Sneaker Server

CASE STUDY

Sneaker Server

Sneaker Server heeft gebruikt PhoenixNAP's infrastructuur als ruggengraat van zijn bedrijf, om te groeien van de eerste opstartfase tot het bloeiende bedrijf van vandaag.

Sneaker Server is IaaS (Infrastructure as a Service) -provider met een gespecialiseerde hostingservice. Het levert praktische en betrouwbare hosting, richt zich op zichzelf op de niche en speelt in op de behoeften van een grotendeels populaire markt: de verzamelbare sneakersmarkt. Het bedrijf is toegewijd aan zijn klanten en besteedt speciale aandacht aan het begrijpen van hun behoeften en het voelen van hun dagelijkse hartslag.

Een steeds groeiend project van een jonge ondernemer, Anthony B., het bedrijf heeft zijn kennisbasis opgebouwd en snel opgeschaald om een ​​belangrijke speler in deze nichemarkt te worden.

Anthony pakte de trend in 2014 op, op zoek naar de beste oplossing om in de rij te komen staan ​​voor online limited edition sneakers en prototypes. Er ontstond een zakelijk idee, dat de technische oplossing bood voor op handen zijnde online releases van sneakers die in handen zouden komen van sneakerheads die ze hartstochtelijk genoeg wilden hebben. Om het speelveld voor echte sneakerfans te egaliseren, werkte hij Sneaker uit Server's succesformule.

UITDAGING

Bij bevoorrading servers voor de veeleisende sneakers-markt wist de oprichter van het bedrijf, Anthony, gewoon dat dit product ontworpen en geoptimaliseerd moest worden voor een on-demand, sneller dan bliksem voorziening. Als extra bonus zouden de technische basisopleidingen en -trainingen worden uitgebreid tot de eindgebruikers. Omdat het de trend in de branche is, heeft de groei van online winkel- en veilingsites gewapende sneakerverzamelaars met betere methoden om de exclusieve schoenen in beperkte oplage op te sporen en op te sporen.

Winkels zoals Suplex in Philadelphia, de online site HG Kicks.com en Flight Club in New York City bieden zeldzame en exclusieve sneakers aan, nemen een deel van hun inventaris op bij het grote publiek en verkopen sneakers in consignatie. Terwijl NSB een online sneakermarkt heeft ontwikkeld die aan deze niche is gewijd en Foot Locker duizenden fans wint, wint de snelle server bevoorrading met enorme steun werd de standaard van deze industrie, zo niet de vereiste.

OPLOSSING

Als aanbieder van een geoptimaliseerd server hostingomgeving, Sneaker Server nodig beheerd servers on-demand ingericht en in recordtempo inzetbaar om dit aanbod uit te breiden naar haar klanten.

De urgentie begrijpen, zorgen voor 100% uptime en een superieur netwerk bieden, phoenixNAP werd een waardevolle partner om het idee van deze sneakerverzamelaar te ondersteunen. Naast snelle levering server producten phoenixNAP zorgde ervoor dat de servers zijn ook zeer veilig en schaalbaar, met een efficiënte ondersteuning en 24/7 beheer en monitoring door het team van experts.

phoenixNAP heeft de gewenste oplossing kunnen leveren door de Sneaker te begrijpen Server de behoeften van klanten, en deze elke keer in een kwestie van uren te voorzien, en biedt onwankelbare ondersteuning gedurende de hele procedure.

phoenixNAPHet team van experts heeft mentorschap kunnen bieden voor alle technische uitdagingen en heeft daarmee Sneaker geholpen Server bedrijf om te groeien en uit te breiden. Anthony's drive, leerbereidheid en zijn visie hebben op hun beurt geholpen phoenixNAP om de oplossing met succes te leveren.

VOORDELEN

In de loop van twee jaar Sneaker Server heeft gebruikt phoenixNAP's infrastructuur als ruggengraat van zijn bedrijf, om te groeien van de eerste opstartfase tot het bloeiende bedrijf van vandaag.

Na de overgang van een andere aanbieder met een uurloon systeem naar phoenixNAPwordt beheerd bare metal servers, het bedrijf heeft het voor elkaar gekregen om zowel zijn klantenbestand als zijn omzet enorm te vergroten. Door gebruik te maken van de phoenixNAP's infrastructuur, Sneaker Server's management heeft tijd gewonnen om haar inspanningen te richten op de wereldwijde verspreiding en het veroveren van nieuwe markten.

Naar eigen zeggen Anthony B., de oprichter van Sneaker Server, heeft veel kennis opgedaan in server hosting, die hij nu kan delen en delen met zijn gemeenschap en collega's. Dit succesvolle huwelijk van een inzichtelijk idee met professionele diensten van een wereldwijde IT-leverancier kan ook dienen om jonge ondernemende geesten te verleiden om op zoek te gaan naar IT-oplossingen en enkele eigen inventieve ideeën te realiseren.

"phoenixNAP team heeft me veel geleerd en me de kennis gegeven die nodig was om mijn product te bouwen en te doen wat ik nu efficiënt doe: voorzien in sneakersmarkt."

Anthony B., eigenaar en oprichter, Sneaker Server
Sneaker Server

IN EEN OOGOPSLAG

 • CLIËNT
  Sneaker Server
 • LOCATIE
  Piscataway, New Jersey, VS
 • ZAKELIJKE FOCUS
  Windows server aanbieder met het unieke concept en
  niche klantenkring.
 • KWESTIE
  Als aanbieder van server hostingomgeving voor de sneaker-niche in beperkte oplage, Sneaker Server nodig
  betaalbaar beheerd servers die in recordtijd kunnen worden ingezet, om snel te kunnen leveren en het aanbod aan haar klanten uit te breiden tegen zeer concurrerende
  tarieven. Ongeëvenaarde ondersteuning en 24/7 monitoring door een team van professionals waren van het grootste belang om aan de behoeften van de sneakerhead te voldoen.
 • OPLOSSING
  Bare metal Servers, voor bestemd gebruik en de niche-clientèle.
 • RESULTAAT
  Sneakerserver.com heeft zijn bereik in de VS en in Europa verbreed, en heeft in twee jaar tijd zijn klantenbestand vertienvoudigd door het product snel te kunnen leveren en ongeëvenaarde ondersteuning aan zijn klanten te kunnen bieden, met behulp van phoenixNAP beheerd servers.

Lees meer phoenixNAP's succesverhalen

itpilot ApS

Data Security Cloud Helps itpilot Establish a Secure, HIPAA-Ready Presence in the US Market

READ MORE

Glimpse

Glimpse tests its CI/CD workloads on Bare Metal Cloud to ensure faster release cycles through automated server provisioning.

READ MORE

My Party Album Inc.

Bare Metal Cloud Helps My Party Album Inc. Lower Infrastructure Spending

READ MORE

Namecheap

How Namecheap Ensures Streamlined Global Scaling with phoenixNAP’s Bare Metal Cloud

READ MORE

Sneaker Server

Ontdek hoe snelle levering aan een veeleisende nichemarkt hoge ondersteuningseisen kan stellen aan de hostingprovider

PDF downloaden