Ransomware-beveiligingsservices

Ransomware-beveiligingsservices

Bescherm tegen ransomware. Zorgdragen voor de bedrijfsvoering.

Ransomware-aanvallen komen elke 11 seconden binnen. U moet uw gegevens 24/7 veilig houden om het risico van gegevensverlies te elimineren. phoenixNAP biedt u een scala aan cloud-gebaseerde oplossingen die u kunt inzetten om de beschikbaarheid van gegevens en bedrijfscontinuïteit te garanderen. Er zijn verschillende redenen waarom bescherming tegen ransomware bovenaan uw prioriteitenlijst zou moeten staan.

De groeicijfers van ransomware zijn alarmerend

De groeicijfers van ransomware zijn alarmerend.

Homeland Security verklaarde onlangs dat het aantal ransomware-aanvallen in de VS in 300 met meer dan 2020% is gestegen en de voorspellingen zijn dat de groei in 2021 zal worden hervat.

De financiële gevolgen zijn verwoestend

De financiële gevolgen zijn verwoestend.

Een enkele minuut IT-downtime kan tot $ 5600 kosten. De totale schade door ransomware kan oplopen tot maar liefst $ 1,86 miljoen, wat aanzienlijke financiële en reputatieschade veroorzaakt.

Ransomwareverzekering verandert

Ransomwareverzekering verandert.

Verzekeringsmaatschappijen beperken nu de dekking en kunnen weigeren de premie voor de exploit te betalen als de beste praktijken op het gebied van beveiliging, waaronder: backup strategie niet gevolgd.

Wat is Ransomware?

Ransomware is een vorm van uiterst schadelijke malware die netwerkapparaten infecteert en data centers. Cybercriminelen proberen kwetsbaarheden van het systeem en de beveiliging te misbruiken om toegang te krijgen tot de gegevens van uw bedrijf, deze te versleutelen en betalingen te eisen om deze weer toegankelijk te maken.

In de loop der jaren is ransomware aanzienlijk gegroeid in volume, frequentie en kracht. De complexiteit en verfijning van recente aanvallen tonen aan dat volledige preventie van ransomware onmogelijk is. Om beschermd te blijven en de groeiende ransomware-bedreigingen te beperken, is het van vitaal belang voor organisaties om voortdurend geavanceerde beveiligingsoplossingen te evalueren en in te zetten en best practices te implementeren om te voorkomen dat ze worden getroffen.

Ransomware-impact op bedrijven

De ransomware heeft verwoestende gevolgen voor bedrijven. Organisaties die te maken hebben gehad met een ransomware-aanval ervaren verstoorde bedrijfsactiviteiten, gegevensverlies, downtime en aanzienlijke financiële schade.

De sterke toename van het aantal incidenten met een grote impact onderstreept het belang van het bieden van robuuste bescherming aan uw bedrijfskritieke systemen, workloads en gegevens om hevige ransomware-gevolgen te voorkomen. Hieronder zie je een volledige lijst van negatieve effecten die ransomware kan hebben op organisaties.

Pictogram Uitroepteken - Operationele impact
Operationele impact
Pictogram Uitroepteken - Financiële impact
Financiële impact
Pictogram Uitroepteken - Impact op naleving
Nalevingsimpact
Pictogram Uitroepteken - Reputatieschade
reputatieschade
Pictogram Uitroepteken - Verlies van kritieke informatie
Verlies van kritieke informatie
Pictogram Uitroepteken - Gestolen intellectueel eigendom
Gestolen intellectueel eigendom

phoenIxNAP Ransomware-beveiligingsoplossingen

Veeam Backups

Veeam Backups

Elimineer de downtime van de IT-omgeving en zorg voor altijd beschikbare toegang tot uw kritieke gegevens. Veeam Cloud Connect Backup en replicatie stelt u in staat om uw backups veilig en herstel ze op elk moment snel. Onveranderlijk backup functionaliteit helpt uw ​​bedrijf om zijn bescherming tegen ransomware kogelvrij te maken.

Probeer gratis uit

Herstel na een Ramp

Herstel na een Ramp

Implementeer de meest robuuste en kostenefficiënte oplossingen voor noodherstel om vrijwel onmiddellijk herstel van uw omgeving te garanderen. phoenixNAP biedt Veeam-, VMware- en Zerto-oplossingen voor noodherstel vanuit meerdere strategische locaties over de hele wereld. Praat met onze oplossingsexperts om de juiste oplossing te implementeren.

