Case Study

Hoe u het vertrouwen van consumenten kunt garanderen met een betrouwbare datacenterprovider

UITDAGING

ServerGenie.com is al 20 jaar actief en heeft honderden datacenters bezocht en honderden webhostingbedrijven ontmoet. Het heeft datacenterproviders zien komen en gaan en was op zoek naar degene die de tand des tijds zou doorstaan. Dit was van cruciaal belang om het vertrouwen van klanten te kunnen garanderen, wat de belangrijkste focus is.

OPLOSSING

dedicated servers van phoenixNAP worden geleverd vanuit meerdere wereldwijde locaties en zijn beschikbaar op flexibele prijsmodellen. Alle systemen worden aangedreven door toonaangevende hardwaretechnologieën, die uitstekende prestaties, geavanceerde beveiliging en verbeterde netwerksnelheden leveren. De wereldwijde netwerkbackbone van phoenixNAP ondersteunt meerdere verbindingssnelheden en levert een capaciteit tot 2.35+ Tbps. PhoenixNAP, geopend in 2010, heeft de reputatie verworven als een betrouwbare provider die het tot op de dag van vandaag handhaaft. Dit is de belangrijkste reden waarom ServerGenie.com er gebruik van heeft gemaakt om de uitdagingen waarmee het werd geconfronteerd aan te kunnen. phoenixNAP's
oplossingen zorgden ervoor dat ServerGenie.com tijd kon besparen door snelle hardware-provisioning te garanderen en doelmarkten te bereiken door servers te leveren op strategische datacenterlocaties.

VOORDELEN

De twee extra factoren die ServerGenie.com ertoe brachten om phoenixNAP te kiezen, waren consistentie en beveiliging. Met de directe ondersteuning van phoenixNAP is ServerGenie.com in staat om meer betrouwbare diensten aan hun klanten te bieden. Daarnaast zorgen fysieke beveiliging, DDoS-beveiliging en een breed scala aan beveiligingsopties voor gegevensbescherming.

De cloud breidt zich voortdurend uit en ServerGenie.com is van plan zijn aanwezigheid in de managed cloud-arena te vergroten. Het zal blijven innoveren en zijn diensten verbeteren om zijn klanten te helpen nog meer geld te besparen en hen in staat te stellen die besparingen opnieuw in hun bedrijf te investeren, of het nu gaat om meer marketinggeld, werknemers of fysieke expansie.

"Of het nu gaat om eenvoudige prijzen die gemakkelijk te begrijpen zijn of de uptime, consistentie is voor ons koning. Ondersteuning is snel en neemt af zodra we bellen als we hulp nodig hebben. Onze klanten zouden 's nachts goed moeten slapen dankzij het totaalpakket van high-end datacenters, high-end hardware en hoogwaardige beheerde ondersteuning die het partnerschap van phoenixNAP en ServerGenie bieden."

-Christian Henning, Marketingdirecteur, ServerGenie.com