Megaport Cloud router

Megaport Cloud router

Implementeer en beheer eenvoudig privéverbindingen tussen meerdere cloud providers.

Megaport-logo

Overwin multi-Cloud Managementuitdagingen

Multi en hybride cloud zijn het populairst cloud implementatie modellen. Hoewel het verstrekken van verhoogde flexze brengen ook belangrijke managementuitdagingen met zich mee. Gegevens verplaatsen tussen cloud serviceproviders (CSP's) kunnen traag, duur en complex zijn. Om deze uitdagingen aan te gaan, phoenixNAP heeft organisaties toegang gegeven tot Megaport Cloud Router (MCR) rechtstreeks vanuit onze Phoenix data center. Door het openbare internet te omzeilen tijdens het openen cloud diensten, maakt MCR gegevensoverdracht mogelijk die veilig is, flexbaar, en snel.

Fast

SNELLE

Implementeer een virtuele router dicht bij uw werkelijke cloud onramp voor gegevensoverdracht met lage latentie.

Veilig Bestellen

SECURE

Direct cloudTecloud connectiviteit maakt geavanceerde netwerkbeveiliging mogelijk.

Flexibel

FLEXIBEL

Software Defined Networking ondersteunt snelle, eenvoudig schaalbare implementatie en provisioning.

Wat is de Megapoort? Cloud Router?

Megaport Cloud Router (MCR) is een beheerde virtuele routeringsservice die organisaties helpt een on-demand Layer 3 private connectiviteit tussen verschillende netwerken of serviceproviders tot stand te brengen. Het virtualiseert routeringsservices en neemt namens u intelligente routeringsbeslissingen, waardoor direct, privé en veilig wordt verzekerd cloudTecloud verkeer. Het maakt gegevensoverdracht met lage latentie tussen verschillende services mogelijk met extra beveiliging en lagere TCO.

MCR werkt door twee of meer onafhankelijke Virtual Cross Connect (VXC)-services in één routeringsdomein te verbinden. Het onderling verbinden van meerdere services via MCR ondersteunt meerderecloud of hybride-cloud computergebruik zonder de noodzaak van eigendom of onderhoud van apparatuur. Gecontroleerd via een intelligente interface die draait op Megaport's Software Defined Networking (SDN)-infrastructuur, vermindert MCR de complexiteit van netwerkrouteringsbeheer.

Wat kunt u doen met de Megaport Cloud Router?

Stel een privénetwerk in tussen meerdere cloud en on-prem services zonder geavanceerde kennis van netwerkengineering
Schaal routeringsdoorvoer via vier snelheidslagen: 1 Gbps, 2.5 Gbps, 5 Gbps of 10 Gbps
Verlaag de latentie van gegevensoverdracht door in te schakelen direct connectionen tussen verschillende CSP's
Gebruik Border Gateway Protocol (BGP) en Multi Exit Discriminator (MED) voor VXC-prioritering
Schakel BGP snel in of uit via de schakeloptie BGP shutdown
MCR-verbindingen toevoegen aan Google Cloud Platform via Google API-integratie

Een solide basis voor foutloze virtualisatie

Onze Phoenix data center biedt infrastructuuroplossingen om uw digitale transformatie te ondersteunen. De thuisbasis van meer dan 40 netwerk-, telecom- en bandbreedtedragers, onze faciliteit is een interconnectiviteitshub voor het zuidwesten van de VS. Met meerdere 10 Gbps transitverbindingen op een 2.35+ Tbps backbone en met een wereldwijde aanwezigheid op 5 continenten, phoenixNAP voldoet aan uw connectiviteitsbehoeften en optimaliseert tegelijkertijd uw infrastructuurkosten.

Strategisch gelegen in een rampvrij gebied, de 160,000 vierkante. ft. phoenixNAP Phoenix facility herbergt verschillende oplossingen die bedrijven helpen hun IT te moderniseren:

Bare Metal Cloud

Bare Metal Cloud

Onze automatiseringsgestuurde dedicated instances zijn gebouwd voor hybride IT en maken het mogelijk cloud-natief server provisioning met ingebouwde Infrastructure-as-Code (IaC) ondersteuning.

Lees Meer

Dedicated Servers

Dedicated Servers

Kies uit een breed scala aan geoptimaliseerde servers die uw gevirtualiseerde workloads ondersteunen en hoge prestaties en beveiliging leveren met een lagere TCO.

Lees Meer

Data Security Cloud

Data Security Cloud

Krijg on-demand toegang tot een beveiligde cloud omgeving gebouwd voor het verwerken en beschermen van gevoelige workloads. Versterk uw gegevens met op software en hardware gebaseerde beveiligingslagen.

Lees Meer

Managed Private Cloud

Managed Private Cloud

Omarm onze volledig beheerde cloud infrastructuur om te voldoen aan uw productie-, opslag- en beveiligingsvereisten zonder voorafgaande kapitaalinvesteringen.

Lees Meer

Daarnaast is onze Phoenix data center biedt direct connectionen naar AWS Direct Connect en Google Interconnect,
waardoor geavanceerde beveiliging en verbindingen met lage latentie mogelijk zijn met de toonaangevende cloud dienstverleners.

Haal het beste uit MCR:

Ons brede Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-portfolio is een sterke basis voor het gebruik van MCR en helpt organisaties op hun reis naar cloud informatica adoptie:

Pictogram aangevinkt

Hybride omarmen Cloud

Het distribueren van bedrijfskritieke workloads over verschillende omgevingen zorgt niet alleen voor kostenbesparingen, maar biedt uw bedrijf ook ongeëvenaarde flexibiliteit. Maak gebruik van de aanwezigheid van Megaport in onze Phoenix data center, combineer uw poort met MCR en gebruik deze om verschillende openbare te koppelen cloud verbindingen met uw gevirtualiseerde resources op locatie.

Pictogram aangevinkt

Multi-cloud

Gebruik MCR om uw aparte cloud workloads die zich bij verschillende CSP's bevinden. Creëer een low-latency, high-security netwerk voor uw hele ecosysteem zonder eigendom van de infrastructuur. Uitbreiden naar hybride-cloud connectiviteit op aanvraag door implementatie direct connectionen naar uw on-prem oplossingen in onze data center.

Pictogram aangevinkt

Uw aanwezigheid uitbreiden

Een MCR verstrekken in phoenixNAP's Phoenix data center en creëer privéverbindingen naar verschillende locaties over de hele wereld, waardoor uw bereik wordt vergroot zonder uw fysieke infrastructuur uit te breiden. Verbind uw meerdere datalocaties en bedien ze vanuit uw phoenixNAP implementatie.

Megaport Cloud router

Beginnen met het gebruik van de Megaport Cloud Router?

Als je al gebruikt phoenixNAP services en wilt u gebruikmaken van MCR, neem dan gewoon contact op met uw accountmanager of klik op de DIRECT AAN DE SLAG knop onderaan deze pagina.

Als u geïnteresseerd bent om uw digitale transformatiereis te beginnen met: phoenixNAP en MCR, vul het formulier in door op de onderstaande knop te klikken en onze oplossingenexperts zullen contact met u opnemen met alle details.