Casestudies

Nu een leidende kracht in de gaming Server Aanbieder (GSP) arena, ServerMiner is een host die een gespecialiseerde service uitvoert. Het levert een hostingoplossing die zorgvuldig is afgestemd op de behoeften van zijn gamerklanten. Minecraft-beheerders en -spelers vinden dat extreem gamen echt eenvoudig wordt gemaakt wanneer ze kiezen voor ServerMiner als hun provider. Begonnen met het idee van het begrijpen van de gamer-community en de technische implicaties van wat voor soort ervaring een goede game is, is hun bedrijf ontstaan. server biedt aan gamers. Ze sloten zich aan bij de technische kant ervan en de kant van de gebruikerservaring en verpakten het in een allesomvattende, eenvoudig te gebruiken oplossing. Dit heeft dit bedrijf op weg naar succes gezet.

IJverig in haar streven om de klant tevreden te stellen, ServerMiner heeft een aantal wijze beslissingen genomen; van het kiezen van een betrouwbare netwerkprovider en het opnemen van krachtige functies zoals een uniek bedieningspaneel voor zelfbeheer of 7 dagen back-up, evenals educatieve video's, deze host bewijst dat hij zaken kan doen.

UITDAGING

De gaminggemeenschap heeft zijn specifieke behoeften die normaal gesproken alleen een gamer zou begrijpen. James van ServerMiner heeft begrepen wat een hoge prestatie zonder vertraging is server middelen voor de spelers, met enkele op maat gemaakte voordelen zoals de 7-dag backup oplossing en meer.

Het bedrijf heeft zich ten doel gesteld het krachtige wereldwijde platform te maken voor het hosten van duizenden supersnelle en betrouwbare games servers, het begon op een VPS en naarmate het groeide, had het meer opties nodig.

Deze host was op zoek naar een Tier1-netwerkprovider met een lage latentie en een hoogwaardige bandbreedte die krachtige maar betaalbare enterprise-hardware biedt. Er was een grote vereiste waar ze veel behoefte aan hadden: 24/7 deskundige ondersteuning met een on-premise technisch personeel klaar om te helpen en eventuele obstakels die onmiddellijk kunnen optreden, te verwijderen. Ervaringen uit het verleden hebben hen geleerd dat dit een must was.

Snelle provisioning en snelle registratie zijn sleutelfactoren voor een succesvolle game server. Maar dat betekent voor de klant niet zo veel als snelle en responsieve ondersteuning. Geen enkele klant zit graag uren of zelfs dagen te wachten op een antwoord, en gamers nog minder. In de Minecraft-gemeenschap kan het redden van hun 'wereld' betekenen dat ze hun wereld letterlijk redden.

OPLOSSING

Für ServerMiner, dit betekende dat 100% uptime en efficiënte 24/7 ondersteuning de ruggengraat van hun bedrijf was, zodat ze snel kunnen leveren, maar ook meer tijd kunnen besteden aan het opleiden, ondersteunen en bedienen van hun klanten.

ServerMijnwerker uitgekozen phoenixNAP als een Tier 1-netwerkprovider met lage latentie en bandbreedte van hoge kwaliteit en alleen gehost op krachtige enterprise-hardware. Dit maakte het mogelijk om razendsnelle snelheden en ongeëvenaarde betrouwbaarheid aan zijn klanten te bieden.

VOORDELEN

Inzicht in de urgentie, terwijl u te allen tijde de hoogste uptime verzekert en een superieur netwerk biedt, phoenixNAP werd een waardevolle partner om dit hostingbedrijf te ondersteunen. phoenixNAP zorgt ervoor dat de servers zijn zeer veilig; zorgen voor DDOS-aanvallen.

Daarnaast, phoenixNAP's team van experts is in staat geweest om responsiviteit en begeleiding te bieden voor alle technische uitdagingen, waardoor eenvoudige probleemoplossing en een ticketreactie van 20 minuten een standaard garanderen bij ServerMijnwerker.

“Beginnend met hosting, was het niet eenvoudig om een ​​deel van onze inkomsten opzij te zetten voor een dedicated account server, maar het is het allemaal echt waard, want de service is zeer consistent en de uptime-garantie houdt de klanten vast en helpt de initiële groei! "

-James Dixon, eigenaar en oprichter, ServerMijnwerker