Krijgen u of uw klanten webverkeer op zoek naar dedicated servers of cloud hosting? Hoe wilt u dat verkeer omzetten in inkomsten? Met het partnerprogramma van phoenixNAP kunt u concurrerende commissies verdienen van elke verwijzing die bij ons koopt.

Breid uw bedrijf uit en verdien extra inkomsten.

Programma overzicht

Ontvang een eenmalige $ 75 * of een terugkerende 10% per verkoop

Het partnerprogramma van phoenixNAP is een eenvoudige, betrouwbare en efficiënte manier om uw winst te vergroten. Uw verwijzingen kunnen kiezen uit een uitgebreid portfolio van zowel krachtige als budgetspecifieke servers, terwijl u commissie verdient op basis van de oplossingen die zij kiezen. U kunt een eenmalige $ 75 of een terugkerende betaling van 10% verdienen wanneer de door u doorverwezen klant bij ons koopt. Zodra een klik van uw website wordt omgezet, wordt u betaald. Met onze optie voor terugkerende inkomsten kunt u blijven verdienen gedurende de levensduur van die klant.

Alle gelieerde ondernemingen ontvangen eenmaal per maand nauwkeurige en tijdige betalingen via PayPal. Uitbetalingsopties voor overboekingen of cheques zijn ook beschikbaar. Met onze eenvoudige affiliate portal-interface kunt u uw commissies en betalingen in realtime bekijken terwijl bestellingen worden goedgekeurd en toegevoegd aan uw account. Volg en plan uw inkomsten met vertrouwen en blijf uw bedrijf verbeteren met phoenixNAP als uw vertrouwde partner.

Het phoenixNAP-partnerprogramma omvat:

Concurrerend

Concurrerende commissieplannen

Snel en eenvoudig

Snel en eenvoudig automatisch aanmelden en accepteren

Partnerportal

Affiliate Portal toegang tot marketingmiddelen

* De eenmalige betalingsoptie mag de waarde van de aankoop niet overschrijden.
* De minimale uitbetaling is $ 25.00. Commissies zullen doorrollen totdat dit bedrag is bereikt. 

Voordelen van een affiliate

Nieuwe winstkansen van bestaande bedrijven

IT-bedrijven en eigenaren van e-commercebedrijven kiezen voor phoenixNAP omdat we het gemakkelijk maken om de commissies te verdienen en te houden. U kunt de diverse oplossingen die wij aanbieden in uw voordeel gebruiken en zorgen voor een consistente winst.

phoenixNAP is aanwezig op meer dan 10 lokale markten over de hele wereld, waardoor u uw bedrijf in een bepaald gebied kunt uitbreiden en een nieuw publiek kunt bereiken. Onze services zijn beschikbaar vanaf meerdere locaties in de VS, Europa en Azië-Pacific, terwijl onze lokale teams tot uw beschikking staan ​​voor elk type advies of hulp.

Met phoenixNAP krijg je:

 • Concurrerende commissieplannen
 • Selectie van uitbetalingsopties
 • Levenslange terugkerende commissies
 • 365 dagen cookie tracking duur
 • Geavanceerd controlepaneel
 • Wereldwijde kansen
 • Gratis marketingtools
 • Banners, tekstadvertenties en links

In samenwerking met de toonaangevende IT-leveranciers zoals Intel, Supermicro en NVIDIA, levert phoenixNAP producten van hoge kwaliteit die klanttevredenheid garanderen. Dit betekent dat een enkele klik vanaf uw website in onze langdurige klant kan veranderen, wat u nog meer winst oplevert.

Nvidia
intel
Supermicro

Toonaangevende commissies. Betrouwbaar winstkanaal.

Waarom phoenixNAP kiezen

Wereldwijde aanbieder met een uitstekende reputatie

PhoenixNAP is al bijna tien jaar actief en heeft stabiele relaties opgebouwd met 's werelds beste hardware- en softwareleveranciers. Onze samenwerking met de toonaangevende technologiebedrijven stelt ons in staat innovatieve oplossingen aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Organisaties van elke omvang hebben toegang tot technologieën van ondernemingsniveau en implementeren deze via het model dat het beste bij hun bedrijf past.

