Sneaker Server

Sneaker Server

Casestudies

Sneaker Server is IaaS (Infrastructure as a Service) -provider met een gespecialiseerde hostingservice. Het levert praktische en betrouwbare hosting, richt zich op zichzelf op de niche en speelt in op de behoeften van een grotendeels populaire markt: de verzamelbare sneakersmarkt. Het bedrijf is toegewijd aan zijn klanten en besteedt speciale aandacht aan het begrijpen van hun behoeften en het voelen van hun dagelijkse hartslag.

Een steeds groeiend project van een jonge ondernemer, Anthony B., het bedrijf heeft zijn kennisbasis opgebouwd en snel opgeschaald om een ​​belangrijke speler in deze nichemarkt te worden.

Anthony pakte de trend in 2014 op, op zoek naar de beste oplossing om in de rij te komen staan ​​voor online limited edition sneakers en prototypes. Er ontstond een zakelijk idee, dat de technische oplossing bood voor op handen zijnde online releases van sneakers die in handen zouden komen van sneakerheads die ze hartstochtelijk genoeg wilden hebben. Om het speelveld voor echte sneakerfans te egaliseren, werkte hij Sneaker uit Server's succesformule.

UITDAGING

Bij bevoorrading servers voor de veeleisende sneakers-markt wist de oprichter van het bedrijf, Anthony, gewoon dat dit product ontworpen en geoptimaliseerd moest worden voor een on-demand, sneller dan bliksem voorziening. Als extra bonus zouden de technische basisopleidingen en -trainingen worden uitgebreid tot de eindgebruikers. Omdat het de trend in de branche is, heeft de groei van online winkel- en veilingsites gewapende sneakerverzamelaars met betere methoden om de exclusieve schoenen in beperkte oplage op te sporen en op te sporen.

Winkels zoals Suplex in Philadelphia, de online site HG Kicks.com en Flight Club in New York City bieden zeldzame en exclusieve sneakers aan, nemen een deel van hun inventaris op bij het grote publiek en verkopen sneakers in consignatie. Terwijl NSB een online sneakermarkt heeft ontwikkeld die aan deze niche is gewijd en Foot Locker duizenden fans wint, wint de snelle server bevoorrading met enorme steun werd de standaard van deze industrie, zo niet de vereiste.

OPLOSSING

Als aanbieder van een geoptimaliseerd server hostingomgeving, Sneaker Server nodig beheerd servers on-demand ingericht en in recordtempo inzetbaar om dit aanbod uit te breiden naar haar klanten.

De urgentie begrijpen, zorgen voor 100% uptime en een superieur netwerk bieden, phoenixNAP werd een waardevolle partner om het idee van deze sneakerverzamelaar te ondersteunen. Naast snelle levering server producten phoenixNAP zorgde ervoor dat de servers zijn ook zeer veilig en schaalbaar, met een efficiënte ondersteuning en 24/7 beheer en monitoring door het team van experts.

phoenixNAP heeft de gewenste oplossing kunnen leveren door de Sneaker te begrijpen Server de behoeften van klanten, en deze elke keer in een kwestie van uren te voorzien, en biedt onwankelbare ondersteuning gedurende de hele procedure.

phoenixNAPHet team van experts heeft mentorschap kunnen bieden voor alle technische uitdagingen en heeft daarmee Sneaker geholpen Server bedrijf om te groeien en uit te breiden. Anthony's drive, leerbereidheid en zijn visie hebben op hun beurt geholpen phoenixNAP om de oplossing met succes te leveren.

VOORDELEN

In de loop van twee jaar Sneaker Server heeft gebruikt phoenixNAP's infrastructuur als ruggengraat van zijn bedrijf, om te groeien van de eerste opstartfase tot het bloeiende bedrijf van vandaag.

Na de overgang van een andere aanbieder met een uurloon systeem naar phoenixNAPwordt beheerd bare metal servers, het bedrijf heeft het voor elkaar gekregen om zowel zijn klantenbestand als zijn omzet enorm te vergroten. Door gebruik te maken van de phoenixNAP's infrastructuur, Sneaker Server's management heeft tijd gewonnen om haar inspanningen te richten op de wereldwijde verspreiding en het veroveren van nieuwe markten.

Naar eigen zeggen Anthony B., de oprichter van Sneaker Server, heeft veel kennis opgedaan in server hosting, die hij nu kan delen en delen met zijn gemeenschap en collega's. Dit succesvolle huwelijk van een inzichtelijk idee met professionele diensten van een wereldwijde IT-leverancier kan ook dienen om jonge ondernemende geesten te verleiden om op zoek te gaan naar IT-oplossingen en enkele eigen inventieve ideeën te realiseren.

"phoenixNAP team heeft me veel geleerd en me de kennis gegeven die nodig was om mijn product te bouwen en te doen wat ik nu efficiënt doe: voorzien in sneakersmarkt."

Anthony B., eigenaar en oprichter, Sneaker Server

Sneaker Server PDF downloaden