Mijn feestalbum inc.

CASE STUDY

Mijn feestalbum inc.

Bare Metal Cloud Helpt My Party Album Inc. Lagere infrastructuuruitgaven

My Party Album Inc. ervaart een daling van 80% in uitgaven met Bare Metal Cloud vergeleken met openbaar cloud oplossingen.

My Party Album Inc. is een mobiele app voor het delen van inhoud waarmee meerdere deelnemers aan een evenement gemakkelijk foto's en video's op één plek kunnen delen. Met het platform kan de organisator van het evenement een feestalbum maken en gasten uitnodigen om mee te doen en hun herinneringen met iedereen te delen. Als een op abonnementen gebaseerd bedrijf biedt My Party Album Inc. twee tariefplannen: Mixer en Party. Bij elk abonnement wordt de gebruiker een vast bedrag in rekening gebracht op basis van het aantal mensen dat foto's en video's bijdraagt ​​aan een album.

Vanuit technologisch oogpunt is My Party Album Inc. een applicatie voor het opslaan en verwerken van bestanden die sterk afhankelijk is van de onderliggende server infrastructuur. Krachtige verwerking, snelle lees- en schrijfbewerkingen, opslagcapaciteit en robuuste netwerkconnectiviteit zijn essentieel voor een naadloze gebruikerservaring. Capaciteitsplanning en schaalbaarheid van resources zijn twee andere belangrijke aspecten die een directe impact kunnen hebben op het succes van de app. Aangezien het aantal gebruikers en de inhoudsgrootte blijven groeien, moet My Party Album Inc. in staat zijn om plotselinge stijgingen in de vraag effectief op te vangen zonder dat de service uitvalt.

Om deze technologische doelstellingen te bereiken, heeft My Party Album Inc. besloten om gebruik te maken van phoenixNAP's Bare Metal Cloud infrastructuur. Als toegewijde alleenstaande huurder server platform aangedreven door automatisering, Bare Metal Cloud biedt My Party Album Inc. een gebruiksvriendelijke infrastructuuroplossing die superieure prestaties, wereldwijde schaalbaarheid en meer vrijheid biedt om aangepaste omgevingen te creëren.

"Het team van phoenixNAP hielp ons hun systemen te begrijpen en hoe we met hen konden meegroeien. Verhuizen naar Bare Metal Cloud was een gestroomlijnde ervaring. Het ondersteuningsteam was fantastisch om ons aan de slag te krijgen toen we problemen ondervonden."

Grant Street, medeoprichter/CEO, bij My Party Album Inc.

UITDAGING

Voordat u verhuist naar Bare Metal Cloud, heeft My Party Album Inc. voor het eerst gekeken naar het benutten van publiek cloud oplossingen voor het hosten van de app-infrastructuur. Na analyse van toonaangevend publiek cloud aanbod, concludeerde het ontwikkelteam dat het publiek cloud is niet de ideale omgeving voor hen. Ze kwamen vier belangrijke wegversperringen tegen.

Hoog publiek cloud kosten

Het ontwikkelingsteam van My Party Album Inc. kon het publiek niet precies voorspellen cloud kosten berekenen. Het team was op zoek naar een duidelijke prijsstructuur, maar realiseerde zich dat prijsmodellen per provider verschillen. Openbaar vergelijken cloud prijsstelling naar meer traditionele infrastructuuroplossingen, berekende het team dat het publiek cloud aanbod was duurder. Met zoveel opties om uit te kiezen, had het My Party Album Inc.-team moeite om te bepalen welke cloud diensten die ze moesten kopen om de app van stroom te voorzien.

Schaalbaarheidsplanning

Zoals bij elke app voor het delen van video's en foto's, is de mogelijkheid om bronnen automatisch te schalen op basis van de vraag van het grootste belang om een ​​hoge beschikbaarheid te garanderen. Om een ​​optimaal resourceverbruik te bereiken, moeten app-ontwikkelaars een uitgebreid begrip hebben van de onderliggende infrastructuur die hun workloads aandrijft. In het geval van My Party Album Inc. hadden ontwikkelaars moeite om het publiek te begrijpen cloud systemen en diensten. Dit maakte het voor hen moeilijk om schaalbaarheid te plannen en te voorspellen welke middelen ze moesten inzetten en schalen om de groei te ondersteunen. Een andere wegversperring voor het ontwikkelingsteam van My Party Album Inc. was het berekenen van de exacte kosten van het opschalen van het publiek cloud middelen.

