Veeam Cloud Connect
Backup en replicatie

Door het bekroonde Veeam® Cloud Sluit de provider aan

START 30 DAGEN GRATIS PROEF

Veeam Cloud Connect Backup en replicatie

Zorg voor altijd beschikbare gegevenstoegang

Elimineer de downtime van de IT-omgeving en zorg ervoor dat uw kritieke gegevens altijd toegankelijk zijn. Ontwikkeld door de marktleider op het gebied van beschikbaarheid, Veeam Cloud Connect Backup en Replicatie stelt u in staat uw backups veilig en herstel ze gemakkelijk op elk moment. Als bekroonde Veeam Cloud Connect provider, phoenixNAP helpt u deze oplossingen betrouwbaar en kostenefficiënt te implementeren en te beheren.

Versnelde implementatietermijnen

Versnelde implementatietermijnen

De service-instelling duurt gewoonlijk vier uur of minder met onmiddellijke en betrouwbare ondersteuning.

Snelle hersteltijden

Snelle hersteltijden

Behaal uw Recovery Time- en Recovery Point-doelstellingen voor elke werklast op elk moment.

Geautomatiseerd resourcebeheer

Geautomatiseerd resourcebeheer

Krijg gecentraliseerde controle over uw resources met Veeam Service Provider Console (VSPC).

Veeam CSP Veeam-onderscheiding Veeam-partner Rising Star Veeam MSP Backup Veeam buiten het terrein Backup
“Ons IT-team is klein - vier mensen - dus we zijn altijd op zoek naar manieren om te vereenvoudigen en te versnellen data center processen. We vertrouwen Veeam en phoenixNAP om ons te helpen 24.7 beschikbaarheid op de meest efficiënte en kosteneffectieve manieren mogelijk te houden. "

– Brian Patow, IT-manager voor elektrische spiegel

Wat is Veeam Cloud Connect?

Als onderdeel van de Veeam Availability Suite™, Veeam Cloud Connect vertegenwoordigt een uitgebreide oplossing om het risico van gegevensverlies te elimineren. Het wordt snel geleverd op een on-demand-model en u hoeft geen hardware op een tweede locatie te bezitten en te beheren. U kunt het volledige potentieel van cloud opslag, backupen noodherstel zonder CapEx. De flexDankzij een ibel provisioningmodel en schaalbare prijzen kunt u uw IT-budget eenvoudig optimaliseren.

Cloud Backup voor Veeam

Cloud Backup voor Veeam

Profiteer van de meeste flexible en betrouwbare manier om backup jouw gegevens. Creëer eenvoudig uw backups en stuur ze naar cloud opslagplaatsen via een gecodeerde verbinding. Gebruik een selfserviceplatform om uw gegevens op elk moment te herstellen.

Cloud Replicatie voor Veeam

Cloud Replicatie voor Veeam

Het uitgebreide op image gebaseerde replicatiesysteem biedt u een betrouwbare oplossing voor noodherstel. In geval van productiestilstand, Veeam Cloud Connect replicatie geeft u toegang tot een replica van uw virtuele machine in het cloud voor een potentiële zakelijke impact.

Klant On-Premise Infrastructuur

Voordelen van uitbreiden Backups naar de Cloud

Door gebruik te maken van cloud backup services hoeft u geen tijd en geld te investeren in het onderhouden van legacy backup technologieën of het bouwen en beheren van een tweede backup site. Deze geavanceerde technologieën zijn verkrijgbaar tegen concurrerende prijzen en bieden een hoge bedrijfswaarde voor organisaties van elke omvang.

  • Kopieer uw backups of volledige VM's naar externe locaties in de VS, Europa en Azië.
  • Zorg voor een hoge beschikbaarheid van uw kritieke data en applicaties zonder investeringen in hardware.
  • Beheer facturering en resources vanuit een uitgebreid selfserviceportaal.
  • Bereik bewezen kostenefficiëntie via kortingen voor langetermijnverplichtingen.

94% van de bedrijven die een ernstig gegevensverlies ervaren, herstelt nooit.
Zorg dat je data 24/7/365 beschikbaar blijft.

Versterk uw bedrijf met extra beschermingslagen

Moderne werkplekken verspreiden gegevens overal, waardoor het aanvalsoppervlak voor steeds geavanceerdere bedreigingen, zoals kwaadwillende insiders of ransomware, wordt vergroot. phoenixNAP kunt u gebruikmaken van extra beveiligingsfuncties van Veeam Cloud Connect om je te houden backups en kritieke gegevens veilig zijn voor zowel onbedoelde verwijdering als aanvallers die uw netwerk infiltreren.

Bescherming van binnenuit

Bescherming van binnenuit

Voorkom dat insiders per ongeluk of opzettelijk uw kritieke gegevens verwijderen door deze te laten verplaatsen naar een locatie met een luchtopening die niet toegankelijk is vanaf uw netwerk. Hebben phoenixNAP uw gegevens terughalen na een inbreuk of gegevensverlies.

