Voordelen om een phoenixNAP partner

phoenixNAPHet kanaalprogramma van partners stelt partners in staat hun resultaten te vergroten door toonaangevende technologieën op een OpEx-model aan hun klanten te leveren. Door deel te nemen aan ons channel partner-programma heb je toegang tot toonaangevende in-demand-services voor gekoppelde inkomsten. Genereer extra inkomstenstromen met een volledig portfolio van IaaS en Cloud-gebaseerde services die uw klanten zullen helpen positieve bedrijfsresultaten te behalen, op te schalen en operationele efficiëntie toe te voegen. Samenwerken met phoenixNAP helpt uw ​​bedrijf toekomstbestendig te maken door het hoogwaardige, compliance-ready aan te bieden cloud & IaaS-services.

Sales Incentive Program voor de hoogste marges

Verhoog uw inkomsten en diversifieer uw inkomstenstromen door te profiteren van exclusieve deals, verkoopincentiveprogramma's en SPIFF's, en upselling en cross-selling mogelijkheden.

Training en deskundigheidsondersteuning

Krijg toegang tot gepersonaliseerde training, demo's, bronnen en waardevolle kennis van ons toegewijde team van technici voor technologische oplossingen.

Go-to-Market-strategie

Genereer nieuwe leads en betrek meer potentiële klanten door middel van gezamenlijke marketingcampagnes en co-brandingmogelijkheden. Wij helpen u bij het creëren van een go-to-market-strategie voor uw bedrijf.

Met wie we samenwerken

PhoenixNAPHet partnerprogramma is bedoeld voor iedereen die met klanten werkt die IaaS en Cloud Diensten. Onze partners zijn doorgaans MSP's, MSSP's, IT-consultants, VAR's, IT-serviceproviders, Master Agency's en Sub Agents en systeemintegrators. Ons channel partnerprogramma is geschikt voor zowel verwijzings- als resellermodellen. We bieden onze partners een persoonlijk, uitgebreid verwijzings- / reseller-onboardingproces voor Veeam Cloud Services, met toegang tot een online dealbeheerplatform en de meest concurrerende prijzen die momenteel op de markt zijn.

Functies van kanaalprogramma's

Responsief kanaalmanagementteam

Volledige pre-sales en post-sales ondersteuning

Training en ondersteuning

Aangepaste go-to-market-strategie

Citaten binnen 24 uur

Snelle implementatie en snelle levering

Evergreen-contracten

Gestroomlijnd dealregistratieproces

Word een Trusted Advisor voor uw klanten

Stem de toonaangevende oplossingen af ​​op de behoeften van uw klanten

Over Veeam-oplossingen

Veeam biedt enterprise-niveau backup en noodhersteloplossingen die specifiek zijn afgestemd op bedrijven die constante beschikbaarheid eisen. Als bekroonde Veeam Platinum CSP Partner, phoenixNAP biedt het hoogste niveau van betrouwbaarheid en expertise bij het implementeren van Veeam cloud oplossingen. Wij brengen de volledige integratie en interoperabiliteit voor u en uw klanten!

Geautomatiseerd VCC Resources Management Platform (PNCP)

Snelle en eenvoudige implementatie van VCC Services via PNCP maakt probleemloze installatie, beheer en bewaking van de middelen, betalingen en factureringsopties van uw klanten allemaal op één plaats mogelijk, terwijl de kosten worden verlaagd.

Maak gebruik van IaaS Portfolio

Op het randje Backup en DR-services helpen risico's te beperken en verstoringen van de bedrijfsvoering te voorkomen. Bied de beste services om organisaties te helpen gebruik te maken van IaaS als onderdeel van een disaster recovery-strategie en als reguliere bedrijfsvoering.

Direct herstel - sterke SLA's

Zorg voor lage hersteltijddoelstellingen met Veeam's volgende generatie Recovery Engine die betrouwbaar herstel biedt voor dynamische en gevoelige workloads.

IaaS en cloud oplossingen van phoenixNAP en Veeam

Veeam Cloud Connect

phoenixNAP's cloudGebaseerde backup & replicatiediensten integreren volledig met Veeam Cloud Connect, waardoor het proces van het migreren van de infrastructuur van uw klanten naar het cloud eenvoudig en voordelig.

Deze uitgebreide oplossing wordt geleverd met on-demand levering, geautomatiseerd beheer en op gebruik gebaseerde prijzen en vereist geen grote investering vooraf. Met transparante op gebruik gebaseerde prijzen hebben uw klanten volledige controle over hun uitgaven en betalen ze alleen voor de opslag die ze gebruiken. Voor slechts centen per GB aan gegevens kunt u uw klanten helpen hun Veeam te beschermen backup gegevens in de cloud.