Moeilijkheden bij het leren van propriëtair publiek cloud technologieën

Vaker wel dan niet, openbaar cloud providers draaien hun platforms op propriëtaire technologieën. Leren hoe deze unieke systemen het beste kunnen worden gebruikt, vormde een grote uitdaging voor de ontwikkelaars van My Party Album Inc. Naast het leren navigeren door ingewikkelde dashboards, moesten ze vertrouwd raken met providerspecifieke naamgevingsconventies, productlijnen en prijsopties. Deze steile leercurve suggereerde dat het team meer tijd moest besteden aan het leren navigeren in het openbaar cloud ecosystemen in plaats van zich te concentreren op het ontwikkelen van nieuwe functies en het optimaliseren van de app. Bovendien was vendor lockin een ander belangrijk punt van zorg. Om te voorkomen dat het vast kwam te zitten in propriëtaire technologieën, was het team op zoek naar een infrastructuurplatform dat afhankelijk is van open-sourcetechnologieën. Een andere wegversperring voor het ontwikkelingsteam van My Party Album Inc. was het berekenen van de exacte kosten van het opschalen van het publiek cloud middelen.

Gebrek aan technische ondersteuning

Sommige bedrijven hebben praktische technische ondersteuning nodig bij het migreren van workloads van de ene IaaS-oplossing naar de andere. Openbaar cloud providers laten dit vaak aan de gebruiker over, aangezien hun hoofdverantwoordelijkheid het beheren van de onderliggende server, opslag en netwerkinfrastructuur. Dit gebrek aan technische ondersteuning bracht het ontwikkelingsteam van My Party Album Inc. ertoe om andere opties te overwegen. Ze hadden een IaaS-provider nodig die niet alleen 24/7 technische ondersteuning biedt, maar ook assistentie biedt bij het oplossen van mogelijke problemen. Daarnaast was het team op zoek naar een provider met een uitgebreid onboardingproces dat gedetailleerde uitleg bevat over hoe hun systemen werken.

"Kostenbeheersing was ons hoofdthema. We hadden een oplossing nodig met een eenvoudige en transparante prijsstructuur om onze maandelijkse kosten nauwkeurig te berekenen. We hadden ook een oplossing nodig die gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken was. Het team van phoenixNAP hielp ons begrijpen hoe BMC werkt en wat we ermee kunnen doen. Het dashboard was gemakkelijk te navigeren en we hoefden niet te leren hoe we eigen technologieën moesten gebruiken."

Grant Street, medeoprichter/CEO, bij My Party Album Inc.

OPLOSSING

Het My Party Album Inc.-team heeft besloten hun werk voort te zetten phoenixNAP's Bare Metal Cloud (BMC)-platform. Na een uitgebreid onboardingproces heeft het team vastgesteld dat BMC volledig voldoet aan hun wensen en eisen.

BMC heeft een transparante en gemakkelijk te begrijpen prijsstructuur. Dit heeft het voor het team gemakkelijk gemaakt om hun exacte maandelijkse kosten te berekenen en toekomstige uitgaven te voorspellen. BMC biedt twee eenvoudige prijsmodellen: per uur betalen per uur en maandelijkse reserveringen. Bij facturering per uur wordt aan My Party Album Inc. een vast tarief in rekening gebracht voor de resource die op uurbasis wordt verbruikt. Om de uitgaven verder te verlagen, kan het team op elk moment overschakelen naar maandelijkse reserveringen. Reserveringen zijn beschikbaar van maand tot maand, evenals opties voor 12, 24 en 36 maanden met kortingen die dienovereenkomstig toenemen op basis van de duur van de reservering.

Deze eenvoudige prijsstructuur heeft het ook gemakkelijk gemaakt voor de ontwikkeling van My Party Album Inc. om schaalbaarheid en groei te plannen zonder zich zorgen te maken over onverwachte kosten. Het team kan wisselen tussen 20+ server instantietypen om tegemoet te komen aan hun computer-, geheugen-, opslag- en netwerkbehoeften. Bovendien heeft BMC servers kunnen wereldwijd worden ingezet en geschaald in de VS, Europa en Azië. In tegenstelling tot virtueel publiek cloud aanbod, BMC servers draaien op fysieke hardware en zijn fysiek geïsoleerd van andere gebruikers. Dit vertaalt zich in uitzonderlijk betere prestaties, meer controle over de beveiliging en meer aanpassingsvrijheid.