Start nu

Data Security Cloud

Data Security Cloud

Als veilige multi-tenant cloud platform. Data Security Cloud biedt meerdere beveiligingslagen om maximale gegevensbescherming te garanderen. Ingebouwde samenwerking met Intel en VMware, Data Security Cloud bevat geavanceerde beveiligingsfuncties om hoge prestaties en superieure bescherming voor workloads en gegevens te garanderen.

Lees Meer

Implementeer betrouwbare oplossingen die zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën om uw bedrijf te beschermen tegen ransomware en ervoor te zorgen dat uw backup, herstel- en nalevingsbehoeften wordt voldaan.

Kom in contact

Best practices voor bescherming

Gezien de mogelijke impact van ransomware, moeten bedrijven meerdere beschermingsniveaus inzetten om de veiligheid van hun gegevens te waarborgen. Dit is met name belangrijk voor organisaties die opereren onder strikte compliance- en beveiligingsvoorschriften, waar het risico op gegevensverlies tot een minimum moet worden beperkt.

Omdat het betalen van het losgeld niet garandeert dat de versleutelde gegevens worden vrijgegeven, moeten bedrijven hun inspanningen richten op het bouwen van een ransomware-bestendige omgeving. Deze omgeving beschermt hun kritieke infrastructuur, houdt hun backup bestanden veilig opgeslagen in een onberispelijke staat, en zorgt voor snel herstel van de operaties wanneer een aanval plaatsvindt.

Hieronder vindt u een aantal belangrijke stappen die u moet nemen om de veiligheid te garanderen.

Infrastructuurbeveiliging

Gegevensbescherming begint bij de kern. Uw infrastructuur moet de aanval kunnen weerstaan ​​met behulp van veilige hardware, microsegmentatie van het netwerk, eindpuntbescherming en informatie over bedreigingen. U hebt te allen tijde inzicht in uw omgeving nodig om de aanval vroegtijdig te identificeren en op tijd in te dammen.

Onveranderlijk Backups

De losgeldaanvallen van vandaag zijn gericht op backups om herstel uit te schakelen. Verwijderen of coderen backup bestanden kunnen het bedrijf en zijn herstelvermogen verlammen. De ... gebruiken Veeam Cloud Connect onveranderlijkheidsfunctie, kunt u een secundaire, onveranderlijke kopie van uw backup om geavanceerde beschikbaarheid te garanderen.

Noodherstel als een service

Disaster Recovery as a Service (DRaaS) helpt u de beschikbaarheid van uw gegevens te garanderen door deze te repliceren om te beveiligen cloud omgevingen. Afhankelijk van uw RTO- en RPO-doelen, moet u volledige of gedeeltelijke replicatie instellen om uw gegevens snel te kunnen herstellen in geval van een aanval of ramp.

Ultieme overlevingsgids voor ransomware

Bekijk ons ​​webinar met Veeam voor meer informatie over geavanceerde cyberbedreigingen en hoe u uw bedrijf met succes kunt beschermen tegen groeiende ransomware-bedreigingen. In deze sessie vertelde William Bell, EVP of Products bij phoenixNAP, en Michael Deemer, Inside Systems bij Veeam, deelden praktische tips voor het implementeren van efficiënte strategieën en tactieken voor het voorkomen van ransomware.

Meer informatie over ransomware

Bezoek onze blog om meer te ontdekken over ransomware en het steeds veranderende landschap, inclusief de nieuwste trends, statistieken en feiten. U kunt ook onze blog om meer te weten te komen over oplossingen, technologieën en best practices die u kunt implementeren om ransomware te voorkomen, uw kritieke gegevensactiva te beschermen en de schadelijke impact ervan te beperken.

Ransomware voorkomen: 18 best practices voor 2021

17 juni 2021
Ransomware, gegevensbescherming

Ransomware voorkomen: 18 best practices voor 2021

Geschreven door: Andreja Velimirovic

27 Angstaanjagende Ransomware Statistieken & feiten die u moet lezen

31 januari 2019
Ransomware, gegevensbescherming

27 Angstaanjagende Ransomware Statistieken & feiten die u moet lezen

Geschreven door: Bojana Dobran

Voorbeelden van ransomware

27 juni 2023
Ransomware, gegevensbescherming

Ransomware-voorbeelden: 25 beroemdste ransomware-aanvallen

Geschreven door: Ron Cadwel

Linux Ransomware: beroemde aanvallen en hoe u uw systeem kunt beschermen

10 juni 2021
Ransomware, gegevensbescherming

Linux Ransomware: beroemde aanvallen en hoe u uw systeem kunt beschermen

Geschreven door: Andreja Velimirovic

Neem contact op!

Neem contact op met onze experts en begin vandaag nog met het ontwikkelen van uw strategie voor ransomwarebescherming!

Kom in contact