Virtual Private Data Center

Enterprise-class architectuur op schaal met door software gedefinieerd datacenter

Voornaam*
 
 
Achternaam**
 
 
 
E-mail**
 
 
 
Telefoon**
 
 
 
Land*
 
 
 
Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik phoenixNAP's heb gelezen GDPR-beleid en geef phoenixNAP toestemming om contact met mij op te nemen.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Virtual Server Provisioning op een Opex-model

Reageer wendbaar en nauwkeurig op de veranderende eisen van uw IT-omgeving. Met het Virtual Private Data Center van phoenixNAP kunt u uw eigen IT-platform bouwen zonder de hoge kosten vooraf. Krijg toegang tot gelijktijdig onderhoudbare architectuur die u eenvoudig kunt aanpassen en efficiënt kunt beheren.

Baanbrekende prestaties

Virtual Private Data Center levert snelheid op schaal om optimale prestaties te garanderen voor uw bedrijfskritische workloads.

Centrale toegang

Beheer uw virtuele servers, firewalls en applicaties door gebruik te maken van geavanceerde automatiseringssystemen en orkestratietools.

Verminderde TCO

Verlaag uw totale kosten van cloud-eigendom (TCO) met de mogelijkheid om uw reken-, opslag- en besturingssysteemcomponenten eenvoudig te schalen en te beheren.

“Letterlijk, binnen acht minuten had ik mijn virtuele machine ingericht, opgedoken, allemaal met een paar klikken, het was precies wat we nodig hadden. En we waren in staat om al onze VM's, het netwerk, de firewallregels, alle netwerkadresvertalingen die we nodig hadden uit te bouwen. Ik bedoel, het was simpel zoals we hadden gehoopt. '

- John Kloian III, chief technology officer, HomeSmart International

Bekijk ons ​​privédatacenter in actie

Wat is een Virtual Private Data Center?

Als krachtige cloudgebaseerde omgeving kan het Virtual Private Data Center (VPDC) van phoenixNAP worden gebruikt voor een scala aan oplossingen. Kleine, middelgrote en grote ondernemingen in elke branche kunnen profiteren van de superieure flexibiliteit. Onze oplossingen maken het eenvoudig om netwerk-, computer- en opslagbronnen te schalen die zich snel aanpassen aan uw operationele behoeften.

Ons Virtual Private Data Center wordt geleverd zonder vooraf gemaakte kosten voor hardware of software. U kunt implementeren wat u nodig heeft en later extra componenten toevoegen. Verdien geld met uw investeringen, zorg voor een krachtig systeem en deel uw omgeving met behoud van het hoogste beveiligingsniveau.

Waarom overstappen naar de cloud?

Overstappen naar de cloud betekent niet dat u een stap terug moet doen in uw IT-plan. phoenixNAP zorgt voor een naadloze migratie van Tier 1-applicaties naar de cloud via het Virtual Private Data Center (VPDC). U kunt vandaag de overstap maken zonder enig effect op uw productie of prestaties.

Als een veilige, multi-tenant cloudservice, gebaseerd op VMware® vCloud® Director, is ons Virtual Private Data Center volledig compatibel met uw huidige vSphere®-omgeving. Geautomatiseerde systemen voor proactief beheer van vSphere® geven u inzicht in elk niveau van de virtuele infrastructuur. Bovendien helpen tools zoals vCloud® Networking and Security, vCenter Operations Manager en phoenixNAP's eigen cloudportal (PNCP) u om uw resources efficiënt te bewaken, beheren en schalen.

Onmiddellijk beschikbare rekenbronnen. Voorspelbare maandelijkse kosten.

Beveiliging, zakelijke en operationele voordelen

Virtual Private Data Center geeft u de controle over uw volledige infrastructuur. U kunt kosteneffectief een betrouwbaar platform uitbouwen voor ontwikkeling, groei of innovatie. Met stabiele back-end virtualisatietechnologie en geavanceerde componenten bovenop, biedt een Virtual Private Data Center u alles wat u nodig heeft om uw bedrijfsactiviteiten te ondersteunen.

Virtual Private Data Center (VPDC) Beveiligingsfuncties

Hoge netwerkdoorvoer en voortdurende flexibiliteit nodig? Maak gebruik van vCloud® Netwerken en beveiliging Suite (NSX) van VMware® zonder extra kosten.

 • Edge Gateway Services beschermen tegen netwerk-, host- en softwarefouten.
 • App-firewalls helpen u bij het segmenteren en isoleren van kritieke applicaties.
 • Schaal applicaties over clusters en pods om het rekengebruik zonder VLAN's te verbeteren.
 • vCloud Ecosystem Framework geeft u toegang tot REST API's voor partnerhardware of software-integratie.

Flexibele netwerkarchitectuur

Creëer meerdere privé-netwerken zonder extra kosten. Snel en betrouwbaar, een Virtual Private Data Center is redundant op alle niveaus, van servers tot connectiviteit. Voor privé-netwerken maakt de oplossing ook de creatie mogelijk van veelzijdige interne applicatie-architecturen.

 • Kies uit een groot aantal beschikbare MPLS-, VPN- en gerouteerde connectiviteitsopties.
 • Gemakkelijk integreren in uw lokale omgevingen.
 • Particuliere transportdiensten zijn beschikbaar via onze wereldwijde infrastructuur naar onze andere VPDC-locaties om herstel na noodgevallen of multi-site services te verbeteren.
 • Gratis DDoS-bescherming voor uw internetgegevens is inbegrepen bij uw serviceplan.
 • phoenixNAP's snelle wereldwijde netwerk is robuust genoeg voor de meest complexe, meerlagige toepassingen.
 • Er staan ​​minimaal vijf verschillende Tier 1-vervoerders per locatie tot uw beschikking.