De overstap naar BMC was een naadloze ervaring voor het ontwikkelingsteam van My Party Album Inc. Het technische ondersteuningsteam van BMC hield toezicht op het hele migratieproces en bood hulp bij het oplossen van problemen. Bovendien hoefde het team niet te veel tijd te besteden aan het leren navigeren op het platform. BMC is gebouwd op basis van open-sourcetechnologieën en wordt geleverd met een eenvoudig dashboard dat het eenvoudig maakt om hoogwaardige fysieke te implementeren servers met een paar klikken. Ontwikkelaars kunnen ook gebruikmaken van verschillende opensource-infrastructuur als code om hun infrastructuur te beheren met eenvoudige code-instructies.

"Vóór BMC hadden we weinig ervaring met het gebruik van bare metal oplossingen. We waren verheugd om te horen dat het schalen van BMC servers is net zo eenvoudig als het schalen van virtuele machines. Met BMC kunnen we onderweg reken-, geheugen- en opslagbronnen vergroten. Dit is vooral belangrijk voor ons omdat het aantal gebruikers en de hoeveelheid inhoud die ze genereren fluctueert. Bovendien kunnen we onze servers wereldwijd om gebruikers uit verschillende delen van de wereld tegemoet te komen zonder zich zorgen te maken over latentie."

Grant Street, medeoprichter/CEO, bij My Party Album Inc.

VOORDELEN

Als kant-en-klare infrastructuuroplossing voorzag BMC het ontwikkelingsteam van My Party Album Inc. van alle middelen en hulp die ze nodig hadden om snel van start te gaan. Na de overstap naar BMC ervoer het team deze vier belangrijke voordelen:

 • Snellere time-to-market — Met hulp van het BMC-ondersteuningsteam kon My Party Album Inc. zijn servers en omgevingen in dagen.
 • Geen extra kosten voor technische ondersteuning
 • Betere kosten-prestatieverhouding — 80% lagere kosten met BMC vergeleken met vergelijkbare hardwareprestaties met publiek cloud oplossingen.
 • Snellere schaalbaarheid — Het upgraden van fysieke machines met een paar klikken elimineert downtime en minimaliseert onbeschikbaarheid van services.

"Kosten voor vergelijkbare systemen en prestaties met cloud-gebaseerde diensten waren dag en nacht. Met BMC vonden we echter het beste van twee werelden: fantastische hardwareprestaties tegen lagere kosten. We kunnen onze upgraden servers onderweg zonder te proberen uit te zoeken welke services we moeten schalen en hoeveel dat ons gaat kosten. Met BMC is alles vooraf, transparant en heel gemakkelijk te begrijpen."

Grant Street, medeoprichter/CEO, bij My Party Album Inc.
Mijn feestalbum inc.

IN EEN OOGOPSLAG

 • CLIËNT
  Mijn feestalbum Inc
 • LOCATIE
  Ontario, Canada
 • ZAKELIJKE FOCUS
  App voor het delen van mobiele inhoud waarmee meerdere gebruikers foto's en video's kunnen maken van gedenkwaardige gebeurtenissen en deze op één plek kunnen delen
 • KWESTIE
  • Hoge kosten in verband met publiek cloud infrastructuur
  • Schaalbaarheidsplanning met publiek cloud resources
  • Moeilijkheden bij het leren van propriëtair publiek cloud technologieën
  • Gebrek aan technische ondersteuning van het publiek cloud providers
 • OPLOSSING
  phoenixNAP's Bare Metal Cloud
 • RESULTAAT
  • Lagere infrastructuurkosten, budgetvriendelijke prijs-prestatieverhouding
  • Snelle en gemakkelijke infrastructuurschaling over de hele wereld
  • Gebruiksvriendelijk dashboard, geen vendor lock-in of propriëtaire technologieën
  • Geautomatiseerd fysiek server levering gemeten in minuten
  • Toegewijde 24/7 technische ondersteuning

Lees meer phoenixNAP's succesverhalen

SpyFu

Bare Metal Cloud Helps SpyFu Eliminate AI Performance Bottlenecks and Cut Cloud Costs by 50%

READ MORE

Kaligent

Data Security Cloud Helps Kaligent Improve Security Posture and Reduce Infrastructure Overhead

READ MORE

itpilot ApS

Data Security Cloud Helps itpilot Establish a Secure, HIPAA-Ready Presence in the US Market

READ MORE

Glimpse

Glimpse tests its CI/CD workloads on Bare Metal Cloud to ensure faster release cycles through automated server provisioning.

READ MORE

Mijn feestalbum inc.

Ontdek hoe Bare Metal Cloud Helpt My Party Album Inc. Lagere infrastructuuruitgaven

PDF downloaden