Managed Backup voor Microsoft Office 365

Aangedreven door Veeam® Backup voor Microsoft Office 365

Bescherm uw on-prem of cloud SharePoint- en OneDrive-gegevens voor slechts $ 2 per mailbox met onbeperkte opslag voor alleen mailboxgegevens.

  • Voorkom onbedoelde verwijdering

  • Overbrug hiaten in het retentiebeleid

  • Bestrijd interne en externe bedreigingen

  • Voldoen aan wettelijke en compliancevereisten

Neem contact op met onze oplossingsdeskundigen om uw te installeren backups.

Voornaam*
 
 
Achternaam**
 
 
 
E-mail*
 
 
 
Telefoon
 
 
 
Land*
 
 
 
Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het heb gelezen phoenixNAP's GDPR-beleid en geef phoenixNAP toestemming om contact met mij op te nemen.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 cruciale redenen voor Office 365 Backup

Microsoft Office 365 is een essentiële tool voor bedrijfsproductiviteit in duizenden organisaties. Als zodanig is het vaak de thuisbasis van kritieke en gevoelige gegevens die te allen tijde moeten worden beschermd.

Terwijl Microsoft uitstekend werk levert door basic te bieden data security en infrastructuurbescherming, bent u als gebruiker mede verantwoordelijk voor het maken van een back-up van uw Office 365-gegevens. Met een betrouwbaar backup op zijn plaats kunt u beschermen tegen de meest voorkomende beveiligingsbedreigingen en uw beveiligingsdoelen bereiken.

Per ongeluk verwijderen

Tekort aan beleid en verwarring

Interne veiligheidsdreigingen

Externe beveiligingsbedreigingen

Wettelijke en nalevingsvereisten

Beheer van hybride e-mailimplementaties en migraties naar Office 365

Meer Weten?

Veeam's "6 cruciale redenen voor Office 365 Backup”E-book legt de grote misvatting over Office 365 uit en gaat in detail in op alle redenen waarom je dat nodig hebt backup voor Office 365. Download het vandaag nog en ontdek wat de mogelijke gevaren zijn van het niet hebben van een Office 365 backup in plaats.

Download GRATIS E-Book

6 cruciale redenen voor Office 365 Backup
6 cruciale redenen voor Office 365 Backup

Meer Weten?

Veeam's "6 cruciale redenen voor Office 365 Backup”E-book legt de grote misvatting over Office 365 uit en gaat in detail in op alle redenen waarom je dat nodig hebt backup voor Office 365. Download het vandaag nog en ontdek wat de mogelijke gevaren zijn van het niet hebben van een Office 365 backup in plaats.

Download GRATIS E-Book

Aan de slag

Toegang tot de beste in zijn klasse cloud backup en beveiligingstechnologie om altijd beschikbare beschikbaarheid van uw kritieke Office 365-gegevens te bereiken, waaronder Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive voor Bedrijven en Microsoft Teams. Zorg voor constante toegang en allround bescherming voor de kritieke workloads van uw bedrijf en uw klanten met het toonaangevende Office 365 backup oplossing.

Aangedreven door Always-On Enterprise ™ -technologie van Veeam® en ondersteund door geavanceerde tools voor monitoring, probleemoplossing en gegevensherstel, phoenixNAPwordt beheerd Backup voor Office 365 voldoet aan de hoogste beveiligings- en beschikbaarheidsnormen.

Als beheerde oplossing kan deze in verschillende eenvoudige stappen worden opgezet. U hoeft geen complexe datamigraties te plannen of uit te voeren of u hoeft zich geen zorgen te maken over de configuratie backup banen. Ons team van experts zorgt voor de technische implementatie volgens uw behoeften, en u kunt er gerust op zijn dat uw gegevens volkomen veilig zijn.

  • Volledig beheerd door een team van experts
  • Uit-cloud backup naar een van de zes infrastructuurlocaties
  • Geavanceerde configuratie, probleemoplossing en herstel
  • Configureerbare en aanpasbare bewaarschema's
  • Ondersteuning voor Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams

Contact phoenixNAP vandaag om uw Office 365 in te stellen backups.

CONTACT

Functies

Aanpasbare SLA's en bewaarschema's kunnen voldoen aan de behoeften van elk bedrijf en zorgen voor meer effectiviteit cloud backup beheer, terwijl een breed scala aan mogelijke configuraties eenvoudige migratieprocessen mogelijk maakt. Ontwikkeld om dynamische workloads en fluctuerende vereisten te ondersteunen, phoenixNAP's beheerde Office 365 Backup kan eenvoudig worden geïmplementeerd in beide cloud en on-premise omgevingen.

Volledig beheerd

Installatie, configuratie en bewaking voorzien
door de bekroonde Veeam-provider.

Onmiddellijk herstel

Herstel snel e-mailgegevens en minimaliseer bedrijfsverstoringen in geval van downtime of rampen.

Behoud de controle

Vereenvoudig uw backup beheer met behoud van volledige controle over uw gegevens en strategie.

Erkenning door de branche

Als een belangrijke innovatie in de sector was de oplossing erkend met de onderscheiding "Best New Product" tijdens de Channel Partners Evolution Conference in oktober 2018. Neem vandaag nog contact op met onze experts om te zien hoe u dit op een kosteneffectieve manier kunt opzetten backup uw kritische mailboxgegevens naar de cloud.

Schrijf je vandaag in