FossHub

FossHub

Casestudies

Wie phoenixNAPis toegewijd Servers Ondersteunde FossHub bij het bereiken van meer dan 500 miljoen downloads

UITDAGING

Met miljoenen downloads per jaar heeft FossHub een robuuste wereldwijde infrastructuur nodig voor het hosten en naadloze levering van softwareoplossingen over de hele wereld. Voordat u begint te gebruiken phoenixNAPis toegewijd servers, gebruikte FossHub andere hostingproviders die niet in staat waren om een ​​betrouwbaar netwerk te bieden. FossHub moest hun infrastructuur opnieuw opbouwen op een stabielere en veiligere servers.

OPLOSSING

FossHub wendde zich tot phoenixNAP voor ondersteuning bij het bouwen van een infrastructuur die een hoog prestatieniveau en stabiliteit kan bieden. De verschillende modellen van servers en beschikbare componenten stelden FossHub in staat om een ​​omgeving te configureren die exact aan zijn behoeften voldoet. De mogelijkheid om eenvoudig te upgraden en nieuwe toe te voegen servers bevorderde zijn opties om zijn infrastructuurstrategieën te ontwikkelen naarmate het groeit. Dergelijke niveaus van flexiteit en schaalbaarheid waren cruciaal voor het bedrijf om hun diensten te blijven verbeteren.

VOORDELEN

FossHub levert kritische tools voor ontwikkelaars en moet te allen tijde de beschikbaarheid van hun services garanderen. In een competitief landschap als dit kan elke downtime de reputatie van een provider permanent breken. Dat is de reden phoenixNAPis toegewijd servers bood een kerncapaciteit voor FossHub - consistente prestaties en betrouwbaarheid die het op elk moment toegankelijk maken voor zijn wereldwijde gebruikers.

"Het verzekeren van de stabiliteit van onze infrastructuur is altijd onze topprioriteit geweest. Kiezen phoenixNAP als toegewijde servers provider was de beste beslissing die we hebben genomen op onze weg naar 500 miljoen downloads en we hebben er nooit spijt van gehad. FossHub is altijd en overal toegankelijk terwijl downloads soepel worden afgeleverd."

Sam, oprichter, FossHub

FossHub PDF downloaden