Authentiek 8

Authentiek 8

Casestudies

Intel® Xeon® Technologie aan phoenixNAP's Cloud Platform helpt Authentic8 de maandelijkse kosten met 70% te verlagen.

Het bedrijf dat pionierde in het idee van privé browsen via internet cloud, Authentiek 8, heeft bedrijven een eenvoudige oplossing geboden om veilig toegang te krijgen tot webgebaseerde applicaties. Hun aanpak was om de browser van het lokale apparaat naar de cloud, waar het kan worden beveiligd, onderhouden en bewaakt. Silo, het paradepaardje van Authentic8, is het resultaat van deze aanpak.

Silo, uitgebracht in 2014, geeft IT-afdelingen meer controle over informatiebeveiliging en helpt bij het creëren van veiligere bedrijfsomgevingen.

Terwijl bedrijven de cloud, werd de webbrowser een kritieke IT-asset en dat heeft bij de meeste organisaties voor wrijving gezorgd. Gebruikers moeten toegang hebben tot inhoud op internet, terwijl IT het bedrijfsnetwerk en klantgegevens moet beschermen. Silo lost dit probleem op door werknemers in staat te stellen bedrijfsinformatie veilig te openen vanaf meerdere apparaten op elk netwerk door alle webcode op afstand uit te voeren. Aangedreven door geavanceerde grafische technologieën, kan Silo binnen enkele seconden grafisch-intensieve applicaties renderen en laden.

UITDAGING

Om ervoor te zorgen dat Silo aan de verwachtingen van gebruikers blijft voldoen, wilde Authentic8 de IT-infrastructuur kosteneffectief upgraden. Sinds de eerste release van de rich media-browser was gebouwd op een platform waarvan de prijs astronomisch was, ging Authentic8 op zoek naar een manier om de IT-kosten te verlagen zonder concessies te doen aan de prestaties.

De mogelijkheid om CPU's in te kopen bij een betrouwbare provider tegen een meer betaalbare prijs, zorgde ervoor dat Authentic8 verschillende opties overwoog. Het uiteindelijke doel was om een ​​oplossing te vinden die voldoende CPU's biedt in een betaalbaar prijsmodel.

OPLOSSING

Tijdens het beoordelen van de beschikbare oplossingen koos Authentic8 voor Intel® Quick Sync-technologie en wendde zich tot phoenixNAP als de provider die het platform zou kopen. Naadloze verwerking en levering van media mogelijk maken, Intel Quick Sync-technologie stelt Silo in staat om grafisch intensieve online inhoud te verwerken. Aangeboden door phoenixNAP op een pay-per-use model, Intel® Xeon® Processor met Intel® Iris Pro Graphics en Intel® Quick Sync-technologie kwam naar voren als de juiste oplossing voor Authentic8, omdat het geavanceerde mogelijkheden bood tegen een gunstige prijs.

De kosten en prestaties zijn een perfecte match om Silo te leveren aan zakelijke klanten over de hele wereld. Met voldoende CPU om de rekenwerklast en de kracht van Intel Xeon-technologie aan te kunnen, kon Authentic8 profiteren van transcodering tijdens de vlucht zonder een grote hoeveelheid CPU-overhead te introduceren.

VOORDELEN

Dankzij het Intel Quick Sync-platform heeft Authentic8 een nog kosteneffectiever bedrijfsmodel kunnen bouwen. Het was het belangrijkste onderdeel van het leveren van hun browser voor een fractie van wat andere platforms kosten. Door over te schakelen naar phoenixNAP, Authentic8 kon de dichtheid verdubbelen en hun maandelijkse kosten met 70% verlagen.

"Het Intel E3 Quick Sync-platform is een perfect rekenplatform voor onze service. Het heeft genoeg CPU's om met meerdere browsers om te gaan, en het heeft de encoder-chip waarmee we on-the-fly meerdere beeldschermen kunnen coderen"

Les Dunston, hoofd operaties, Authentic8, Inc.

Authentiek 8 PDF downloaden