Uw klikken converteren omdat phoenixNAP het volgende biedt:

 • Hardware van enterprise-kwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Een breed scala aan oplossingen en plannen via een opex-model
 • Ongeëvenaard niveau van klantenservice en ondersteuning
 • Klanten die regelmatig terugkeren om de hoogwaardige diensten van phoenixNAP te kopen

Geschikt voor een verscheidenheid aan zakelijke workloads

Van VPN- en databaseservers tot opslag, beveiliging en gaming, onze speciale serveroplossingen kunnen de meest uiteenlopende zakelijke werklasten ondersteunen. Bedrijven van elke omvang of branchegericht kunnen hun IT-platforms bouwen met onze dedicated servers. Installatie en configuratie is snel en eenvoudig, zelfs voor oplossingen op maat. U en uw klanten kunnen in overleg met onze oplossingsdeskundigen eenvoudig de juiste server configureren.

Toegang tot meer dan 10 lokale markten

Als u uw website en producten lokaal op de markt brengt, kunnen uw klanten profiteren van toegang tot onze diensten in de gebieden die zich het dichtst bij hen bevinden. Onze datacenters bevinden zich in strategische regio's van de VS, Europa en Azië-Pacific om geavanceerde netwerkdekking te bieden. Lokale IT-teams werken aan het opzetten van oplossingen in een minimum van tijd en bieden indien nodig directe hulp.

phoenixNAP Hosted Server Locaties

Hoe te beginnen met verdienen

Word partner van phoenixNAP's Dedicated Servers

De voortdurende groei van de vraag naar dedicated servers vormt een ideaal winstkanaal voor mensen met industriële invloed. Verdien geld met uw online verkeer door uw bezoekers te verwijzen via banners, formulieren of handtekeningen. Meld u aan om toegang te krijgen tot onze Dedicated Servers Affiliate Portal en begin te verwijzen met behulp van de verschillende marketingmiddelen en nuttige tips die daar beschikbaar zijn.

Plaats merklinks

Plaats merklinks op uw website

Plaats-PhoenixNAP-72x72

Plaats het phoenixNAP-logo en de banners

Neem rechtstreeks contact op

Neem direct contact op met uw klanten

Zodra uw banners zijn geplaatst, worden uw verwijzingen bijgehouden. Onze cookies volgen bezoeken van uw website gedurende een heel jaar en u wordt gecrediteerd als verwijzer, zelfs als uw bezoekers later aankopen doen. Voor elke aankoop ontvangt u een betaling nadat de service minimaal een maand is gefactureerd en betaald. U kunt eenmalige betalingen kiezen voor services met een waarde van $ 75 en meer, of 10% terugkerende inkomsten. Hieronder vindt u een voorbeeldgrafiek die aangeeft hoeveel u kunt verdienen.

Onze klanten houden van opties, dus dat is wat we ze geven. Kies tussen levenslange terugkerende commissies of eenmalige vooraf betaalde commissies.

* De eenmalige betalingsoptie mag de waarde van de aankoop niet overschrijden.
* De minimale uitbetaling is $ 25.00. Commissies zullen doorrollen totdat dit bedrag is bereikt. 

Structuur van de Commissie
 
Serverplan I
$ 148.00
Serverplan II
$ 258.00
10% terugkerend (8 mnd gem.) $ 118.40 $ 206.40
Eenmalige vooruitbetaling $ 75.00 $ 75.00

Onze uitbetalingsopties voor aangesloten commissies:

 • 10% terugkerend voor de levensduur van het account
 • Eenmalige uitbetaling vooraf van $ 75 per verkoop
 • Gestroomlijnde uitbetalingen via PayPal
 • Beschikbare uitbetalingsopties of overboeking

3-stappen aanmeldingsproces

Krijg met slechts een paar klikken een GRATIS account

Affiliate worden van phoenixNAP duurt slechts een paar eenvoudige stappen. Klik op de onderstaande knop om u aan te melden en vul het formulier in met uw gegevens. Ons team maakt dan een gratis account aan, zodat u kunt beginnen met verwijzen.

Bij uw eerste login krijgt u toegang tot phoenixNAP-marketingmateriaal en merklinks die u op uw drukbezochte pagina's kunt plaatsen. Zodra u alles hebt ingesteld, kunt u uw verkeers- en uitbetalingsrapporten bekijken via onze eenvoudig te gebruiken partnerportal. Krijg betaald voor elke verkoop die aan uw geconverteerde klik is gekoppeld, hetzij met een vaste voorafbetaling of gedurende de levensduur van het account.

Vier stappen om een ​​phoenixNAP-partner te worden