Zet vandaag nog een voor werklast geoptimaliseerde server op.

Flexibele implementatieopties, aangepaste configuraties en krachtige hardware maken dedicated servers toepasbaar voor een breed scala aan gebruikssituaties. Of u nu een IT-platform voor een klein bedrijf wilt bouwen of een grootschalige infrastructuur wilt implementeren, de speciale serveroplossingen van phoenixNAP kunnen aan uw behoeften voldoen.

Bekijk het volledige aanbod van servers en kies degene die het beste bij u past.

FlexServers

Dankzij het revolutionaire platform met Intel Speed ​​Select-technologie kunt u in één keer opnieuw opstarten tussen zeven verschillende processorconfiguraties.

Vanaf:
$259/ mo

Configureer nu

Virtualisatieservers

Verken de selectie van servers van phoenixNAP die wordt aanbevolen voor gevirtualiseerde omgevingen. Bekijk alle functies en kies uw oplossing!

Vanaf:
$378/ mo

Configureer nu

Database-servers

Implementeer een voor werklast geoptimaliseerd systeem voor uw MySQL-, MongoDB-, MariaDB-, Apache Cassandra-, MS SQL- en PostgresSQL-database.

Vanaf:
$259/ mo

Configureer nu

Spelservers

De oplossingen van phoenixNAP zijn ideaal voor gamen en helpen u om continue prestaties te behouden terwijl u uw kosten en schaalbaarheid onder controle houdt.

Vanaf:
$105/ mo

Configureer nu

GPU-servers

Krijg een oplossing voor kunstmatige intelligentie (AI), machine learning, deep learning, big data-manipulatie, 3D-rendering en zelfs streaming workloads.

Vanaf:
$806/ mo

Configureer nu

High Performance Compute (HPC)

Onze HPC-servers zijn ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar hoogwaardige opslag en rekenkracht.

Vanaf:
$378/ mo

Configureer nu

Opslagservers

Aangezien de gegevensbehoeften enorm toenemen, hebt u schaalbare, betrouwbare en kosteneffectieve opslagoplossingen nodig om aan die eisen te voldoen.

Vanaf:
$433/ mo

Configureer nu

Streaming-servers

Betrouwbaar wereldwijd netwerk en krachtige dedicated servers leveren een cruciale capaciteit aan organisaties in streaming media en services.

Vanaf:
$125/ mo

Configureer nu

Toegewijde hardware. Ingebouwde beveiliging.
Root-toegang tot uw server.

Krijg toegang tot hoogwaardige reken-, opslag- en privé-netwerkbronnen om een ​​IT-platform te bouwen dat is afgestemd op uw behoeften. Als een single-tenant omgeving leveren de dedicated servers van phoenixNAP geoptimaliseerde rekenkracht op een opex-model, terwijl u de controle behoudt over uw configuratie.

Gegarandeerde beschikbaarheid

Het uitgebreide, DDoS-beveiligde wereldwijde datacenter-netwerk biedt 100% uptime voor uw kritieke werklasten.

Krachtige hardware

Ondersteun uw bedrijfsprocessen met geoptimaliseerde hardware-oplossingen. Benut uw middelen volledig voor betere prestaties.

Volledig beheer

Met root-toegang, IPMI-ondersteuning, API-enabled platform en on-demand implementaties, behoudt u de volledige controle over al uw systemen.

“PhoenixNAP bood maandelijks abonnementen aan voor dedicated servers die perfect voor mij werkten. Ik voelde dat ik weinig te verliezen had door het te proberen en begon al snel te voelen dat phoenixNAP erg leuk was / is om mee te werken. Flexibel zijn en de behoeften van klanten begrijpen, leidt tot klanten op lange termijn. ”

- Mike Paradis, Project Management / Network Engineer, NutPile Networks

getuigschrift

“PhoenixNAP bood maandelijks abonnementen aan voor dedicated servers die perfect voor mij werkten. Ik voelde dat ik weinig te verliezen had door het te proberen en begon al snel te voelen dat phoenixNAP erg leuk was / is om mee te werken. Flexibel zijn en de behoeften van klanten begrijpen, leidt tot klanten op lange termijn. ”

- Mike Paradis, Project Management / Network Engineer, NutPile Networks

Maak gebruik van verwerkingstechnologie met hoge capaciteit
met cloud-achtige flexibiliteit

Met volledig aanpasbare dedicated webhostingservices kunt u uw IT-platform aanpassen aan uw bedrijf. Configureer uw webservers naar wens en schaal opslag, schijfruimte of bandbreedte naarmate uw eisen toenemen. U kunt uw omgeving aanpassen om de hoogste niveaus van beveiliging en verwerkingsprestaties te bereiken, zelfs op piekmomenten.

