Onze hoogste beveiliging. Uw gemoedsrust.

Data Security Cloud is een multi-tenant, beveiligd gehost cloud infrastructuur platform gebouwd in samenwerking met Intel® en VMware®​ Door een veilige hardwarefundament, strikte virtualisatie- en segmentatiecontroles, bedreigingsinformatie en geavanceerde fysieke beveiliging biedt het platform meerlaagse gegevensbescherming. Versleutelings- en toegangscontroles die inherent zijn aan het platform, helpen verder om de integriteit en authenticiteit van de gegevens in uw omgeving te behouden.

Veilig door ontwerp

Veilig door ontwerp

Alle voordelen van in-house beveiligingsontwerp zonder het complexe werk of de noodzaak van risicobeheer.

Lage overhead. Hoge waarde

Lage overhead. Hoge waarde.

Enterprise-grade infrastructuur op een cloud-gebaseerd resourcemodel om uw IT-investeringen te maximaliseren.

Vertrouwde ervaring

Vertrouwde ervaring.

Verlicht de tijd en het risico die gepaard gaan met het ontwerpen, installeren, onderhouden en beschermen van complexe infrastructuur.

"Ons partnerschap met phoenixNAP heeft ons in staat gesteld de levering van belangrijke diensten aan onze gebruikers te versnellen. De oplossing geeft ons de controle die we nodig hebben zonder de last van het ondersteunen van de hele infrastructuur. Dit is de sleutel tot onze strategie om service te leveren aan een wereldwijde organisatie met een klein IT-team. "

- Jeremy Nutting, directeur IT, Ascent Aerospace

Bekijk Case Study

Wie Data Security Cloud Werken

Data Security Cloud maakt gebruik van de nieuwste beveiligingstechnologieën om ervoor te zorgen geavanceerde gegevensbescherming. Door te breken met de erfenis van het verleden, hebben we een geheel nieuwe netwerkstructuur ontworpen, waarbij we gebruik maken van de modernste, haalbare Software-Defined Networking (SDN) -technologieën om een ​​betrouwbaar, veerkrachtig en responsief communicatieplatform te creëren.

Data Security Cloud is gesegmenteerd in een beheercluster en een rekencluster om de beschikbaarheid van bronnen voor klantomgevingen te optimaliseren. Het minimaliseert ook de impact die onderhoudsactiviteiten hebben op het rekenplatform. Het resultaat is de beste prestatiekenmerken die uw werklast ten goede komen en ervoor zorgen cloud data security.

 • Beveiliging buiten de perimeter
 • Zero-trustbeleid
 • Schaalbare oplossing
 • Topprestaties
 • Toonaangevende bedreigingsinformatie
 • Meerdere opex-vriendelijke plannen
 • Verlaagde TCO's en time-to-market
 • Minimale investeringskosten vooraf
 • Snelle en gemakkelijke migratie van werklasten
 • Deskundige 24/7 SOC-ondersteuning

Hardware-verbeterde beveiliging

Data Security Cloud wordt aangedreven door Intel Xeon schaalbare processors met Intel® Geavanceerde coderingsstandaard Nieuwe instructies die helpen bij het versnellen van enkele rekenintensieve stappen van AES-codering in hardware. Er worden aanvullende Intel-technologieën gebruikt om Zero Trust-beleid mogelijk te maken.

Hardware-verbeterde beveiliging

Microsegmentatie

VMware NSX biedt netwerk- en beveiligingsbasis voor Data Security Cloud​ Door isolatie van uw virtuele machines mogelijk te maken, helpt het de impact in geval van netwerkpenetratie te beperken. Data Security Cloud is een VMware Cloud Geverifieerde oplossing.

Microsegmentatie

Eindpuntbeveiliging

Daarnaast hebben we de implementatie van een toonaangevend dreigingsinformatiesysteem mogelijk gemaakt om u uitgebreid inzicht te geven in uw platform. Direct geïntegreerd in Data Security CloudSophos biedt u altijd bijgewerkte feeds voor informatie over bedreigingen en endpoint-bescherming.

Eindpuntbeveiliging

Beheerde detectie en reactie

Door ons partnerschap met Alert Logic hebben we u in staat gesteld Managed Threat Detection and Response (MDR) -functies toe te voegen aan uw Data Security Cloud platform. Dit maakt vroege detectie van malware en kwaadaardige activiteiten in uw netwerk mogelijk, waardoor een extra laag van cloud data security.

Beheerde detectie en reactie

geïntegreerde Backups

Jouw Data Security Cloud omgeving is geïntegreerd met Veeam backups, automatisch kopieën van uw gegevens in het cloud​ Hierdoor kunt u uw gegevens snel herstellen in geval van cyberinbreuken, rampen of onbedoelde verwijdering.

