Addendum van de overeenkomstsluitende partij voor niet in de VS gevestigde klanten

Dit Addendum van de overeenkomstsluitende partij (CPA) bij de MSA wordt aangegaan door Phoenix NAP, LLC (PNAP) een Arizona Limited Liability Company, Phoenix NAP EU BV, een vennootschap opgericht in Nederland, Amsterdam, Registratienummer 58235787, en Klant. PNAP en Klant zijn partijen bij de MSA en Klant heeft PNAP een niet-Amerikaans factuuradres verstrekt om producten en diensten onder de MSA te bestellen.

Partijen zijn voornemens de MSA te wijzigen zoals bepaald in deze CPA:

 1. Klant heeft een factuuradres opgegeven buiten de Verenigde Staten van Amerika bij het bestellen van services die zijn gecontracteerd in de MSA.
 2. PNAP en Client zijn het daarmee eens Phoenix NAP EU BV zal de tegenpartij zijn van elke MSA die wordt uitgevoerd met een niet-Amerikaanse klant.
 3. Met de status van klant als niet-Amerikaanse klant, stemt elke partij in met het volgende:
  1. Elke verwijzing naar Phoenix NAP of PNAP in de MSA wordt vervangen door "Phoenix NAP EU BV ”, een bedrijf gevestigd in Nederland, Amsterdam, registratienummer 58235787.
  2. Elk Amerikaans adres dat wordt vermeld in de MSA of een addenda wordt vervangen door 'Hoofdadres aan de Strawinskylaan 411, 1077XX, Amsterdam' en een kopie naar '2353 W University Dr, Tempe, AZ 85281'.
  3. Deze CPA is van kracht vanaf de ingangsdatum van de MSA die op de SOF wordt vermeld.
  4. Als termen in de MSA en deze CPA conflicteren, hebben de CPA-termen voorrang.
  5. Alle andere algemene voorwaarden van de MSA die niet door deze CPA zijn gewijzigd, blijven volledig van kracht in overeenstemming met de MSA-bepalingen.


v.1; 11012015