Met een toolset van vooruitstrevende hardware- en datacentertechnologieën helpt phoenixNAP u bij het behalen van uw prestatie- en beveiligingsdoelen. Kies harde schijven (HDD) of solid-state schijven (SSD) op basis van uw behoeften. U kunt RAM- en CPU-bronnen op elk moment configureren en upgraden. Alle oplossingen worden geleverd met gratis DDoS-bescherming om de beveiliging van uw gegevens te garanderen.

SSD / NVMe (PCIe SSD)

Toegang tot toonaangevende opslag- en geheugentechnologieën die zijn geoptimaliseerd voor versnelde verwerking van data-intensieve workloads.

Opslag met grote capaciteit

Ervaar verbeterde betrouwbaarheid. Met phoenixNAP kunt u grote opslagschijven configureren om uw complexe gegevens te ondersteunen.

Schaalbare CPU en GPU

phoenixNAP's CPU- en GPU-technologieën bieden uitzonderlijke ondersteuning voor AI / ML / DL, grafisch zware en multimediaverwerking.

100% van het stroomverbruik.
On-demand implementeren en upgraden.

Wil je onze testen
hogesnelheidsnetwerk?

GA NAAR SNELHEIDSTEST

Geïnteresseerd in aangepaste configuraties
en beschikbare kortingen?

PRATEN MET EEN EXPERT

Bouw een aangepast en schaalbaar IT-platform met
uitstekende datacenterbronnen.

Geef uw bedrijf een boost met een betrouwbaar fysiek server.

Een dedicated server biedt u het comfort van een single-tenant platform met de flexibiliteit van cloudprijzen. Implementeer hardware van enterprise-kwaliteit op basis van een opex-gebaseerd prijsmodel om uw gebruik van IT-middelen te maximaliseren en optimale prestaties te garanderen.

Met phoenixNAP kunt u een configuratie kiezen die voldoet aan uw verwerkingsbehoeften en die kan worden geschaald naarmate uw eisen toenemen. Met een brede selectie van processors, schijven (HDD of SSD) en RAM-opties tot uw beschikking, kunt u een systeem opzetten dat uw dagelijkse activiteiten adequaat ondersteunt. Tegelijkertijd kunt u uw IT-budget optimaliseren met flexibele betalingsmodellen.

Dedicated Server hardwarefuncties

 • Door SLA ondersteunde uptime
 • Flexibele bandbreedte-opties
 • Gegarandeerde implementatie binnen 4 uur
 • Prijzen op aanvraag
 • Enterprise-grade beveiliging
 • Geautomatiseerd beheer met
  phoenixNAP Klantenportaal (PNCP)
 • Ondersteuning voor 24 / 7-experts
 • Door SLA ondersteunde uptime
 • Flexibele bandbreedte-opties
 • Gegarandeerde implementatie binnen 4 uur
 • Prijzen op aanvraag
 • Enterprise-grade beveiliging
 • Geautomatiseerd beheer met
  phoenixNAP Klantenportaal (PNCP)
 • Ondersteuning voor 24 / 7-experts

Beheer uw IT-backbone voor verbeterde bedrijfsresultaten.

Het comfort van een speciaal platform met de flexibiliteit van cloudprijzen

De speciale servers van phoenixNAP bieden u optimale flexibiliteit en verbeterde controle over uw IT-middelen. Onze volledig aanpasbare oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de geavanceerde behoeften van moderne organisaties en laten u op verzoek gebruikmaken van de nieuwste verwerkings- en grafische technologieën.

Maak kennis met onze technologiepartners:

In samenwerking met marktleiders zoals Intel en Supermicro werken we continu aan de ontwikkeling van nieuwe platformoplossingen voor moderne organisaties. Ons aanbod is ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan opslag- en rekenkracht, zonder investeringen in investeringen. Profiteer van de nieuwste generatie technologieën om uw bedrijf vooruit te helpen.

Als je klaar bent om te bestellen en je nieuwe platform te bouwen, klik dan op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen.

Geen luidruchtige buren. Geen overhead. Geen verborgen kosten.
phoenixNAPis toegewijd servers geven u volledige controle over uw IT.

Meer details nodig?

Blader door onze FAQ- en kennisbanksecties voor aanvullende informatie.

FAQ

Wat is een dedicated server?

Een dedicated server is een single-tenant hostingplatform dat u volledige controle geeft over uw IT-infrastructuurbronnen. In tegenstelling tot shared hosting-oplossingen, host een dedicated server niet meerdere tenants. Dit betekent dat alle reken-, opslag- en netwerkbronnen door één klant worden gebruikt voor zijn / haar specifieke services en applicaties.