Downloaden

Data Security Cloud van phoenixNAP

Gebouwd door middel van strikte virtualisatie- en segmentatiecontroles, Data Security Cloud van phoenixNAP is een goed beveiligde multi-tenant cloud omgeving speciaal ontworpen om de gevoelige werklast van uw klanten te beschermen.

Met continue antivirus- en kwetsbaarheidsscans, intelligente bedreigingsdetectie en 24/7 deskundige ondersteuning, Data Security Cloud stelt uw klanten in staat om gemakkelijk en zonder grote investeringen vooraf een veilige houding aan te nemen. Het bouwen van een zeer veilige infrastructuur is kostbaar, maar we hebben het betaalbaar gemaakt!

Downloaden

Disaster Recovery-as-a-Service

phoenixNAP's cloudGebaseerde backup & replicatiediensten integreren volledig met Veeam Cloud Connect, waardoor het proces van het migreren van de infrastructuur van uw klanten naar het cloud eenvoudig en voordelig.

Onze state-of-the-art, wereldwijd gedistribueerde disaster recovery-infrastructuur garandeert dat uw klanten een "always-on" -omgeving behouden met robuuste data recovery-mogelijkheden.

Door gebruik te maken van geautomatiseerde, op afbeeldingen gebaseerde replicatie en afstandsbediening cloudGebaseerde backup diensten van phoenixNAPkunnen uw klanten in recordtijd herstellen van inbreuken, uitval en downtime door simpelweg een kopie van hun laatste workload te herstellen. Met onze DRaaS-oplossing kunt u snel en flexmogelijke implementaties.

  • Bestrijd effectief ransomware-aanvallen
  • Voorkom onbedoelde verwijdering van gegevens
  • Voldoen aan wettelijke vereisten
  • Elimineer CapEx-kosten voor het bouwen en onderhouden van een disaster recovery-infrastructuur

Downloaden

Veeam beheerde Office 365 Backups

Zorg voor een 24/7/365 beschikbaarheid en langdurige bewaring van de bedrijfskritische Office 365-gegevens van uw klanten met volledige SharePoint, OneDrive, Exchange en Teams met beheerde backup oplossingen van phoenixNAP en Veeam. Voor slechts $ 2 per mailbox met onbeperkte opslag, behouden uw klanten de volledige controle over hun backupblijven actief en runnen het bedrijf met robuuste beveiliging, altijd beschikbare gegevensbeschikbaarheid en gestroomlijnde monitoring.

Voordelen van beheerd Office 365 backups:

  • Onbedoelde en opzettelijke preventie van gegevensverwijdering
  • Beperking van ransomware-aanvallen
  • Wettelijke en nalevingsvereisten
  • Beheerd door ons interne team van beveiligingsexperts
  • Direct gegevensherstel
  • Lagere kosten met object storage

Downloaden

Veeam Channel Battle Card downloaden

Downloaden

Bekroonde Veeam Partner

phoenixNAP's inzet voor het leveren van kant-en-klare IaaS, beveiliging, noodherstel en backup oplossingen wordt jaar na jaar door Veeam erkend.

veeam-innovatie-award
veeam-impact-partner
prijs voor beste nieuw product
VCSP_platinum_color_with_border_rgb
excellentie-in-digitale-diensten

Ondersteuning en begeleiding, u kunt erop rekenen!
Wij doen het zware werk voor je

Maak kennis met ons Channel Team

phoenixNAP Kanaaloverzicht

Peter Maher

Directeur van Channel Sales

 

M: 732.337.8777

peterm @phoenixnap.com

decaan Mirza

Regio West
Kanaal manager

 

M: 602.738.2193

decaan @phoenixnap.com

David Schuur

Central Region
Kanaal manager

 

M: 480.313.3031

[email protected]

Jim Harris

Oostelijke regio
Kanaal manager

 

M: 678.522.1987

[email protected]

Michaël Zitar

Bare Metal Cloud
Kanaal manager

 

M: 480.540.7923

[email protected]

Word phoenixNAP partner vandaag!

Stuur ons je contactgegevens en onze channelmanagers nemen binnen 24 uur contact met je op.

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het heb gelezen phoenixNAP's GDPR-beleid en geef phoenixNAP toestemming om contact met mij op te nemen.