Geavanceerd potentieel voor back-up en herstel

Maak een back-up of repliceer uw virtuele machines efficiënt. Onze oplossingen voldoen aan alle RPO- en RTO-vereisten. Krijg superieure oplossingen voor een fractie van de kosten van het implementeren van een secundaire herstelsite.

 • De oplossing is snel ingericht en kan slechts enkele uren in beslag nemen.
 • Houd controle over uw gegevens, zodat u uw back-ups kunt gebruiken voor een groot aantal taken.
 • Maak gebruik van de ervaring van onze cloudingenieurs en toegewijde 24/7/365 ondersteuning.

Verbeter uw IT-capaciteit. Breid uw zakelijke potentieel uit.

Use Cases voor een door software gedefinieerde datacenterarchitectuur

Breid uw huidige IT-capaciteit uit zonder hoge kosten of lange tijdlijnen. VPDC is een ideale manier om uw gevirtualiseerde omgevingen snel te implementeren en gemakkelijk te schalen, terwijl u de controle over uw IT behoudt. De taken waarvoor een engineer uren of dagen nodig had, kunnen nu in een oogwenk worden voltooid. Daarom kunnen bedrijven met de volgende focus vooral profiteren:

Enterprise- en Tier 1-applicatiehosting

Grote ondernemingen kunnen het gebruik van een Virtual Private Data Center voor slechts één applicatie rechtvaardigen. Of het nu als een productie- of testomgeving is, VPDC biedt een schaalbare en redundante cloud computing-service met toegewijde middelen en een lage startprijs.

Ontwikkel- en testomgevingen

Als een veilige, goedkope bron kan een virtuele cloudomgeving een optimaal platform zijn voor verschillende fasen van een ontwikkelingsproject. Dankzij de aanpassings- en beheermogelijkheden kunnen grote teams gemakkelijk samenwerken. De ingebouwde beveiligingsfuncties bieden de hoogste bescherming voor alle workloads.

Software-as-a-Service (SaaS)

Web 2.0-bedrijven gebruiken VPDC om prestaties van enterprise-klasse te verkrijgen met een on-demand betalingsmodel. De functies zijn onder meer een firewall met hoge doorvoer, VPN's, load balancers en complexe netwerkinstellingen. Aanvullende opties zoals VMware vApps stellen SaaS-providers in staat om templated groepen van VM's te implementeren.

Hybrid Cloud

Klanten van Virtual Private Data Center kunnen ervoor kiezen om een ​​hybride cloud te creëren voor hun IT en een van onze nieuwste generatie VPDC-hosts. We bieden een breed scala aan computerbronnen om bijna elke veeleisende infrastructuurvereiste aan te pakken en te ondersteunen.

Hosting van productiewebsites

Gesteund door geavanceerde beschikbaarheidstechnologieën, levert onze VPDC naadloze prestaties voor productiewebsites en kritieke bedrijfstoepassingen. Het betrouwbare wereldwijde backend-netwerk helpt u om uw applicaties rechtstreeks naar uw consument te brengen.

Gehoste virtuele omgevingen

Met VPDC kunt u VDI eenvoudig en kosteneffectief adopteren. VPDC met SSD Accelerated Storage is geoptimaliseerd voor de desktopinfrastructuur van de volgende generatie en ondersteunt Citrix® XenDesktop ™ en Microsoft RDSH en biedt u razendsnelle desktopprestaties.

Onmiddellijk geavanceerde IT-middelen nodig?

Maak migratie van workload een fluitje van een cent.

Beheerde migratieservices

phoenixNAP maakt gebruik van een reeks tools, elk ontworpen om snel en naadloos workloads van de ene naar de andere site te migreren. Er zijn beheerde migratieservices beschikbaar voor IBM® SlimCloud Enterprise, SoftLayer® CloudLaag, Amazon® EC2, Rackspace®, Terremark® en GoGrid. De ondersteunde besturingssystemen omvatten een verscheidenheid aan Windows-, CentOS- en Ubuntu-edities, evenals RHEL- en SLES-systemen.

Daarnaast kunt u profiteren van onze Microsoft SPLA-licenties. Voorkom de aanloopkosten van Microsoft-software door gebruik te maken van onze concurrerende prijzen voor maandelijkse Microsoft-licenties. De beheerde migratieservices zijn beschikbaar bij de meeste Microsoft enterprise-softwarepakketten, waaronder SQL Server®, Windows Server®, Exchange, SharePoint®.

Ervaar de kracht van de cloud:
Probeer VPDC gratis voor 30 dagen

Vul het onderstaande formulier in en onze experts nemen binnen één werkdag contact met u op:

Met de kracht van VMware's toonaangevende virtualisatie- en operationele technologieën binnen handbereik, zult u uw IT-flexibiliteit zien stijgen. Uw infrastructuur blijft veilig en consistent beschikbaar om bijna elke bron of rekenbehoefte te ondersteunen.

Neem voor meer informatie en specificaties contact op met onze oplossingsdeskundigen bij oplossingsdeskundigen op sales @phoenixnap.com of bel ons op 1.877.588.5918.