Case Study

Nu een leidende kracht in de gaming Server Aanbieder (GSP) arena, ServerMiner is een host die een gespecialiseerde service heeft. Het levert een hostingoplossing die zorgvuldig is afgestemd op de behoeften van zijn gamerklanten. Minecraft-beheerders en -spelers merken dat extreme gaming echt eenvoudig wordt gemaakt wanneer je ervoor kiest ServerMiner als hun provider. Om te beginnen werd hun bedrijf gemaakt op basis van het begrijpen van de gamergemeenschap en de technische implicaties van wat voor soort ervaring een goede game is server biedt aan gamers. Ze voegden zich bij de technische kant en de kant van de gebruikerservaring en verpakten het in een allesomvattende, gemakkelijke oplossing. Dit heeft dit bedrijf op weg naar succes gezet.

IJverig in haar streven om de klant tevreden te stellen, ServerMiner heeft een aantal verstandige beslissingen genomen; van het kiezen van een betrouwbare netwerkprovider en inclusief krachtige functies zoals een uniek bedieningspaneel voor zelfbeheer of 7 dagen back-up, evenals educatieve video's, bewijst deze host dat het zaken betekent.

UITDAGING

De gaminggemeenschap heeft zijn specifieke behoeften die normaal gesproken alleen een gamer zou begrijpen. James uit ServerMiner heeft begrepen wat een high-performance lag-vrij is server betekent voor de spelers, met een aantal op maat gemaakte extraatjes zoals de 7 dagen backup oplossing en meer.

Het bedrijf heeft zich tot doel gesteld het krachtige wereldwijde platform te maken voor het hosten van duizenden supersnelle en betrouwbare games servers, het begon op een VPS en naarmate het groeide, had het meer opties nodig.

Deze host was op zoek naar een Tier1-netwerkprovider met lage latentie en bandbreedte van hoge kwaliteit die krachtige maar betaalbare bedrijfshardware biedt. Er was een grote behoefte waar ze dringend behoefte aan hadden: 24/7 deskundige ondersteuning met een lokaal technisch personeel dat klaar stond om te helpen en eventuele obstakels die onmiddellijk zouden kunnen verschijnen, te helpen en te verwijderen. Ervaringen uit het verleden hebben hen geleerd dat dit een must was.

Snelle levering en snelle registratie zijn sleutelfactoren voor een succesvolle game server. Maar dat kan voor de klant niet zoveel betekenen als snelle en responsieve ondersteuning. Geen enkele klant houdt ervan om uren of zelfs dagen te wachten op een antwoord, en gamers nog minder. In de Minecraft-gemeenschap kan het redden van hun "wereld" betekenen dat ze hun wereld letterlijk moeten redden.

OPLOSSING

Voor ServerMijnwerker, dit betekende 100% uptime en efficiënte 24/7 ondersteuning als ruggengraat van zijn bedrijf, zodat ze snel kunnen leveren, maar ook meer tijd kunnen besteden aan het opleiden, ondersteunen en bedienen van hun klanten.

ServerMijnwerker uitgekozen phoenixNAP als een Tier 1-netwerkprovider met lage latentie en bandbreedte van hoge kwaliteit en alleen gehost op krachtige enterprise-hardware. Dit maakte het mogelijk om haar klanten razendsnelle snelheden en ongeëvenaarde betrouwbaarheid te bieden.

VOORDELEN

De urgentie begrijpen en tegelijkertijd de hoogste uptime garanderen en een superieur netwerk bieden, phoenixNAP werd een waardevolle partner om dit hostingbedrijf te ondersteunen. phoenixNAP zorgt ervoor dat de servers zijn zeer veilig; zorgen voor DDOS-aanvallen wegnemen.

Daarnaast, phoenixNAP's team van experts is in staat geweest om responsiviteit en begeleiding te bieden voor alle technische uitdagingen, waardoor het eenvoudig oplossen van problemen en een ticketrespons van 20 minuten een standaard garanderen op ServerMijnwerker.

“Beginnend met hosting, was het niet eenvoudig om een ​​deel van onze inkomsten opzij te zetten voor een dedicated account server, maar het is het allemaal echt waard, want de service is zeer consistent en de uptime-garantie houdt de klanten vast en helpt de initiële groei! "

-James Dixon, eigenaar en oprichter, ServerMijnwerker