Wat doet een dedicated server?

Met een speciale server kunt u elke zakelijke service of applicatie veilig hosten. Als oplossing voor één huurder biedt het u verbeterde gegevensbescherming en meer controle in vergelijking met gedeelde hostingplatforms. Hiermee kunt u websites, databases, multimediatoepassingen, streamingdiensten, productiviteitstoepassingen, enterprise resource planning (ERP) -systemen en andere diensten hosten.

Waarom kiezen voor Dedicated hosting?

Organisaties die moeten voldoen aan een consistente 24/7 prestatievraag, kunnen een speciale server kiezen om hun werklasten te beschermen, naadloze dienstverlening te garanderen en hun klanten een uitstekende ervaring te bieden. Deze optie is duurder dan shared hosting en wordt vaak gebruikt voor robuuste architecturen of veeleisende applicaties.

Wat zijn de voordelen van Dedicated Server?

Het belangrijkste voordeel van een dedicated server ten opzichte van shared hosting is het prestatiepotentieel. Met verbeterde hardwarecomponenten ondersteunt het zelfs de meest veeleisende werklasten en zorgt het voor een consistente levering, zelfs op piekmomenten. Bijkomende voordelen zijn onder meer beveiliging, flexibiliteit en schaalbaarheid.

Wat is het verschil tussen een VPS en een dedicated server?

Een Virtual Private Server (VPS) -oplossing lijkt sterk op een dedicated server wat betreft prestatiepotentieel en gegevensbeveiliging. Het verschil zit in de levering, dwz een VPS is een gevirtualiseerde omgeving op een shared hosting platform, terwijl je met een dedicated server volledige controle hebt over je resources.

Welke systemen kan ik gebruiken om mijn server te beheren?

De servers van phoenixNAP kunnen worden beheerd met de meeste van de meest populaire oplossingen voor webhostingbeheer (WHM), zoals cPanel, Plesk en Webmin. Met phoenixNAP's Client Portal (PNCP) kunt u ook het resourcebeheer stroomlijnen door volledige API-toegang en een enkele ruit voor uw server, DNS-beheer, gebruikerstoegangscontrole, facturering, ondersteuningstickets en andere activiteiten te bieden.

Kan ik Windows-, Linux-besturingssystemen of Microsoft SQL- en MySQL-databases op mijn server uitvoeren?

Ja. We ondersteunen een breed scala aan besturingssystemen en databases, inclusief maar niet beperkt tot CentOS, Ubuntu, Debian, Windows Server 2008/2012/2016 standaard- en datacenter-edities en VMWare ESXi. Onze experts installeren ook aangepaste ISO's op uw verzoek zonder extra kosten.

Welke oplossingen voor back-up en noodherstel zijn beschikbaar?

phoenixNAP biedt opties voor cloudback-up en noodherstel, speciaal ontworpen voor bare-metalomgevingen. Neem contact op met onze oplossingsexperts om u de beste keuze voor uw bedrijf aan te bevelen.

Zijn mijn dedicated servers DDoS-beveiligd?

Ja. we bieden gebundelde DDoS-beperking als een volledig gratis service bij elk van onze dedicated serverhostingplannen. Met de gratis DDoS-bescherming voor kleine en middelgrote aanvallen kunt u uw online bedrijf beschikbaar houden zonder extreme DDoS-beschermingskosten toe te voegen aan uw bedrijfsresultaten.

Wat zijn mijn SLA's en ondersteuningsopties?

phoenixNAP bare metal-servers worden geleverd met toonaangevende SLA-garanties van 100% netwerkuptime, 20 minuten reactietijden en 4 uur hardwarevervangingsgaranties. Een 24/7 NOC afdeling staat tot uw beschikking voor ondersteuning en vragen.

Hoe wordt serverbandbreedte gefactureerd?

De speciale hosting van phoenixNAP geeft u toegang tot premium carrier-blend met 100% uptime SLA (bekijk carriers op elke locatie op onze netwerkkaart). Het aanbod omvat ofwel een uplink van 100 Mbps, 1 Gbps of 10 Gbps en maakt gebruik van een pakket met bandbreedte. We nemen maximaal 15TB of 5TB vrije bandbreedte op (afhankelijk van de locatie van uw serverimplementatie) met alle basisserverconfiguraties en u kunt de omvang van de toewijzing van bandbreedte eenvoudig schalen met onze upgradepakketten als u hogere gegevensoverdrachtvereisten heeft.

Mis onze laatste aanbiedingen niet!

Blader door promoties