Veilig Bestellen by Design

Onze kernwaarden beginnen en eindigen met beveiliging. Niets is belangrijker voor een succesvol netwerk dan het vermogen om strikt gecontroleerd en beschermd te worden. We wilden iets dat zo veilig was dat het de gouden standaard werd cloud bescherming, veilig door ontwerp. Samen met de hulp van VMware en Intel is dat precies wat we hebben afgeleverd. Onze Data Security Cloud is de toekomst van cloud veiligheid.

CONTACT ONS BEL NU

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het heb gelezen phoenixNAP's GDPR-beleid en geef phoenixNAP toestemming om contact met mij op te nemen.

Reis naar de veilige Cloud

logos

Missie

Onze spannendste uitdaging tot nu toe.

We wisten dat de taak die voor ons lag ontmoedigend was. Onze missie was het creëren van een state-of-the-art, enterprise-grade oplossing met gerichte aandacht voor beveiliging. Wat we hebben gemaakt, is niet alleen betaalbaar, maar ook toegankelijk voor kleine en middelgrote ondernemingen. Door complexe oplossingen om te zetten in eenvoudige keuzes, geschikte on-boardingprocessen en flexible termen, hebben we een platform gebouwd waarmee uw bedrijf kan presteren op het hoogste en meest vertrouwde beveiligingsniveau.

Download een pdf in volledige resolutie van deze infographic.

Downloaden

De beveiligingslagen

Data Security Cloud Lagen van beveiliging

Visie

Wees veilig bij ons.

Onze North Star zou een nauw geïntegreerde, veilige, multi-tenant creëren cloud infrastructuur platform. Dit platform zou een bestemming kunnen bieden voor missiekritieke, compliant workloads die moeilijk of zelfs onmogelijk kunnen zijn om in een ander multi-tenant platform te verblijven.

Phoenixnap Serviceportfolio

Belofte

We staan ​​achter ons woord. Voor jou. Met jou.

Onze hoogste prioriteit is om onze klanten enorme waarde te bieden door het bouwen van beveiligingsdiensten. We hebben zelfs een nauw geïntegreerde infrastructuur toegevoegd die bijna onmogelijk te vinden zou zijn bij een andere leverancier. Dit zijn prioriteiten waar we ons sterk voor inzetten, omdat uw veiligheid alles voor ons betekent.

Beveiliging hybride Cloud Brandupdate

Verplichting

Ons woord is onze band.

At phoenixNAP, we verbinden ons ertoe om niet alleen veilig te zijn, maar ook door veilige en betrouwbare oplossingen voor onze klanten te creëren. We weten hoeveel bedrijven hun klanten waarderen en waarderen. Dus als een bedrijf zelf geen beveiligingsexpert is, begrijpen we dat ze er alles aan zullen doen om hetzelfde beveiligingsniveau te hebben als hun grotere tegenhangers. Wij geloven dat met onze Data Security Cloud, dat we die kloof kunnen overbruggen. Door infrastructuur- en serviceaanbiedingen te bieden die profiteren van schaalgrootte, kunnen we bedrijven overal een superieure dienstverlening bieden.

We doen commercieel redelijke inspanningen om onze Data Security Cloud services beschikbaar met een maandelijks uptime-percentage van 100%. In het geval dat we het maandelijkse uptimepercentage niet nakomen, komt u in aanmerking voor een servicetegoed. Lees er meer over onze belofte aan jou.

Data Security Cloud Handdruk

Waarom phoenixNAP?

Uw beveiligen cloud. Het is wat we doen.

leiderschap-glyph

Leiderschap

Vestig leider in de cloud-gebaseerde ruimte voor gegevensbescherming.

beveiligings-glyph

Beveiligingsfocus

Onze focus ligt op Secure Infrastructure-as-a-Service-producten die in een breed scala aan toepassingen werken.

expertise-glyph

Expertise

Meer dan 500 werknemers met meer dan 100 ingenieurs in dienst, strategisch gepositioneerd over de hele wereld.

flexible-glyph

Flexibel

Met een breed scala aan aanvullende serviceaanbiedingen, onze oplossingen flex om aan uw behoeften te voldoen.

technologie-partner-glyph

Technology Partners

Toegewijd om de zakelijke markt te bedienen met 's werelds toonaangevende IT-partners.

onderscheidingen-glyph

Awards

2017 Veeam Service Provider van het Jaar 2017 CRN “20 Coolest Cloud Infrastructuurleveranciers '

Building Blocks

Creëer een basis. Bouw een veilige toekomst.

Bij het ontwerpen van onze Data Security Cloud (DSC), we hebben gekeken naar alle mogelijke uitkomsten voor beveiliging. Voor een organisatie die hun investeringen in IT-infrastructuur wil optimaliseren, is een van de grootste zorgen de mogelijkheid om veilig en beveiligd te profiteren van een gedeelde computerinfrastructuur met meerdere huurders. Met de hoge kosten en schaarste van technische en cyberbeveiligingsbronnen, concurreren organisaties op wereldschaal om deze middelen aan te trekken en te behouden. Geoptimaliseerde IT-budgetten en de toenemende eisen van het computerplatform van organisaties vereisen constante investeringen en upgrades die bijna onmogelijk vol te houden zijn. Een oplossing is om gebruik te maken van gedeelde computerbronnen voor meerdere huurders. De beveiliging, vertrouwelijkheid en flexibility van deze omgevingen was tot nu toe een afschrikmiddel.

VMware NSX-logo Intel Xeon Gold geavanceerde prestaties

Data Security Cloud is ons antwoord op deze zorgen. Het is onze multi-tenant cloud infrastructuurplatform, gebouwd op toonaangevende VMware-technologieën, gebruikmakend van de kracht van Intel® Xeon® schaalbare processors. DSC is vanaf de grond af ontworpen; om de snelle en betrouwbare bescherming van zeer gevoelige gegevens te garanderen voor elk bedrijf dat strikte beveiligingscontroles vereist. Door branchecertificeringen zoals PCI (en binnenkort HIPAA), creëren we vertrouwen in onze ontwerpen om u een multi-tenant te geven cloud gebaseerde infrastructuuroplossing die de mogelijkheden van uw on-premise, zelfbeheerde computerplatforms kan overtreffen.

Door onze Secure-by-Design-aanpak hebben we virtuele machine- en gegevensbescherming geïntegreerd, zowel op hardware- als softwareniveau. Door het gebruik van een gehard besturingssysteem, diepe pakketinspectie en sandboxing beschermen we u tegen 's werelds meest geavanceerde aanhoudende bedreigingen en Zero-Day-aanvallen. We maken gebruik van VMware's NSX Network Virtualization and Security Platform om microsegmentatie en geavanceerde netwerkconfiguratie mogelijk te maken om de interne beveiliging van uw computerplatform te vergroten, waardoor de impact van een enkele server breuk, van zijdelingse verspreiding. DSC is de meest revolutionaire cloud data security systeem op de markt.

Uw bedrijf + Data Security Cloud

Bouwen aan 's werelds meest complete beveiligingsoplossing voor uw bedrijf. Begin vandaag.

CONTACT ONS BEL NU