InfoArmor

InfoArmor

Casestudies

InfoArmor biedt diensten voor identiteits- en privacybescherming aan bedrijven in meerdere marktsegmenten. Met meer dan 300 klanten en tientallen binnen de Fortune 500, biedt het bedrijf een scala aan oplossingen, waaronder identiteitsbescherming, fraudedetectie, domein- en referentiebewaking, leveranciersbeveiligingsbewaking, medische fraudebewaking en ID-diefstalbeveiliging als voordeel voor werknemers.

InfoArmor kende een gestage en aanzienlijke groei en heeft de colocatieruimte en het stroomverbruik verdrievoudigd en het gebruik van internetproviders de afgelopen jaren verdubbeld.

UITDAGING

Als vooraanstaande dienstverlener op het gebied van identiteits- en privacybescherming had InfoArmor behoefte aan IT-infrastructuurdiensten die bestand zouden zijn tegen strenge compliance en wettelijke vereisten.

Een derde partij hebben gebruikt cloud oplossing alvorens te selecteren phoenixNAP services was het bedrijf op zoek naar een hostingoplossing die een gescheiden omgeving, volledige toegang tot gegevens, hoge beschikbaarheid, hoge beveiliging en 24 × 7 bemande faciliteiten bood.

OPLOSSING

phoenixNAP's veilige colocatieomgeving beantwoordt met succes aan de behoeften van InfoArmor. Met zijn hoge mate van fysieke on-premise beveiligingssystemen en -processen, de data center overwint de unieke uitdagingen die InfoArmor heeft als aanbieder van gegevensbeschermingsdiensten. Gebruikmakend van verschillende biometrische en toegangscontrolesystemen, phoenixNAP levert een omgeving waarin InfoArmor geen bedenkingen heeft over de fysieke hardware.

Bovendien is de concurrerende prijs van phoenixNAP oplossingen en flexDankzij de mogelijkheid om services op elk moment te upgraden, kan InfoArmor groeien en schalen zoals nodig is, zodat het gelijke tred houdt met de vraag van de klant. En met de phoenixNAP ondersteunend personeel altijd beschikbaar om te helpen waar nodig, InfoArmor kan zich concentreren op zijn kerntaak: het beschermen van identiteiten.

VOORDELEN

Bij het vestigen van een aanwezigheid in phoenixNAP, InfoArmor heeft de vraag van de klant kunnen bijhouden en zijn groeistrategieën kunnen accommoderen, terwijl de sterke nadruk erop bleef liggen data security.

Tegenwoordig kan de aanbieder van identiteits- en privacybescherming schaalvoordelen realiseren die niet aanwezig waren bij zijn vorige hostingoplossing, en de bijbehorende operationele kostenbesparingen.

Aangezien de technologiebehoeften van InfoArmor gestaag zijn toegenomen, phoenixNAP diensten hebben hen kunnen ondersteunen en staan ​​klaar om hun groeistrategieën voort te zetten.

"phoenixNAP's klantenservice is ongeëvenaard en het personeel is altijd beschikbaar om ons te helpen wanneer dat nodig is. De technologie binnen de data center is erg indrukwekkend en onze klanten horen graag over de retina-scans, bewakers en mantraps.“

Christian Lees, CTO, CSO, InfoArmor

InfoArmor PDF downloaden