FossHub

CASE STUDY

FossHub

Hoe phoenixNAPis toegewijd Servers Ondersteunde FossHub bij het bereiken van meer dan 500 miljoen downloads

UITDAGING

Met miljoenen downloads per jaar heeft FossHub een robuuste wereldwijde infrastructuur nodig voor het hosten en naadloze levering van softwareoplossingen over de hele wereld. Voordat u begint te gebruiken phoenixNAPis toegewijd servers, gebruikte FossHub andere hostingproviders die niet in staat waren om een ​​betrouwbaar netwerk te bieden. FossHub moest hun infrastructuur opnieuw opbouwen op een stabielere en veiligere servers.

"Het verzekeren van de stabiliteit van onze infrastructuur is altijd onze topprioriteit geweest. Kiezen phoenixNAP als toegewijde servers provider was de beste beslissing die we hebben genomen op onze weg naar 500 miljoen downloads en we hebben er nooit spijt van gehad. FossHub is altijd en overal toegankelijk terwijl downloads soepel worden afgeleverd."

Sam, oprichter, FossHub

OPLOSSING

FossHub wendde zich tot phoenixNAP voor ondersteuning bij het bouwen van een infrastructuur die een hoog prestatieniveau en stabiliteit kan bieden. De verschillende modellen van servers en beschikbare componenten stelden FossHub in staat om een ​​omgeving te configureren die exact aan zijn behoeften voldoet. De mogelijkheid om eenvoudig te upgraden en nieuwe toe te voegen servers bevorderde zijn opties om zijn infrastructuurstrategieën te ontwikkelen naarmate het groeit. Dergelijke niveaus van flexiteit en schaalbaarheid waren cruciaal voor het bedrijf om hun diensten te blijven verbeteren.

"We hadden het voordeel van uitstekende service, wat onze infrastructuurconfiguratie en beheertaken aanzienlijk vereenvoudigde. De phoenixNAP team is er altijd voor ondersteuning en overleg terwijl hun aanbod van servers sluit altijd aan bij onze wensen. "

Sam, oprichter, FossHub

VOORDELEN

FossHub levert kritische tools voor ontwikkelaars en moet te allen tijde de beschikbaarheid van hun services garanderen. In een competitief landschap als dit kan elke downtime de reputatie van een provider permanent breken. Dat is de reden phoenixNAPis toegewijd servers bood een kerncapaciteit voor FossHub - consistente prestaties en betrouwbaarheid die het op elk moment toegankelijk maken voor zijn wereldwijde gebruikers.

"ik zou aanbevelen phoenixNAP voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaar, toegewijd servers en professionele ondersteuning. Hun middelen waren van cruciaal belang voor ons om onze service te verbeteren en de reputatie van vertrouwen in de wereldwijde softwareontwikkelingsgemeenschap te behouden."

Sam, oprichter, FossHub
FossHub

IN EEN OOGOPSLAG

 • CLIËNT
  FossHub
 • LOCATIE
  Verenigde Staten
 • ZAKELIJKE FOCUS
  Hosting en levering van open source-software
 • KWESTIE
  Een van de meest actieve online communities voor het leveren van gratis open source software had een schaalbare infrastructuuroplossing nodig die hun snelle groei kon ondersteunen en tegelijkertijd consistente stabiliteit kon bieden.
 • OPLOSSING
  PhoenixNAP Toegewijd Servers
 • RESULTAAT
  Verbeterde infrastructuurstabiliteit en schaalbaarheid resulterend in een betere eindgebruikerservaring
  Als een gratis open source softwarehosting- en downloadcommunity is FossHub sinds 2013 een waardevolle bron voor ontwikkelaars en gratis projecten. De unieke benadering van softwarelevering hielp het grip te krijgen wanneer concurrenten fouten maakten, zoals het integreren van softwarebundels, het afsluiten van hun service , het leveren van misleidende/misleidende advertenties, enz. FossHub heeft onlangs wereldwijd de 500 miljoen downloads overtroffen en heeft grote plannen voor de toekomst.

Lees meer phoenixNAP's succesverhalen

SpyFu

Bare Metal Cloud Helps SpyFu Eliminate AI Performance Bottlenecks and Cut Cloud Costs by 50%

READ MORE

Kaligent

Data Security Cloud Helps Kaligent Improve Security Posture and Reduce Infrastructure Overhead

READ MORE

itpilot ApS

Data Security Cloud Helps itpilot Establish a Secure, HIPAA-Ready Presence in the US Market

READ MORE

Glimpse

Glimpse tests its CI/CD workloads on Bare Metal Cloud to ensure faster release cycles through automated server provisioning.

READ MORE

FossHub

Uitvinden hoe phoenixNAPis toegewijd Servers Ondersteunde FossHub bij het bereiken van meer dan 500 miljoen downloads

PDF downloaden