Bare Metal Cloud Ecosysteem

Afgestemd op de eisen van DevOps-workloads

Implementeren Server

Cloud Servers in Europa

Infrastructuur die u een concurrentievoordeel geeft

phoenixNAP werkt samen met technologische innovators en marktleiders om wereldklasse te leveren bare metal cloud oplossingen voor ondernemingen en DevOps-georiënteerde organisaties. Ons Bare Metal Cloud Ecosystem geeft u toegang tot een volledige reeks hardware- en softwaretechnologieën van de volgende generatie om u te helpen de digitale transformatie van uw organisatie te versnellen.

Automatisering en API-services

Automatiseer Bare Metal Cloud server implementaties en beheer uw infrastructuur als code met de meest populaire automatisering- en orkestratietechnologieën.

Canoniek - MaaS

Canoniek - MaaS

Metal-as-a-Service van Canonical maakt het mogelijk om fysiek te behandelen servers als virtuele machines. phoenixNAP gebruikt MaaS om te automatiseren en te orkestreren Bare Metal Cloud server implementatie en pre-installeer een besturingssysteem naar keuze.

Terraform, Ansible, Pulumi

Terraform, Ansible, Pulumi

Vereenvoudig uw CI / CD-pipelines en beheer Bare Metal Cloud instanties, netwerken, containers en applicaties als code. Bare Metal Cloud is volledig compatibel met de meest populaire automatiseringsengines.

Apigee

Apigee

Als een API-gestuurd platform, Bare Metal Cloud maakt gebruik van de Apigee API-beheeroplossingen van Google om de Bare Metal Cloud API tegen beveiligingsbedreigingen, evenals het beheren van snelheidsbeperkingen, autorisatie- en authenticatiebewerkingen.

Postbode

Postbode

Communiceer met Bare Metal Cloud API's die uw favoriete API-beheer- en testtool gebruiken, worden automatisch bijgewerkt op phoenixNAP's GitHub. Activeer en test eenvoudig API-aanroepen om uw server status- en factuurgegevens, of auditlogboeken, netwerken en tags.

Avesha KubeSlice

Avesha KubeSlice

KubeSlice op Bare Metal Cloud kunt u applicatieservices naadloos verbinden over geïsoleerde clusters en de veerkracht en beschikbaarheid van gedistribueerde workloads verbeteren. Verbeter het genereren van netwerkbeleid en maak binnen enkele minuten wereldwijde multi-clusterconnectiviteit mogelijk.

SUSE Rancher

SUSE Rancher

Stroomlijn het maken en beheren van Kubernetes-clusters op ondernemingsniveau met Rancher aan Bare Metal Cloud. Implementeer Kubernetes-clusters met meerdere knooppunten van productiekwaliteit via eenvoudige API-aanroepen of slechts een paar klikken vanuit de intuïtieve Bare Metal Cloud portaal.

Koksmes

Koksmes

Inrichten en beheren van uw Bare Metal Cloud bronnen van uw favoriete opdrachtregelprogramma beschikbaar als een downloadbare Ruby-edelsteen. Implementeer, vernietig, herstart of sluit instanties af en beheer SSH-sleutels via het BMC-mes-subcommando.

Puppet

Puppet

Beheren en automatiseren Bare Metal Cloud configuratie via deze populaire, bedrijfsklare declaratieve configuratietool. phoenixNAPMet de Puppet-module op GitHub kunt u CA Trust-ankers beheren binnen het ca-certificates-framework.

Kubernetes en Docker

Kubernetes en Docker

Definiëren, implementeren en beheren Bare Metal Cloud servers op een uniforme manier rechtstreeks vanuit een K8s-cluster met Kubernetes Controller of inrichten en beheren van Dockerized hosts op een of meer server instances met behulp van onze Docker Machine Driver-plug-in.

Hardwareleveranciers

Duw je Bare Metal Cloud server tot het uiterste met onbeperkte toegang tot de hardware en volledige controle over de server's middelen.

