Casestudies

Een leverancier van kantoorautomatisering en cloud diensten AirDesk Solutions® levert gehoste klantserver software voor zijn klanten, die de kracht biedt van toegang tot informatie of applicaties vanaf elk kantoor of mobiel apparaat, altijd en overal. Door de interne migratie van haar klanten servers naar de cloudMet AirDesk Solutions kunnen bedrijven van elke omvang, van solo-bedrijven tot ondernemingen, hun activiteiten optimaliseren en productiviteitswinsten en kostenbesparingen realiseren.

UITDAGING

Als een bedrijf dat zich richt op het helpen van bedrijven bij het uitbesteden van hun gehoste IT-diensten, moest AirDesk Solutions een leverancier vinden waarop het kon vertrouwen om het onderliggende te leveren cloud-gebaseerde infrastructuur benut in haar aanbod. Met het doel om haar klanten kant-en-klare enterprise-class oplossingen te bieden tegen een eerlijke prijs, waren de prestaties, kosten en schaalopties belangrijke factoren waarmee rekening moest worden gehouden.

Aangezien de eigen klanten van AirDesk Solutions bovendien op zoek zijn naar manieren om zelf de operationele efficiëntie van IT te realiseren, moest de ondersteunende infrastructuur aan de eisen van verschillende bedrijfstypen kunnen voldoen.

Bijvoorbeeld één AirDesk-oplossingen ' klant had specifieke behoeften waar het naar op zoek was. Evenzo zou een startend bedrijf niet dezelfde niveaus van IT-ondersteuning nodig hebben als een gevestigde onderneming.

OPLOSSING

De VMware vCloud® Hybride Cloud Aangedreven omgeving van phoenixNAP's Virtual Private Data Center (VPDC) biedt AirDesk Solutions de schaalbare en efficiënte infrastructuur om te slagen. De prijs en prestaties van VPDC, samen met Veeam®-aangedreven beschikbaarheidsdiensten, hebben het bedrijf in staat gesteld om gelijke tred te houden met de eisen van klanten, door te gaan
groeit en voegt zo nodig efficiënt infrastructuur toe.

Bovendien biedt het een basis waarop de klanten van AirDesk Solutions kunnen profiteren wanneer ze naar het bedrijf migreren cloud kantoorautomatiseringsdiensten. In het geval van een dergelijke klant, worden al zijn bedrijfssystemen gehuisvest door AirDesk, met behulp van phoenixNAP infrastructuur.

VOORDELEN

AirDesk Solutions kende in de tijd dat het werd gebruikt een groei van twee tot drie cijfers phoenixNAP. Met het inherente flexibility die VPDC biedt, heeft het bedrijf zijn IT-omgeving snel kunnen uitbreiden en kantoorautomatiseringsdiensten kunnen aanbieden aan een groeiend klantenbestand.

En dat klantenbestand heeft ook succes geboekt bij de migratie naar AirDesk. Zoals blijkt uit dit bedrijf besparingen, overnames en externe site-aanvullingen die volgden op de overgang naar de cloud.

Samen, AirDesk Solutions en phoenixNAP helpen alle soorten bedrijven bij het realiseren van operationele efficiëntie.

“De relatie met phoenixNAP is echt een hechte samenwerking gericht op succes voor beide partijen. Het team voelde als een rechtstreeks verlengstuk van ons bedrijf. "

-Forrest Blair, president van AirDesk Solutions