Dedicated Managed Hosting Solutions en Services

Veerkrachtig. Flexible. Betaalbaar.

phoenixNAP Managed Hosting Services bieden u alles wat u nodig heeft om uw online bedrijf te runnen en u volledig gefocust te houden op het leveren van hoogwaardige inhoud aan uw klanten overal ter wereld. Met toegankelijkheid en gemak in gedachten phoenixNAP biedt veel verschillende configuraties, waarvan er 3 hieronder staan ​​om u snel op weg te helpen en ze kunnen allemaal worden aangepast aan uw huidige en toekomstige zakelijke behoeften.

Basic

Multi Server Kortingen beschikbaar

Vanaf $ 225 / ma

E-Commerce

Vanaf $ 995 / ma

live content

Vanaf $ 1,199 / ma

Vanaf $ 225 / ma

Vanaf $ 995 / ma

Vanaf $ 1,199 / ma

Managed Services met sterke SLA's om uw activiteiten te vereenvoudigen en uw te behouden servers in topvorm

Beschikbaarheid van services op 6 wereldwijde locaties om al uw klanten gemakkelijk te bedienen

Toegang tot een breed scala aan volledig aanpasbare oplossingen die aan al uw behoeften voldoen

Wereldwijd netwerk inclusief 100% uptime-garantie om uw inhoud toegankelijk te houden

Gratis DDoS-netwerkbeveiliging en -beperking om u te beschermen tegen externe aanvallen

Extra Backup en Disaster Recovery as a Service Oplossingen om uw beschikbaarheid en naleving te helpen

Volledig Opex-aanbod om u te helpen gemakkelijk te groeien en te schalen en in plaats daarvan te investeren in uw inhoud

Consultancy om giswerk uit de vergelijking te halen en u te helpen oplossingen te bouwen die aan al uw behoeften voldoen

of bel onze verkoop op 1.877.588.5918

Managed Servers Expertise

Expertise

Managed Servers Ondersteunend

Ondersteunende

Managed Serveris behendig

Behendig

 • Installatie en configuratie
 • Backup & Herstel
 • patchen
 • Externe handen
 • Migratieservices
 • Netwerken
 • Monitoren
 • DNS / Domain Services

Toegewijd beheerd Servers Stress wegnemen bij bedrijven

Basic

Beperkte beheerde services
Ondersteuning Servers & Netwerk

Systeem patching

Maximaal 5 aangepaste monitoren per apparaat

geautomatiseerde Server Prestatie-e-mails

SLA voor respons binnen 1 uur

Geavanceerd

Volledig beheerde services
Ondersteuning Servers & Netwerk

Alles inbegrepen in het basispakket

Onderhoudsvensters voor aangepaste patches

Een extra uur maatwerk per maand

30 minuten respons-SLA

Laat het dagelijkse beheer en de monitoring van systemen, netwerken en apparaten uw activiteiten niet onder druk zetten. phoenixNAPMet de Managed Services kunt u ons zeer bekwame technische personeel inzetten, zodat uw IT-teams zich kunnen concentreren op de zaken die uw bedrijf aansturen.

Basisbeheerde services

IT-ondersteuning wanneer u het nodig heeft

phoenixNAPDe Basic Managed Services-optie is ons voordeelpakket tegen een lagere prijs, ideaal voor bedrijven die te veel tijd besteden aan het installeren, beheren en oplossen van problemen met software en controlesystemen om ervoor te zorgen dat omgevingen blijven werken zoals ze zijn ontworpen. Dit pakket biedt grote waarde door een deel van de last te verlichten en te fungeren als uw vertrouwde monitor en escalatiepunt voor dagelijks gebruik. server management activiteiten.

Geavanceerde beheerde services

Volledige ondersteuning voor uw IT

phoenixNAPDe optie Advanced Managed Services is onze one-stop-shop, ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan volledig beheer server en netwerkondersteuning. phoenixNAPDe NOC- en geavanceerde escalatieteams controleren, reageren en verhelpen problemen wanneer ze aan ons worden voorgelegd. Dit pakket biedt aanzienlijke waarde, zonder een zware kostenlast die wordt aangetroffen in vergelijkbare managed services-aanbiedingen.

Migratieservices

We weten dat u veel tijd, moeite en geld heeft geïnvesteerd om uw bestaande applicatieworkloads te implementeren.

Onze migratiediensten maken het ongelooflijk eenvoudig en pijnloos om uw werklasten van uw huidige omgeving naar de onze te verplaatsen data centers, door cPanel®-to-cPanel®, Plesk ™ -to-Plesk ™, of aangepaste en geautomatiseerde migraties aan te bieden.

Naarmate uw bedrijf groeit en uw behoeften evolueren, phoenixNAP is hier om je te zijn data center partner van oplossingen om elke migratie moeiteloos en snel te laten verlopen.

phoenixNAP MIGRATIEDIENSTEN ONDERSTEUNEN DE BEHOEFTEN VAN:

 • webhosts
 • Ontwikkelaars
 • Gaming
 • Media
 • streaming
 • SaaS
 • MSP's
 • Online detailhandel

Geautomatiseerde workloadmigraties

phoenixNAP Migratieservices leggen automatisch live applicatieworkloads vast en verplaatsen deze naar onze IaaS- en gehoste serviceaanbiedingen. Onze service werkt ook met de meeste populaire besturingssystemen om een ​​soepele overgang te garanderen.

MET ONZE MIGRATIEDIENSTEN BESPAART U:

 • Tijd
 • Kosten
 • Inspanning
Laat ons weten wat uw migratiebehoeften zijn en wij zullen speciaal voor u een offerte op maat maken. Vul het formulier in of met een van onze Server Specialisten om mee te beginnen.

Server Migratie afbeelding

Wereldwijde IT-services waarop u kunt vertrouwen

At phoenixNAP, bieden we hardware van enterprise-kwaliteit, aangepaste en verpakte infrastructuuroplossingen en premium ondersteuning.

Onze klanten zijn 24/7/365 van ons afhankelijk en we leveren met onze diensten, onze technologie en een continu vertrouwen.

phoenixNAP LEVERT MET SERVICE:

 • Snelle installatie - We werken eraan om ze allemaal te implementeren server binnen 4 uur, zodat u toegang heeft tot uw werk en eraan kunt beginnen
 • Betrouwbare en betaalbare service - We leveren toonaangevende kosten-batenverhoudingen, waarbij we ons richten op betrouwbaarheid die de bank niet kapot maakt
 • Gecertificeerde technici - Ons technisch personeel biedt een breed scala aan ervaring en certificeringen om ervoor te zorgen dat we aan verschillende klantbehoeften kunnen voldoen

phoenixNAP LEVERT MET TECHNOLOGIE:

 • Wereldwijd niveau III Data Centers - Kom dichter bij uw eindgebruikers door te implementeren servers in een of alle van onze Tier III ontworpen data centers.
 • DDoS-bescherming - We bieden een gepatenteerde DDoS-beveiligingsservice gebundeld met onze server plannen. Blijf beschermd tegen schadelijk netwerkverkeer zonder het budget te overschrijden.
 • Enterprise-grade hardware - Uw bedrijf is 24/7 actief, dus uw hardware moet zijn ontworpen om u de klok rond te ondersteunen. We werken samen met SuperMicro®, Intel®, Brocade® en andere grote namen om te leveren.
 • Brede selectie - We bieden toegewijd bare metal en cloud servers vanaf slechts $ 25 per maand, tot de enorm krachtige Intel E5-2600-serie servers vanaf $ 228 per maand. We hebben opties om aan uw behoeften te voldoen.