Data Center RFP - Aanvraag voor voorstel-sjabloon

Een eenvoudige manier om de juiste datacenterprovider te vinden

phoenixNAP's datacenter Request for Proposal (RFP) -sjabloon helpt u bij het definiëren van uw IT-vereisten en het kiezen van een leverancier die daaraan kan voldoen. Het document schetst de meest relevante vragen over een datacenterfaciliteit die een factor zou moeten zijn bij uw beslissing.

Ontdek alles over onze vloeroppervlakte en stroomcapaciteiten, netwerkdichtheid, locaties en beschikbare oplossingen. Download de sjabloon vandaag nog in PDF- of Word-indeling, verwijder de vragen die u niet relevant vindt en stuur het bewerkte document naar sales @phoenixnap.com. Onze oplossingsdeskundigen nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvraag voor offertesjabloon

Voor wie is het?

phoenixNAP's datacenter RFP-sjabloon is bedoeld om organisaties te helpen bij het verkennen van de beschikbare datacenteropties. Het document bevat meer dan 150 vragen die relevant zijn voor uw keuze voor een datacenterprovider. Elke vraag heeft betrekking op een specifieke faciliteit die cruciaal kan zijn voor uw zakelijke eisen.

Gemaakt door onze data center specialisten, de vragen behandelen elk aspect dat nodig is om uw infrastructuur op te zetten. Verwijder gewoon de onnodige items uit het document en stuur het naar uw phoenixNAP contacten. We zullen u gedetailleerde informatie verstrekken over hoe we aan uw behoeften kunnen voldoen of deze zelfs kunnen overtreffen.

Maak gebruik van deze eenvoudige manier om onze oplossingen en faciliteiten te beoordelen. Begin met het verkennen van onze mogelijkheden om uw bedrijf te ondersteunen en bij te dragen aan de groei ervan.

Overzicht van vragen

Deze RFP-sjabloon voor datacenters bevat verschillende kritieke gebieden voor een datacenterbeoordeling. Onze datacenterspecialisten hebben deze items geselecteerd op basis van industriestandaarden en hun diepgaande ervaring in het begrijpen van wat datacentergebruikers willen weten voordat ze een oplossing kiezen.

Sitegegevens en gebouweigenschappen

Lees meer over de fysieke eigenschappen van de datacenterfaciliteiten van phoenixNAP. De vragen in deze sectie bevatten informatie over het beheer van datacenters, vierkante meters van geconditioneerd, verhoogd vloeroppervlak, evenals de constructie en dikte van buitenmuren.

Risico's

Alle datacenters van phoenixNAP zijn strategisch gelegen in rampvrije gebieden en zijn gebouwd volgens de hoogste industrienormen. Als u specifieke vragen wilt stellen over risicobeoordelingen, noodprocedures, risicofactoren van het gebied of de fysieke veiligheid van de gebouwen, vindt u deze in de Natuurlijke risico's en Fysiek risico secties.

Stroom specificaties

Ontdek welke soorten stroom phoenixNAP kan bieden en welke opties beschikbaar zijn in elke serverruimte. De Stroom specificaties sectie bevat meer dan 30 vragen met betrekking tot de stroomcapaciteit van phoenixNAP.

Koeling en HVAC-systeem

Een koel- en HVAC-systeem zorgt ervoor dat de faciliteiten van phoenixNAP op een optimaal niveau kunnen functioneren. Verschillende leveranciers kunnen echter verschillende systemen implementeren. Ontdek welke we gebruiken en hoe we een uitstekende omgeving kunnen bieden voor uw gegevens en hardware.

Monitoring- en detectiesystemen

Ontdek welke lekdetectie, brandbeveiliging en andere bewakingssystemen in de faciliteit aanwezig zijn. phoenixNAP zet geavanceerde datacentertechnologieën en deskundige teams in om ervoor te zorgen dat aan uw beschikbaarheidsbehoeften wordt voldaan.

Netwerk en connectiviteit

Het netwerk van phoenixNAP is verdeeld over negen strategische wereldwijde locaties en biedt hoge beschikbaarheid en toegang tot grote bandbreedte- en telecomaanbieders. Zoek een lijst met meer specifieke vragen over netwerk- en connectiviteitsopties.

Beveiliging

Datacenterbeveiliging wordt behandeld via meerdere secties in deze RFP-sjabloon. U kunt meer te weten komen over de algehele beveiliging van de faciliteit, de veiligheids- en bedreigingsdetectiesystemen en over het belangrijkste beveiligingspersoneel. Hier kunt u ook informeren naar veiligheidsnormen en noodprocedures om ervoor te zorgen dat uw gegevens en apparatuur volledig veilig zijn.

Beschikbaarheid Review

Lees meer over het potentieel van de faciliteit om oplossingen met hoge beschikbaarheid te bieden. Dit gedeelte van de RFP-sjabloon bevat aanbevolen vragen over de beschikbaarheid van UPS-stroom, gebruikstarieven, huurstructuur en andere relevante details.

Aanvullende diensten

Als u op zoek bent naar een datacenterleverancier die u specifieke aanvullende of beheerde services kan bieden, biedt deze sectie enkele aanbevolen vragen om te stellen. phoenixNAP biedt een uitgebreid portfolio van IT-services en deze vragen kunnen u helpen een beter inzicht te krijgen in de best mogelijke opties om aan uw behoeften te voldoen.

Incidentbeheer en ondersteuning

24/7/365 kunnen vertrouwen op uw datacenterprovider is cruciaal om uw bedrijf naadloos te laten werken. Kijk hoe u de ondersteuningsspecialisten van phoenixNAP kunt bereiken en ermee kunt werken.

Prijzen en overeenkomstvoorwaarden

De RFP-sjabloon is ook een geweldige bron om u prijsdetails en offertes voor aangepaste oplossingen te bieden. Het laatste deel van het document gaat verder met vragen over de levering van diensten of oplossingen die u kunt gebruiken om te beoordelen of de leverancier aan uw behoeften kan voldoen.

Hoe gebruik ik de verstrekte documenten?

Download het document in PDF of Word, verwijder de vragen of secties die niet relevant zijn voor uw organisatie en stuur het naar ons op sales @phoenixnap.com. Ons team zal gedetailleerde antwoorden geven om u te helpen een beter geïnformeerde beslissing te nemen.