Managed Private Cloud Hosting Services

Door software gedefinieerde datacenteroplossing
voor Enterprise-Class toepassingen

Voornaam*
 
 
Achternaam**
 
 
 
E-mail**
 
 
 
Telefoon**
 
 
 
Land*
 
 
 
Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik phoenixNAP's heb gelezen GDPR-beleid en geef phoenixNAP toestemming om contact met mij op te nemen.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volledig toegewijde infrastructuur van boven naar beneden

Ontdek de meest flexibele en kosteneffectieve cloudservice voor één tenant die beschikbaar is. Managed Private Cloud is op bestelling gebouwd en is een prestatiegerichte oplossing die is ontworpen voor middelgrote bedrijven. Als robuust cloudplatform dat is afgestemd op uw exacte IT- en bedrijfsbehoeften, ondersteunt het uw activiteiten efficiënt. Van hypervisor naar beneden, ons team doet al het zware werk, dus u hoeft zich nooit zorgen te maken over het beheer van uw virtualisatie-infrastructuur.

Compliance-ready platform

Compliance-ready platform

Voldoe aan al uw beveiligings- en nalevingsdoelen. Managed Private Cloud is een ideaal platform voor bedrijven die werken onder strikte regelgeving.

Netwerk met hoge beschikbaarheid

Netwerk met hoge beschikbaarheid

DDoS-beveiligd wereldwijd netwerk. 10 Gbps redundante connectiviteit met lage latentie voor elke host. Er zijn 1 Gbps-poorten beschikbaar om oudere apparaten te ondersteunen.

Geen Upfront Capital

Geen Upfront Capital

Koop, implementeer en beheer uw virtualisatieomgeving op een kosteneffectieve manier. Optimaliseer uw IT-budget om uw missiekritieke behoeften en projecten te ondersteunen.

“De infrastructuur neemt zorgen weg over gegevensprivacy, risicobeheer en verantwoording. Last but not least, de phoenixNAP team is consistent geweest in het leveren van service op het hoogste niveau - we kunnen er zeker van zijn dat WebPal-klanten zich in veilige havens bevinden met onze WebPal Secured Cloud aanbieden. '

- Markus Latzel, CEO, WebPal

Schakel de virtualisatie van uw Tier 1-toepassingen in.

Breid uw IT-potentieel uit met een softwaregedefinieerd privédatacenter

Private Cloud is ontworpen om de uitdagingen van de planning voor bedrijfs-, technologie- en servicegroei te ondersteunen en is een softwaregedefinieerde datacenteroplossing waarmee u uw IT-potentieel kunt uitbreiden. Verbeter uw IT-strategie met geavanceerde beveiliging, maatwerk, resourcebeheer en prestatiefuncties.

Beveiligde gevirtualiseerde omgeving

Krijg toegang tot een omgeving die klaar is voor PCI-compliance en een door SSAE 18 gecontroleerde infrastructuuroplossing - ons risicovrije wereldwijde platform en de volgende generatie beveiliging. Privaat Cloud Managed Solutions zorgt voor volledige veiligheid van uw gegevens. Uw hostingomgeving blijft beschermd, zelfs als uw gegevens tussen virtuele machines reizen.

Enkele van de functies die u tot uw beschikking heeft, zijn onder meer krachtige VPN- en firewalltechnologie die wordt geleverd in een eenvoudig te configureren interface. U kunt de beveiliging van uw platform verder verbeteren met gedetailleerde, op rollen gebaseerde toegangscontroles, waardoor uw IT-team de mogelijkheid heeft om hun resources veilig uit te breiden.

Prestatie gericht

Elke Private Cloud is toegewijd aan een enkele klant. Maak gebruik van enterprise-class virtualisatiearchitectuur en jarenlange infrastructuurervaring zonder uitgebreide budgetten of uitdagende cloudbeheerstrategieën.

U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan krachtige processors, waaronder de nieuwste generatie Intel® Xeon®-technologie. 10 en 40 Gbit low-latency switches zorgen ervoor dat het netwerk nooit een bottleneck is. Meerdere standaard SSD Versnelde opslagopties ondersteunen verder uw behoeften.

Opex-vriendelijk

Implementeer sterk op maat gemaakte oplossingen en professionele services zonder uw eigen kapitaal te gebruiken. Breid uw infrastructuur uit zoals een fluctuerende vraag vereist. Privé cloud Hosting zorgt voor flexibele implementatietijden en zorgt ervoor dat u uw IT-middelen nooit te veel koopt.

Een betaalbare optie voor snelgroeiende bedrijven. De schaalbaarheid is ideaal voor startups met weinig geld, omdat ze geen genoegen hoeven te nemen met inflexibele omgevingen met meerdere huurders.

Selfservice-mogelijkheden

Kan eenvoudig worden beheerd met vCenter Server of een speciaal exemplaar van VMware vCloud® Director. Biedt u de selfservicemogelijkheden om computer-, opslag- en netwerkbronnen te leveren.

Door de beschikbaarheid van meerdere beheersoftwareoplossingen kunt u uw IT-omgevingen effectief beheren. Dit maakt de belofte van een 'privécloud' waar en biedt point-and-click-toegang om elke bron te voorzien.