Supermicro

Supermicro

Supermicro is een marktleider in de productie van robuust en zeer veerkrachtig server hardware onderdelen. phoenixNAP maakt gebruik van de oplossingen van Supermicro om ervoor te zorgen Bare Metal Cloud servers leveren stabiliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Intel

Intel

Aangedreven door Intel's nieuwste generatie schaalbare CPU's die SGX en Optane™ Persistent Memory ondersteunen, de Bare Metal Cloud infrastructuur is gebouwd om zelfs de meest data-intensieve, realtime workloads aan te kunnen met behoud van de hoogste prestatie- en beveiligingsniveaus.

Netwerktechnologieën

Ons hogesnelheidsnetwerk met lage latentie en DDoS-bescherming wordt aangedreven door netwerkhardware en -software op ondernemingsniveau en biedt u tot 50 Gbps gebonden netwerkopties. Behoud de door SLA ondersteunde uptime en optimale wereldwijde connectiviteit van de core tot de edge met netwerkbeveiliging, snelheid en beschikbaarheid op ondernemingsniveau Bare Metal Cloud servers.

Arista

Arista

phoenixNAP data centers zijn uitgerust met Arista's next-gen cloud netwerktechnologieën om een ​​ultra-lage latentie, een snelle netwerkverbinding en een ononderbroken beschikbaarheid van Bare Metal Cloud diensten wereldwijd.

Extreem

Extreem

phoenixNAP maakt gebruik van Extreme's schakel- en routertechnologieën en andere cloud-gedreven oplossingen om SLA-ondersteunde beschikbaarheid van de Bare Metal Cloud platform terwijl verkeersopstoppingen en potentiële netwerkuitval worden voorkomen.

Megaport

Megaport

Verdeel eenvoudig workloads over hybride omgevingen met Megaport Cloud Router in onze vestiging in Phoenix. Bind ander publiek cloud or Bare Metal Cloud edge-verbindingen met uw on-premises bronnen om de doorvoer en connectiviteit te verbeteren.

Kentik

Kentik

Kentik biedt phoenixNAP met real-time netwerkbewakingsoplossingen om uw Bare Metal Cloud servers een "always-on" omgeving onderhouden door kwaadaardig DDoS-verkeer te verminderen voordat het uw bereikt servers.

Opslag & Backup Oplossingen

Sla zoveel gegevens veilig op als u nodig heeft en schaal naadloos op naarmate uw werklast toeneemt door gebruik te maken van de flexibility van onze onbeperkte object storage oplossingen.

CloudJanuari

CloudJanuari

Cloudian biedt S3-native op bedrijfsniveau, object storage oplossingen waarmee u onbeperkte hoeveelheden gegevens kunt opslaan en schalen in ons wereldwijde netwerk van data centers. Cloudian's Object Lock-functie houdt uw gegevens veilig en beschermd in het geval van ransomware-aanvallen.

Veeam

Veeam

Veeam beschermt uw bedrijfskritische gegevens met geautomatiseerde offsite backups en robuuste oplossingen voor noodherstel. Als Platinum Veeam Service Provider Partner, phoenixNAP helpt u de door SLA ondersteunde beschikbaarheid en bruikbaarheid te behouden, zelfs in de slechtste scenario's.

Sluit je aan bij de Bare Metal Cloud Ontwikkelaarsgemeenschap

Pictogram Slack

Chat met ons op Slack

Word onderdeel van het Bare Metal Cloud community op Slack om te chatten met ontwikkelaars en andere gebruikers, vragen te stellen en nieuwe functies aan te vragen.

Lid worden

Pictogram GitHub

Bekijk ons ​​op GitHub

Download IaC-modules, gebruik GitHub-acties om te implementeren servers, blijf op de hoogte van nieuwe releases en draag bij aan onze open-sourceprojecten.

Lid worden

Probeer Bare Metal Cloud voor slechts $ 0.08/uur!

Leren hoe