Globaal Data Center Locaties

Voornaam*
 
 
Achternaam**
 
 
 
Email*
 
 
Telefoon*
 
 
 
Land*
 
 
 
Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het heb gelezen phoenixNAP's GDPR-beleid en geef phoenixNAP toestemming om contact met mij op te nemen.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vestig een strategische aanwezigheid in de VS, Europa en Azië-Pacific met phoenixNAP.

Rampvrije omgeving

Rampvrije omgeving

phoenixNAP's data centers bevinden zich in gebieden zonder risico op natuurrampen. en volg de hoogste data center normen.

Robuuste kracht en koeling

Robuuste kracht en koeling

Duurzaam gebruik van ondernemingsniveau data center technologie biedt optimale voorwaarden voor het opslaan van uw gegevens en applicaties.

Uitzonderlijke connectiviteit

Uitzonderlijke connectiviteit

Alle phoenixNAP's data center is carrier-neutraal en biedt een premium lijst met bandbreedte-, netwerk- en telecomproviders.

Breid uw voetafdruk uit met phoenixNAP

Kies uw ideale locatie om uw bedrijfsgroei te ondersteunen.

De locatie van uw data center kan een aanzienlijke impact hebben op uw bedrijf. Hoe dichter u bij uw consumenten bent, hoe beter u hen kunt ervaren. Met wereldwijde interconnectiepunten en een robuuste netwerkinfrastructuur kunt u 100% uptime en hoge beschikbaarheid van uw services garanderen.

phoenixNAP biedt u connectiviteit met hoge bandbreedte, beveiliging op bedrijfsniveau en uitzonderlijke prestaties die een stabiele basis vormen voor uw bedrijf. Bekijk al onze locaties!

Phoenix, Arizona

Gelegen in het vijfde grootste stedelijke gebied van de VS, phoenixNAPvlaggenschip data center biedt directe toegang tot grote binnenlandse en internationale connectiviteitspunten. De speciaal gebouwde faciliteit maakt gebruik van de beste stroom- en koelsystemen in zijn klasse om een ​​optimale omgeving voor uw gegevens te creëren. Het bevat een speciale Meet-Me-Room van 3,000 vierkante meter met meer dan 30 providers, waaronder AWS Direct Connect en andere grote mondiale cloud providers.
Klik hier voor meer informatie.

Ashburn, Virginia

Geselecteerd vanwege zijn strategische positie aan de oostkust van de Verenigde Staten, phoenixNAP's Ashburn data center biedt connectiviteit met kritische binnenlandse netwerkcorridors. De faciliteit herbergt apparatuur en middelen van enterprise-klasse en biedt een breed scala aan oplossingen voor uw zakelijke behoeften.
Verken de Ashburn data center.

Atlanta, Georgië

Als een belangrijk verbindingsknooppunt in de VS is Atlanta een ideale locatie voor bedrijven die een regionale aanwezigheid in het zuidoosten nodig hebben. De faciliteit maakt eenvoudige implementatie mogelijk van elke configuratie of service die beschikbaar is phoenixNAP. Ons gecertificeerde personeel is ter plaatse beschikbaar voor 24/7/365 ondersteuning en onderhoud.
Lees meer over onze vestiging in Atlanta.

Amsterdam, Nederland

phoenixNAP's Amsterdam data center biedt een toegangspoort tot alle belangrijke internetconnectiviteitspunten in Europa. Voor organisaties die zich richten op Europese markten of die hun aanwezigheid in specifieke regio's van Europa willen verbeteren, phoenixNAPDe locatie in Amsterdam biedt de nodige IT-middelen voor versnelde groei.
Kijk hoe we uw Europese expansie kunnen ondersteunen.

Belgrado, Servië

Belgrado is het belangrijkste knooppunt voor datatransport in de Balkan in Zuidoost-Europa en biedt kritische geografische redundantie phoenixNAP's wereldwijde netwerkbackbone. Buitengewoon data center voorwaarden met lokale steun van phoenixNAP Het personeel maakt van Belgrado een toplocatie voor bedrijven die deze locatie willen bereiken.
Lees meer over phoenixNAP's Belgrado data center.

Singapore

Breid uw aanwezigheid in de regio Azië-Pacific uit door phoenixNAP's Singapore data center. Met uitzonderlijke facilitaire omstandigheden, uitgebreide connectiviteitsopties en strategische geografische eigenschappen kan onze locatie in Singapore een concurrentievoordeel en nieuwe groeimogelijkheden bieden.
Blader door de beschikbare services in onze vestiging in Singapore.

Meer informatie nodig over phoenixNAP's data center locaties?

phoenixNAP Hosted Server Locaties