Maak gebruik van het vermogen om te groeien als dat nodig is zonder vooraf kapitaal.

Voor wie is Private Cloud Hosting?

De managed cloud is aanpasbaar aan het ontwerp en kan voldoen aan een breed scala aan infrastructuur-as-a-service-behoeften. Ongeacht de werklast of compliancevereisten van uw organisatie, MPC kan worden gebouwd als een volledig private infrastructuuromgeving. Het kan worden gebruikt als onderdeel van een hybride model voor nog meer flexibiliteit.

Met ons wereldwijde datacenternetwerk kunt u uw applicaties zo dicht mogelijk bij uw klanten distribueren. Expliciet ontworpen voor implementatie en beheer op afstand, en kan worden geleverd aan elke grote stad over de hele wereld.

Transactieverwerkingsomgevingen

Op zoek naar een kosteneffectieve, op compliance gebaseerde, specifieke infrastructuur?

Downtime kan een aanzienlijk omzetverlies voor uw bedrijf betekenen. Met aanzienlijke zorgen over regelgeving en compliance in verband met de bescherming van de aankoopgegevens van consumenten, kan het consumeren van cloudservices hoofdpijn opleveren.

Private Cloud stelt financiële instellingen en transactieverwerkingsaanbieders in staat om het potentieel van de cloud veilig te benutten.

Cloud beheerde services
beheerde private cloud meeting

Enterprise IT

Verbeter uw IT-mogelijkheden en wendbaarheid zonder de bank te breken.

Schakel gemakkelijk over naar de cloud tijdens uw volgende vernieuwingscyclus. Gebouwd om te presteren, eruit te zien en aan te voelen, net als uw interne opslag- en virtualisatie-omgevingen. Als bijkomend voordeel neemt het de hoofdpijn van onderhoud en beheer weg.

Gebruik een speciale SAN-omgeving voor meer dan alleen virtuele machine- of cloudhosting. Met SSD Accelerated SAN-opslag voor MySQL® en SQL-databases, evenals VMware® vSpherekunt u uw infrastructuurbeheer stroomlijnen.

Gehoste virtuele desktops

Verbeter uw interne IT-efficiëntie tussen teams en locaties.

Managed cloudomgevingen zijn krachtig genoeg om zelfs de meest significante virtuele desktopworkloads uit te voeren. Met VMware-resources en SSD Hybrid storage van Nimble kan MPC de enorme IOP-eisen van VDI aan.

Compatibel met Citrix® XenDesktop ™, Microsoft RDS en verschillende open source-oplossingen, die intelligent operationeel beheer voor virtuele desktops ondersteunen.

Cloud beheerde services

Software als een service

Bouw de meest krachtige uitbestede of hybride cloudomgeving die mogelijk is.

Begin klein en schaal op naar grote configuraties met meerdere knooppunten. Robuuste, rustgevende API voor volledige automatisering en schaling, VPN's, load balancers, high-throughput firewalls zijn ook beschikbaar voor complexe netwerkconfiguraties.

Bovendien kunt u ons wereldwijde verenigde netwerk gebruiken met onze beheerde DDoS-beperking om uw werklasten te beschermen.

Cloud-noodherstel

Een kosteneffectieve ramplocatie nodig voor een productieomgeving?

Combineer de Private Cloud met onze Disaster-Recovery-as-a-Service (DRaaS) en Cloud Backup and Recovery-producten. Het zeer aanpasbare karakter stelt u in staat om uw geleverde hardware en software te combineren en te integreren om aan uw uitdagende RPO- en RTO-vereisten te voldoen.

Onze cloudoplossingen voor noodherstel omvatten on-demand failover-tests, volledig geautomatiseerde failback, RPO-mogelijkheden vanaf tien seconden met continue gegevensbescherming.

Ondernemingen, middelgrote bedrijven en IT-serviceproviders kunnen gemakkelijk aan hun productie-, opslag- en beveiligingseisen voldoen. Neem contact op met onze oplossingsdeskundigen om te ontdekken hoe MPC voor u kan werken.

Migreer met vertrouwen. Ons team werkt vanaf dag één met u samen om uw gegevens naadloos te verplaatsen.

4-stappen onboardingproces in de cloud

Elke Managed Private Cloud is het meest aanpasbare productaanbod in ons Infrastructure-as-a-Service-portfolio en is vanaf de grond opgebouwd. Het platform is afgestemd op uw toegang, gebaseerd op de samenwerking van uw team met onze infrastructuurarchitecten.

Het duurt doorgaans minder dan een maand voordat de provisioning is voltooid, volledig is geconfigureerd en klaar is om in te trekken. Dit is het proces:

  • Een uitgebreide vereisten- en beoordelingsstudie om de specifieke werklasten van uw bedrijf te evalueren
  • Toegewijde infrastructuurarchitecten ontwerpen en bouwen speciaal voor u een oplossing
  • Premium constructie is gemaakt en klaar om binnen enkele weken te bezetten
  • Migratieondersteunende diensten omvatten de mogelijkheid om u snel en naadloos naar uw nieuwe cloudhosting te verplaatsen

Ons team heeft met succes enkele van de meest complexe en prestatiegerichte cloudomgevingen ter wereld ontworpen.
Laten we praten en kijken wat we voor u kunnen doen.