Onveranderlijk Backups

Onveranderlijk Backups

Verbied tijdelijk het wijzigen en verwijderen van gegevens om onbedoelde of kwaadwillige gegevensbeschadiging te voorkomen. Zorg voor gegevensauthenticiteit, voorkom gegevensverlies en herstel snel de bedrijfsvoering wanneer ransomware toeslaat.

Eén platform voor al uw databeschikbaarheidsoperaties

Een van de grootste voordelen van inzetten Veeam Cloud Connect door phoenixNAP is de eenvoud waarmee u uw beschikbaarheidsoplossingen kunt beheren. U kunt uw uploaden en herstellen backups in slechts enkele klikken, terwijl u met Veeam Service Provider Console (VSPC) betalingen en facturering kunt beheren, resources kunt bewaken en op rollen gebaseerde toegangscontroles kunt instellen. Met deze opties kunt u uw Veeam verder vereenvoudigen cloud backup en replicatietaken terwijl u aanzienlijke kostenbesparingen realiseert.

Het platform stelt u ook in staat om failover en toegang in te stellen in het geval van een storing in de productiesite, en om toe te wijzen backup opslag naar verschillende locaties en pas die instellingen naar eigen inzicht aan. U kunt indien nodig volledige VM's of specifieke VM-bestanden, schijven en guest OS-bestanden herstellen.

Maak implementatie en beheer van end-to-end backup processen eenvoudiger dan ooit.

Aan de slag

Gratis 30-daagse proef

Gratis 30-daagse proef

test backup latentie of server verbindingen, lopen backup taken op afstand en monitor uw implementaties zonder enige verplichting. Meld je aan voor phoenixNAP's VSPC-portaal en probeer het Veeam Cloud Connect Backup voor maximaal 5 TB aan opslagruimte gedurende 30 dagen gratis.

START 30 DAGEN GRATIS PROEF

Sla de gratis proefperiode over en ontvang een tegoed van $ 150

Sla de gratis proefperiode over en ontvang een tegoed van $ 150

MELD U AAN VOOR Veeam Cloud Connect met een contract van minimaal 12 maanden. Bespaar $ 150 en maak een veilige back-up van uw gegevens naar een externe locatie. Zorg voor beschikbaarheid van gegevens en krijg eenvoudig toegang tot extra beveiligingsfuncties zoals Insider Protection en Immutability.

ONTVANG $150 KREDIET

Bereken uw Cloud Backup Kosten

Gebruik onze calculator om volledige prijsinformatie te krijgen voor uw gewenste Veeam Cloud Connect Backup implementatie op basis van de grootte van uw opslagrepository, contractduur en specifieke implementatiebehoeften. Weet precies wat je kunt verwachten en ontvang een cloud backup dienstverlening op maat van uw behoeften terwijl uw IT-kosten worden geoptimaliseerd.

Backup Oplossing

152051TB +
12345

Maandelijkse betaling prijzen

4TB @ $120/ Maand

(4TB @ $1,440 per jaar)

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op het geselecteerde opslagvolume en de looptijd van het contract.

Breid uw uit Cloud Dienstenportfolio met phoenixNAP

De on-demand backup en replicatiemodel is een populaire manier om bedrijfsgegevens te beveiligen tegen een inbreuk of een ramp. Dankzij hun capaciteit en bewezen betrouwbaarheid blijven door Veeam aangedreven oplossingen een voorkeurskeuze voor bedrijven van elke omvang en in elke branche.

Voor IT-serviceproviders die hun portfolio willen uitbreiden en nieuwe opties voor hun klanten willen aanbieden, phoenixNAP biedt Veeam Cloud Connect backup en replicatie-oplossingen tegen speciale voorwaarden. Houd gelijke tred met de trends in de branche met een betrouwbare partner om uw klanten een verbeterde ervaring te bieden en uw winst te blijven vergroten.

Betrouwbare ondersteuning

Betrouwbare ondersteuning

Oplossingsdeskundigen staan ​​altijd tot uw beschikking voor informatie en hulp met betrekking tot uw diensten.

Lucratieve reseller-incentives

Lucratieve reseller-incentives

Ons wereldwijde IT-platform biedt ideale voorwaarden om succesvol te bouwen cloud bedrijf.

Selfservice-platform

Selfservice-platform

VSPC neemt het gedoe uit handen backup en replicatiebeheer voor zowel u als uw klanten.

Neem contact op met onze vertegenwoordigers voor meer informatie!

De prijzen variëren op basis van uw behoeften, maar er zijn kortingen beschikbaar voor gecontracteerde implementaties.

Contact

Moderne bedreigingen vragen om moderne oplossingen.
Maak gebruik van toonaangevende cloud backup technologieën als een service!

KRIJG $ 150 KORTING