Addendum verdragsluitende partij voor in Europa gevestigde klanten

Dit Addendum van de overeenkomstsluitende partij (CPA) bij de MSA wordt aangegaan door Phoenix NAP, LLC (PNAP) een Arizona Limited Liability Company, Phoenix NAP EU BV, een vennootschap opgericht in Nederland, Amsterdam, Registratienummer 58248579, en Klant. PNAP en Klant zijn partijen bij de MSA en Klant heeft PNAP een factuuradres in Europa verstrekt om producten en diensten onder de MSA te bestellen.

Partijen zijn voornemens de MSA te wijzigen zoals bepaald in deze CPA:

 1. Klant heeft een factuuradres in Europa opgegeven bij het bestellen van services die zijn gecontracteerd in de MSA.
 2. PNAP en Client zijn het daarmee eens Phoenix NAP EU BV zal de tegenpartij zijn van elke MSA die wordt uitgevoerd met een in Europa gevestigde Klant.
 3. Met de klantstatus als een in Europa gevestigde klant, gaat elke partij akkoord met het volgende:
  1. Elke verwijzing naar Phoenix NAP of PNAP in de MSA wordt vervangen door "Phoenix NAP EU BV”, een vennootschap opgericht in Nederland, Amsterdam, registratienummer 58248579.
  2. Elk Amerikaans adres vermeld in de MSA of enige addenda zal worden vervangen door "Hoofdadres op Polarisavenue 1, 2132JH Hoofddorp" en een kopie aan "2353 W University Dr, Tempe, AZ 85281".
  3. Deze CPA is van kracht vanaf de ingangsdatum van de MSA die op de SOF wordt vermeld.
  4. Als termen in de MSA en deze CPA conflicteren, hebben de CPA-termen voorrang.
  5. Alle andere algemene voorwaarden van de MSA die niet door deze CPA zijn gewijzigd, blijven volledig van kracht in overeenstemming met de MSA-bepalingen.


v.2; 01112022