft de AZRamp Moderate Impact review met succes afgerond voor de volgende producten/diensten:

Het programma beoordeelt de algemene beveiligingsfuncties van de producten, evenals het interne beleid en de procedures voor het omgaan met gevoelige gegevens. Het beschikken over de nodige gegevensbeschermingsnormen, phoenixNAP bevoegd is om vertrouwelijke gegevens te verwerken.

“AZRamp is een van de meest systematische en meest rigoureuze cloud beveiligingsprogramma's voor cloud serviceproviders, en we zijn vereerd dat we het met succes hebben afgerond”, aldus Ian McClarty, President of phoenixNAP.

"Data security blijft een uitdaging voor bedrijfsorganisaties, waardoor ze hun gegevensbeschermingssystemen moeten blijven upgraden. Daarom zijn we altijd gefocust geweest op het verbeteren van onze beveiligingsmogelijkheden en het uitbreiden van ons portfolio om diverse en bewezen technologieën aan onze klanten aan te bieden. Tegenwoordig zijn we met de AZRamp-autorisatie in staat om vertrouwelijke diensten te verlenen aan organisaties die actief zijn in gereguleerde sectoren en toegevoegde waarde te leveren aan bedrijven die op zoek zijn naar verbeterde beveiliging.”

phoenixNAP heeft een breed portfolio van OPEX-ready beveiligings- en beschikbaarheidsproducten die eenvoudig te implementeren, te schalen en te beheren zijn. Zijn Data Security Cloud is ontwikkeld in samenwerking met leiders in de technologie-industrie om meerlaagse beveiliging te bieden aan organisaties met strikte beveiligings- en nalevingsdoelen. Door microsegmentatie, eindpuntbescherming, dreigingsinformatie en andere beveiligingssystemen in te zetten bovenop veilige hardware, phoenixNAP heeft enterprise-grade technologieën beschikbaar gemaakt tegen een betaalbare prijs.

Bovendien phoenixNAP is uniek gepositioneerd om veilige colocatie- en noodhersteldiensten aan te bieden via zijn strategische locaties, facilitaire capaciteit en expertise van het personeel. Met al zijn data centerOmdat het zich in rampvrije gebieden bevindt, minimaliseert het het risico op natuurrampen. De faciliteiten volgen ook de hoogste fysieke en hardware-beveiligingsniveaus, evenals relevante beveiligingsnormen om klanten vertrouwen en gemoedsrust te bieden.

phoenixNAPDe vlaggenschipfaciliteit in Phoenix is ​​het netwerkknooppunt van de stad en het best verbonden carrierhotel, dat toegang biedt tot meer dan 40 netwerkcarriers in twee Meet-Me-Rooms. Het is de enige AWS van de staat Direct Connect en Google Cloud Interconnect edge-locatie, waardoor privéconnectiviteit in hun cloud services.

Om meer te leren over phoenixNAP's data centers en connectiviteitsopties, bezoek zijn colocatiepagina of blader door zijn toegewijd aan server solutions.

Belangrijkste feiten over de stroming phoenixNAP data center:

  • Eigendom van en geëxploiteerd door phoenixNAP
  • Veiligheid voorop ontwerp met 200,000 vierkante voet vloeroppervlak
  • SOC type 2 gecontroleerd, PCI-compatibel en HIPAA-ready faciliteit
  • Gebouwd in een gebied vrij van natuurrampen
  • 100% netwerk-uptime — DDoS-beveiligd netwerk
  • Carrier-neutraal met twee Meet-Me-Rooms met meer dan 40 carriers
  • De enige AWS van Arizona Direct Connect en Google Cloud Interconnect locatie
  • Volledige Infrastructure-as-a-Service-productportfolio
  • Krachtige hardware en krachtige netwerktechnologieën