ServerMijnwerker

ServerMijnwerker

Casestudies

Nu een leidende kracht in de gaming Server Aanbieder (GSP) arena, ServerMiner is een host die een gespecialiseerde service uitvoert. Het levert een hostingoplossing die zorgvuldig is afgestemd op de behoeften van zijn gamerklanten. Minecraft-beheerders en spelers merken dat extreem gamen echt eenvoudig wordt gemaakt als ze kiezen voor ServerMijnwerker als hun leverancier. In het begin werd hun bedrijf opgericht met het idee de gamergemeenschap en technische implicaties te begrijpen van wat voor soort ervaring een goed spel is server biedt aan gamers. Ze voegden zich bij de technische kant ervan en de kant van de gebruikerservaring en verpakten het in een allesomvattende, gebruiksvriendelijke oplossing. Dit heeft dit bedrijf op weg naar succes gezet.

IJverig in haar streven om de klant tevreden te stellen, ServerMiner heeft een aantal verstandige beslissingen genomen; van het kiezen van een betrouwbare netwerkprovider en inclusief krachtige functies zoals een uniek bedieningspaneel voor zelfbeheer of 7 dagen back-up, evenals educatieve video's, deze host bewijst dat het zaken doet.

UITDAGING

De gaminggemeenschap heeft zijn specifieke behoeften die normaal gesproken alleen een gamer zou begrijpen. James van ServerMiner heeft begrepen wat een high performance lag-free server betekent voor de spelers, met enkele op maat gemaakte voordelen zoals de 7-dag backup oplossing en meer.

Omdat het bedrijf zich ten doel heeft gesteld om het krachtige wereldwijde platform te maken voor het hosten van duizenden supersnelle en betrouwbare games servers, het begon op een VPS en naarmate het groeide, had het meer opties nodig.

Deze host was op zoek naar een Tier1-netwerkprovider met lage latentie en bandbreedte van hoge kwaliteit die krachtige maar betaalbare bedrijfshardware biedt. Er was een grote vereiste waar ze grote behoefte aan hadden: 24/7 deskundige ondersteuning met een on-premises technisch personeel dat klaar staat om te helpen en eventuele obstakels die zich onmiddellijk kunnen voordoen, te verwijderen. Ervaringen uit het verleden hebben hen geleerd dat dit een must was.

Snelle provisioning en snelle registratie zijn sleutelfactoren voor een succesvol spel server. Maar dat betekent misschien niet zoveel voor de klant als snelle en responsieve ondersteuning. Geen enkele klant zit graag uren of zelfs dagen te wachten op een antwoord, en gamers nog minder. In de Minecraft-gemeenschap kan het redden van hun 'wereld' betekenen dat ze hun wereld letterlijk redden.

OPLOSSING

Voor ServerMiner, dit betekende 100% uptime en efficiënte 24/7-ondersteuning als ruggengraat van het bedrijf, zodat ze snel kunnen leveren, maar ook meer tijd kunnen besteden aan het echt opleiden, ondersteunen en bedienen van hun klanten.

ServerMijnwerker uitgekozen phoenixNAP als een Tier 1-netwerkprovider met lage latentie en bandbreedte van hoge kwaliteit en alleen gehost op krachtige bedrijfshardware. Dit maakte het mogelijk om haar klanten razendsnelle snelheden en ongeëvenaarde betrouwbaarheid te bieden.

VOORDELEN

De urgentie begrijpen, te allen tijde de hoogste uptime garanderen en een superieur netwerk bieden, phoenixNAP werd een waardevolle partner om deze hosting business te ondersteunen. phoenixNAP zorgt ervoor dat de servers zijn zeer veilig; zorgen over DDOS-aanvallen te laten rusten.

Daarnaast, phoenixNAP's team van experts is in staat geweest om reactievermogen en begeleiding te bieden voor alle technische uitdagingen, waardoor eenvoudige probleemoplossing en een ticketreactie van 20 minuten een standaard garanderen op ServerMijnwerker.

"Bij het starten van hosting was het niet eenvoudig om een ​​deel van onze inkomsten opzij te zetten voor een toegewijde server, maar het is het allemaal waard, want de service is zeer consistent en de uptime-garantie houdt de klanten vast en helpt de initiële groei!"

James Dixon, eigenaar en oprichter, ServerMijnwerker

ServerMijnwerker PDF downloaden