Beheerde detectie en reactie

Geïntegreerd met Encryption Management Platform

Een andere beveiligingslaag voor Data Security Cloud kunnen worden toegevoegd via ons Encryption Management Platform (EMP), mogelijk gemaakt door Fortanix. Als 's werelds eerste uniforme sleutelbeheerplatform gebouwd op HSM-beveiliging, biedt Fortanix Self-Defending Key Management System (SDKMS) een veilig single-pane-of-glass voor het beheren van al uw sleutels, geheimen en tokens. Het platform zorgt voor het hoogste niveau van gegevensbescherming, terwijl het de infrastructuur en het sleutelbeheer vereenvoudigt.

MEER WETEN

Geïntegreerd met Encryption Management Platform

Locaties

Nu verkrijgbaar in Phoenix, AZAshburn, VA

Functies en prijzen

On-premise infrastructuur vereist ruimte, stroom, omgevingscontroles, beveiligingscontroles en geschikte middelen. Onze Data Security Cloud biedt u de mogelijkheid om uw gevoelige workloads te verplaatsen van een on-premise of colocatiegebaseerd model naar beveiliging cloud-gebaseerde infrastructuur met minimale aanloopkosten. Met dit model kunt u uw CapEx elimineren terwijl u uw OpEx-kosten optimaliseert: u hoeft geen hardware, softwarelicenties te kopen of IT-professionals in te huren en systemen in te zetten om uw infrastructuur te beheren en te bewaken.

Kenmerk DSC-benodigdheden DSC Geavanceerd
Netwerk microsegmentatie
vCPU
vRAM
Opslag (meerdere niveaus)
IPs
bandbreedte
Endpoint Protection
Veeam backup: Tot 50% van de toegewezen opslagpool
Deskundige 24/7 SOC-ondersteuning
Antivirusscans
SOC 24/7 incidentbeheer
Beveiligingshoudingsrapport
Altijd bijgewerkte feeds met bedreigingsinformatie
Scannen op kwetsbaarheden
Informatie over kwetsbaarheid en herstel
Machine learning en gedragsanalyse
Informatie over bedreigingsrisico's
ASV-ondersteuning voor PCI-scannen
Beginnen Beginnen
Sophos Intercept X Advanced - één gratis agent per VM
AlertLogic Professional-pakket
Aangedreven door Fortanix Self-Defending KMS (SDKMS)

GRATIS E-BOEK

Anatomie van een Secure Cloud Service

Volgens Heng & Kim (2016) van Gartner zal in 2020 60% van de bedrijven te maken krijgen met een soort mislukking, die direct wordt toegeschreven aan het onvermogen van hun interne IT-team om risico's effectief te beheren. 87% van de bijna 1200 C-Level executives wereldwijd die door E&Y werden ondervraagd, zei dat ze 50% meer financiering nodig hadden om het hoofd te bieden aan het toenemende dreigingslandschap. Download ons gratis e-book voor meer informatie over het huidige dreigingslandschap en hoe Data Security Cloud helpt u het risico te bestrijden.

Nu downloaden

We leven en ademen veiligheid.
Je hoeft het dus niet te doen.

Als informatie verloren gaat, kan dit schadelijk zijn voor uw bedrijf. Het is daarom verstandig om aan te nemen dat geen enkele organisatie immuun is voor cyberaanvallen.
Het feit dat cyberaanvallen voortdurend in aantal toenemen, bewijst dat het niet de vraag is of u een aanval zult tegenkomen, maar wanneer. Met DSC kunt u de aanvalsvector minimaliseren en in het ongelukkige geval van een succesvolle aanval zoals Cryptoware, onze aanvullende cloud backup diensten maken snel herstel mogelijk, zonder de onzekerheid van losgeld te hoeven betalen in de hoop op herstel.

Hoe aan de slag te gaan?

Onze technische middelen doen het zware werk om uw omgeving voor u in te richten. Neem contact met ons op en ons team gaat met u aan de slag om:

 • Creëer het juiste beveiligingsbewuste ontwerp
 • Begeleiden u bij de configuratie terwijl u uw services in de omgeving implementeert
 • Houd de beveiliging van uw netwerk in de gaten en waarschuw u voor alles wat we op infrastructuurniveau zien
 • Neem optioneel de operationele verantwoordelijkheid van uw op zich server platform, monitoren en reageren op compromissen (IoC)
 • Managed Service-contract met ons Network Operations Center (NOC) of een Managed Security Services (MSS) -contract met ons Security Operations Center (SOC)

Klaar voor een nieuw beveiligingsniveau?
Kies nu uw plan